Dodaj do ulubionych

Hanka, rób szybciej audyt

07.02.07, 15:38
bo idą po ciebie. Dorn odmówił, ale jego następca nie będzie miał takich
obiekcji.
Obserwuj wątek
    • artsg Czy Bufetowa moze wiedziec co to audyt? 07.02.07, 15:43
      haen1950 napisał:

> bo idą po ciebie. Dorn odmówił, ale jego następca nie będzie miał takich
      > obiekcji.
      • haen1950 Re: Czy Bufetowa moze wiedziec co to audyt? 07.02.07, 15:45
        Za parę dni przkonamy się, na czym polegała różnica zdań pomiedzy Dornem i
        Kaczorem.
      • porannakawa Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie wieci 07.02.07, 15:51
        i spodziewaliście się KaziaTymczasowego z parasolem ochronnym.
        I ledwo audyt się rozpoczął już waszego koksownika wyczaili na kilkadziesiąt
        lipnych zleceń, Kazia Tymczasowego na prywatnych wydatkach z kasy stołecznej a
        wódęwodę na kombinowaniu z oficjalnymi dokumentami.
        Te - które dotyczą Kaczyńskich są kopiowane i mikrofilmowane - ot tak, na
        wszelki wypadek.
        Przed Trybunałem jeden na drugiego będzie zwalać tłumacząc się, że brat w sposób
        porażający krzyczał i bulgotał.
        • haen1950 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:05
          Niech ta rada da jej wiecej czasu. Ma chyba 30 dni na podjecie decyzji. Po
          odmownej Jarek razem z decyzją wojewody lub jego zastepcy natychmiast
          zainstaluje jej policję, ABW, CBA a na końcu komisarza. Tusk i platforma też
          muszą się przygotować na obronę Częstochowy. Wskazane koktajle Mołotowa.
          • kubala11 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:11
            haen1950 napisał:

> Tusk i platforma też
            > muszą się przygotować na obronę Częstochowy. Wskazane koktajle Mołotowa.

I czołgi jak również rakiety ziemia-ziemia.:))
            • haen1950 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:17
              Czołgi już u Jarusia i Szczygły. Ale z nami bedzie Radek Sikorski. Dobry jest w
              te klocki. Może trochę Stringerów ma ze starych zapasów.
              • elfhelm Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:18
                Miejmy nadzieję, że starzy znajomi Radka (czyli afgańscy Tadżykowie, Hazarzy i
                Uzbecy z Sojuszu Północnego) jakby co wylądują w Klewkach :)
            • haniawalec Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:30
              Najlepiej niech PO razem z HGW okopia sie, wystarczą saperki :))))

Albo zapadna sie pod ziemię.
              • haen1950 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 16:49
                haniawalec napisała:

> Najlepiej niech PO razem z HGW okopia sie, wystarczą saperki :))))
                > Albo zapadna sie pod ziemię

Czemu tak źle platfusom? Co ci zrobili?
                • alistair-p Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:13
                  Dąbrowski zakłada eskadrę ciężkich rowerów podwodnych.Zaatakują od Wisły.
                • kubala11 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:48
                  haen1950 napisał:

> Czemu tak źle platfusom? Co ci zrobili?

No właśnie nic. Bo nic nie robią oprócz pieprzenia o milionach Polaków, całej
                  Polsce, porazeniu i drzwiach od stodoły.:))
                  • kacza.republika.bananowa Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:49
                    kubala11 napisał:

>
                    > No właśnie nic. Bo nic nie robią oprócz pieprzenia o milionach Polaków, całej
                    > Polsce, porazeniu i drzwiach od stodoły.:))

o tym to chyba ty znacznie częściej mówisz
                    • kubala11 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:50
                      Mylisz mnie z Broniem i Doniem.:)
                      • kacza.republika.bananowa Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:52
                        kubala11 napisał:

> Mylisz mnie z Broniem i Doniem.:)
                        to ty siebie mylisz z nimi
                        • kubala11 Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:56
                          To znaczy, że znasz mnie lepiej niż ja sam siebie.:) Chcesz o tym
                          porozmawiac?:))
                          • kacza.republika.bananowa Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 17:58
                            kubala11 napisał:

> To znaczy, że znasz mnie lepiej niż ja sam siebie.:) Chcesz o tym
                            > porozmawiac?:))

i vv
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56906330&a=56914199
                • haniawalec Re: Wiedzą, wiedzą co to audyt! To wy siroty nie 07.02.07, 18:11
                  Znam te partie od podszewki,kiedyś byłam w niej i to na początku, 1,5 roku.
                  Jedno wielkie kanciarstwo, ani demokratyczne, ani liberalne.

Nie zrobili mi nic, ale nie cierpie hipokrytów,leni,koniunkturaslistów etc.

• misza36 Re: Hanka, rób szybciej audyt 07.02.07, 17:50
      Młodzi ludzie mają okazję szarpnąć się dusznym muzealnym klimatem komuny

Dzięki kaczorom i pisowi młodzi ludzie mają niepowtarzalną szansę poczuć, na
      czym polegała glątwa komuny: ten klimacik inwigilacji, nieustannego
      poszukiwania jakiegoś wroga, "układów", sił rozmaitych "co to im woda na młyn".
      Zrozumieć tę wściekłą i żywiołową niechęć, jaką budzą mordy "polityków" w
      telewizji. Poskręcać się od mowy-trawy: nonsensownej, napuszonej, pełnej
      jakiejś nieokreślonej agresji i żółci, groteskowej i potwornej zarazem,
      powykręcanej od błędów i lapsusów językowych, dziwnych słów i fraz-wytrychów.
      Kaczory i Wasserman to są dosłownie figury z muzeum figur woskowych
      bolszewizmu, tyle że czarnego. Pełno tam w pisie takich figur, takich miernych-
      wiernych, usłużno-agresywnych sekretarzy partyjnych i urzędasów rady narodowej.
      Stalinowskiego ministra spraw zagranicznych, Wiaczesława Mołotowa, nazywano w
      kołach dyplomatycznych "iron ass". Okazuje się, że to postać ponadczasowa i
      ponadustrojowa, którą tabunami można oglądać w pisowskim gabinecie
      postkomunistycznych figur woskowych.
      Wchłaniajcie dzieciaki ten klimat to poczujecie, jak to było w komunie.
      Oglądajcie pilnie te wykopaliska typów z czasów gomułkowszczyzny, te
      pterodaktyle, jaszczury i przedpotopowe szczypawki.

• t-800 Niech lepiej papierów pilnuje i ustawy czyta 07.02.07, 18:18
      Zaraz znowu czegoś zapomni i znowu wszyscy będą winni tylko nie ona.
      • haniawalec Re: Niech lepiej papierów pilnuje i ustawy czyta 07.02.07, 18:24
        Dzisiaj otwierała Złote Tarasy,"przekret" piskorczyków, ciekawe,prawda?? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka