kikoo1 05.03.07, 21:07 Zarzuca Giertychowi różne brzydkie rzeczy, a sama jest za aborcją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Pani Środa w telewizji, znowu..... 05.03.07, 21:09 I słusznie zarzuca, bo jest co. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Co to znaczy "jest za aborcją"? 05.03.07, 21:11 oj woda woda, znaczy nie jest przeciwko. Chce pryncypialnie decydować o swoim ciele jako czołowa feministka. Pewnie też nie goli nóg..... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Co to znaczy "jest za aborcją"? 05.03.07, 21:13 ...i strefy bikini:) fe!!!!... i myśli Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czyżby? 05.03.07, 21:15 "Przede wszystkim jestem za solidną edukacją seksualną tzn. za koniecznością dostarczenia wiedzy o życiu seksualnym tak, by z aborcji nigdy nie musiano korzystać. Jestem poza tym przeciwko cierpieniu kobiet, które nie mogą mieć dziecka, nie chcą go i korzystają z podziemia aborcyjnego ze skutkiem fatalnym dla ich zdrowia. Proszę pamiętać, że aborcja staje się coraz bardziej zabiegiem farmakologicznym. Kobiety bez kontroli lekarza zakupują zakazane w Polsce pigułki i doprowadzają do wczesnego poronienia, co może się dla nich skończyć tragicznie." rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1210515&OS=73785 Obawiam się, że nie zrozumiałas pani Środy Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Czyżby? 05.03.07, 21:21 Dyć ta edukacja seksualna łatwiejsza od matematyki a nawet od fizyki. Chodzi azaliż o tę maleńką drobną róznicę, która dla homo nie ma zresztą zupełnie znaczenia. Konkludując, wystarczy w poczekalni u dentysty przeczytać stosowną broszurkę! Ok. 30 min. i już, to co trzeba, wiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_m4 Re: Pani Środa w telewizji, znowu..... 05.03.07, 21:10 Magdalena Środa jest naprawdę wspaniała ! Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Pani Środa w telewizji, znowu..... 05.03.07, 21:15 ale burdel w WSI24 środa w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Sroda jest super, a Pospieszalski bedzie dla... 05.03.07, 21:25 Przy poniedzialku bedziesz miał u Andrzejka i Pospieszalskiego. Pozachwycaj sie, a mnie zostaw p. profesor Srodę! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Sroda jest super, a Pospieszalski bedzie dla. 05.03.07, 21:29 uważaj na nią, zrobiła się po tej dymisji bardzo agresywna.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Sroda jest super, a Pospieszalski bedzie dla. 05.03.07, 21:31 głupota oburza :( Odpowiedz Link Zgłoś