emerytka2006 11.03.07, 21:39 Gadają, a jakże, o wymuszaniu na biednej Polsce odszkodowań przez pazernych Żydów. Klasyka antysemityzmu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_emelech Re: W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak. Tera 11.03.07, 21:39 emerytka2006 napisała: > Gadają, a jakże, o wymuszaniu na biednej Polsce odszkodowań przez pazernych > Żydów. > Klasyka antysemityzmu... Dobry wieczór, dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 a dobry wieczór... 11.03.07, 21:41 Ty chyba też jedwabnik pospolity - antisemitus polacus, a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.czwartej.rp Re: a dobry wieczór... 11.03.07, 21:45 Tacy ludzie jak oni najbardziej szkodzą Polsce, bo dają powód do gadania o rzekomo powszechnym w Polsce antysemityzmie. Bo antysemityzm to jedno, a odszkodowania to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a dobry wieczór... 11.03.07, 21:49 Zawsze tak uwazalem.Macierewicz z Wannamanem powinni sie zabrac za to towarzystwo.Kto za nimi stoi i komu sluza. Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 11.03.07, 22:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: a dobry wieczór... 11.03.07, 22:13 Ja nie.Lecz Ziobro,Wasseraman,Maciorkiewicz powinni.Z urzedu.I to jest ciekawe.Zlustruja Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
el_emelech Re: a dobry wieczór... 11.03.07, 21:58 ten jedwabnik to do mnie? Bardzo nieładnie. Wysyłam ptaszka , rano ostro daje: tiny.pl/cfxq Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Etam, teraz jest babsztyl 11.03.07, 21:47 buraque napisał: > vel posłanka Sobecka niebywałe, atakuje teraz prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 !!! 11.03.07, 21:56 Program trwa! Posłuchajcie i ustosunkujcie się merytorycznie, zmiast urzadzać seans nienawisci na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: !!! 11.03.07, 21:57 > Program trwa! Posłuchajcie i ustosunkujcie się merytorycznie Nie, nie jestem masochistką, żeby słuchac takiego szamba,jak media Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: !!! 11.03.07, 23:28 woda.woda napisała: > Nie, nie jestem masochistką, żeby słuchac takiego szamba,jak media Rydzyka Właśnie, właśnie bo się może okazać, że tam nic antysemickiego nie ma :-)) Lepiej piepszyć bez sensu o z góry założonej tezie. PS Właśnie włączyłem - całkiem rozsądna dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: !!! 11.03.07, 21:58 kikoo1 napisała: > Program trwa! Posłuchajcie i ustosunkujcie się merytorycznie, zmiast urzadzać > seans nienawisci na forum! a kto tu urządza seans nienawiści? to nie ja nazwałem Sobecka babsztylem Jesli chodzi o temat to pisałem już o tym wielokrotnie na forum: Polska nie powinna nic oddawać organizacjom żydowskim czy jakimkolwiek innym. Z rachunkami proszę do Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Re: Etam, teraz jest babsztyl 11.03.07, 21:58 buraque napisał: > vel posłanka Sobecka a był hymn?;)--> karrot.pl/zrzut/bzss-nurfurmason.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj O!, W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak.:-)) 11.03.07, 21:55 Pozwoli Pani, że w Pana Profesora dr. hab. Jerzego Roberta Nowaka szczególnie się wsłucham?;) Qrna, póki co, Wolniewicz nie daje 'mojemu' ulubionemu głosu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj O!, W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak.:-)) 11.03.07, 22:01 właśnie Nowak leci... ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
os_roj Re: O!, W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak.: 11.03.07, 22:06 > właśnie Nowak leci... > ;PPPPPP aż się boję:PPP Wolniewicz śmie nieco odmienne zdanie mieć niż Pan Nowak Profesor? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin W GW Luczywo pisala o wymuszaniu na biednej 11.03.07, 22:01 Polsce odszkodowan przez pazernych Zydow i Polakow. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3954308.html Klasyczny przyklad antysemityzmu i antypolonizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 dwóch..................... 11.03.07, 22:05 starych pie..ów bredzi. Jak pisał Boy (ulubieniec katabasów) "-paraliż postepowy najtęższe dosięga głowy" Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Na RM właśnie słucham. 11.03.07, 22:07 I pomimo tego,że ich nie lubię mają sporo racji. Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 11.03.07, 22:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak. Tera 11.03.07, 22:13 żądania Żydów odszkodowań od Polakow to tylko stwierdzenie faktów Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak. Tera 11.03.07, 22:17 Dodaj;zadanie zwrotu tego co im zagrabiono. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Świetny program i dlaczego w łże-mediach 11.03.07, 23:34 są to to tematy tabu???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Świetny program i dlaczego w łże-mediach 11.03.07, 23:40 Panowie Profesorowie będą teraz rozmawiać ze słuchaczami w Radiu Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Emrytka woli "profesora" Jaruzelskiego badz "magis 11.03.07, 23:58 tra" Kwasniewskiego; na profesorow Wolniewicza i Nowaka jest za glupia kikoo1 napisała: > Panowie Profesorowie będą teraz rozmawiać ze słuchaczami w Radiu Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Dwóch Stanisławów się dodzwoniło 12.03.07, 00:07 Jeden z W-wy,drugi z Podlasia. Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 12.03.07, 00:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: W TV Trwam duo Wolniewicz & J. R. Nowak. 12.03.07, 00:07 Emerytka: [...]o wymuszaniu na biednej Polsce odszkodowań przez pazernych Żydów. eres: ...i nie mniej pazernych - wg obu dyżurnych antysemitów - pokrzywdzonych przez komunę Polaków. Ba, obaj określili Polaków żądających zwrotu swojego mienia - mianem zdrajców(sic!), bo zabiegają wspólnie z Żydami o swoje prawa. P.S. Co sądzić - w świetle pełnienia przez rozgłośnię RM i telewizję Trwam niezmiennie roli otwarcie antysemickich mediów - o działalności powołanej przez Episkopat rady programowej tych mediów? Odpowiedz Link Zgłoś