Dodaj do ulubionych

JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM

23.04.03, 15:52
Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii)
mocno i raczej antyreligijnym i 100% hetero.
Protestuje przeciwko banowniu mnie na tym forum!!!
Obserwuj wątek
    • miutek Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM 23.04.03, 18:34
      kagan52 napisał:

> Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii)
      > mocno i raczej antyreligijnym i 100% hetero.
      > Protestuje przeciwko banowniu mnie na tym forum!!!

Blazen!!!
    • Gość: Mike Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: *.ipt.aol.com 23.04.03, 18:43
      Tez jestem czlowiekiem wyksztalconym, nie gorzej od ciebie i tez bywa, ze
      usuwaja moje watki. Ty piszesz sporo antyklerykalnych tekstow, a wiesz
      przeciez, ze Polska to kraj, w ktorym wszyscy jeszcze trzesa dupskami przed
      panami w czarnych sukienkach.
    • inkhata Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM 23.04.03, 19:14
      ja tez jestem - wyksztalcony - lepiej niz ty kagan
      ale nie mam najebane pod kopula tak jak ty
      • kolargol Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM 23.04.03, 19:29
        Kagan taszczy na plecach dwa worki cementu. Spotyka go sasiad i pyta:
        - Nie lepiej byloby na taczce?
        - Moze i lepiej, ale kolko troche w plecy gniecie.

• kolargol Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM 24.04.03, 01:59
          Walec najechal Kaganowi na nogi. Poczerwienial chlopisko i az oczy mu wyszly
          na wierzch.
          Zobaczyl to kierowca i krzyczy:
          - I co sie tak
          gapisz , walca zes nie widzial?
    • douglasmclloyd Wykształcenie to nie wszystko ;) n/t 23.04.03, 19:53
    • Gość: Ed Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 04:32
      kagan52 napisał:

Ed. Po ierwsze:
      - na temat wykształcenia Kagana chyba nikt na na tym forum nie ma watpliwosci.
      Dygist 52 zachowaj sobie we wiadomym miejscu. Możemy się spierać o formę
      wypowiedzi Kagana, ale nigdy o jego treści. SGH zostaw uzurpatorze międZy
      bajkami, bo w tym czasie to był SGPiS, a więc zaczynasz od fałszu na samym
      poczatku. Resztę w tej sytuacji olewam, do czego dajesz mi uzasadnione
      podstawy.
      Ed. Czy znasz powiedzenie w skrócie "ppp"? Ban? Mimo pozorów, klawiatuta
      komputera, to nie jest maszyna do pisania. Gwearantuję Ci jedno, ze takich
      postów absolwent SGPiS(SGH) po prostu by nie pisał. Może trochę pouczył byś
      się od Kagana, aczkolwiek - wg. Twoich miraży - skąńczył on tauczelnie przwed
      30 latami?
      W tym momencie muszę Cię pozdrowić Kagan. Być może to dziwnie brzmi, ale
      ichtiolagia żab - z czego srerdecznie sie naśmiewałeś - nie pozbawiła mnie...
      Chyba już powinienem się wstrzymać.
      Miły adwwerszrzu "kagan52" (końcówka jest prawdopodobnie Twoim rokiem
      urodzenie) życzę Ci dużo pomyslności. Nie staraj się być jednak uzurpatorem
      inż. Kwiatkowskiego. Byc mozejeszcze uczelnia ta sama, ale o reszcie po prostu
      zamilcz.
    • Gość: SĄD BOŻY Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 06:06
      Drodzy koledzy!!!
      Nie mam wątpliwości co do Waszego wykształcenia,mam wiekie wątpliwości co do
      Waszej inteligencji.ćzy nie widzicie,że pisze uzurpator-Kagan nigdy nie znaj-
      dzie następcy-nikt Mu nie dorówna!!!

-----------
      • Gość: 52Kaganow Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: 140.159.68.* 24.04.03, 07:22
        Do Australii? CSIRO (tamtejsza PAN) podaje, ze w ciagu nastepnych 30 lat opady deszczu w Wiktorii (Melbourne)
        zmniejsza sie o 14%, a w ciagu nastepnych 70 lat o 40% w zwiazku z tzw. greenhouse effect. Wallan (10 min. od
        granicy Melbourne) i Broadford, najszybciej rozwijajace sie miasta na polnoc od Melbourne nie maja wody, trzeba ja
        tam dowozic beczkowozami, a mieszkancy moga ja uzywac tylko do picia i niezbednego mycia (nawet akwaria sa
        tam praktycznie zakazane - trzeba bowiem do nich kupowac wode prywatnie).
        Sydney? Prawie cala Nowa Poludniwa Walia to obszar kleski zywiolowej (susza). No i te ceny (ponizej pol miliona
        dolarow sa tam tylko rudery)...
        Poludniowa (Adelaide) i Zachodnia Australia (Perth) to w 90% pustnie. Pozostaje tylko mala Tasmania, gdzie jest
        zimno i nie ma od dawna pracy i tropikalny (zbyt goracy dla Europejczykow) Queensland, gdzie tez zreszta pracy od
        dawna nie ma (nigdy tam nie bylo przemyslu, rolnictwo tam upada, podobnie jak turystyka, bo w Azji, skad
        przyjezdza tam 90% turystow permanentny kryzys i epidemia SARS).
        Kanada? Epidemia SARS w Toronto, a i zapewne tez w pelnym Chinczykow Vancouverze...
        Swiatowa Organizacja Zdrowia przestrzega przed podrozami do Kanady, a szczegolnie do Toronto,
        najwiekszego skupiska polonii kanadyjskiej...
        Lepiej wiec siedziec na tylku w swym wlasnym Pipidowku...;)
    • debilek Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM 27.04.03, 01:48
      kagan52 napisał:

Duren!
      • Gość: LoM Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: 202.59.105.* 27.04.03, 10:19
        debilek napisał:

> kagan52 napisał:
        >
        > > Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii)
        > > mocno i raczej antyreligijnym i 100% hetero.
        > > Protestuje przeciwko banowniu mnie na tym forum!!!
        > Duren!
        LoM: Zgoda, bo w roku 1973 Kagan nie mogl ukonczyc SGH! Taka uczelnia
        wowczas bowiem nie istniala. Stad "kagan52" to zaprawde duren i
        nieudolny podszywacz... :(
        Lord of Melbourne

• Gość: Oszołom z RM Re: JESTEM CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 13:21
      A ja kończę studia oraz kurs pedagogiczny jestem głęboko wierzący i też mnie tu
      banują! Ja również protestuję przeciw banowaniu niewygodnych dla redakcji GW
      osób!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka