mike.recz 20.03.07, 17:09 O 17.30 gen. Polko w TVN 24 Tego drugiego akurat warto posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 17:18 bedzie sie teraz zero tłumaczył dlaczego w Polsce jest teraz tak mało przeszczepów Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 17:22 Spodziewam się tyrady o przeogromnych sukcesach. Pewnie zasugeruje komuś jeszcze poddanie się do dymisji. A lud będzie spijał słowa z jego ust. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 17:31 Pewnie zasugeruje komuś jeszcze poddanie się do dymisji moze premerowi wtedy po raz pierwszy popierałbym go Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 18:03 zazdrościcie mu urody, mądrości i zasłużonego sukcesu! Mam nadzieję, że Monisia tak jak wczoraj odjedzie na miotle.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 urody i madrosci 20.03.07, 18:05 bo w sukcersach to niech on sie sciga z Gosiemtrudny Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: urody i madrosci 20.03.07, 18:07 Witaj, jak miło spotkać znajomą duszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 18:11 szczególnie sukcesów w transplantologii mu zazdroscimy Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 >sukcesów w transplantologii mu zazdroscimy< 20.03.07, 18:45 to jakiś przeszczep mu się przyjął ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Proszę cię:))))))))))))))))))))))))))))) )))) 20.03.07, 18:32 kikoo1 napisała: > zazdrościcie mu urody, mądrości i zasłużonego sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: Proszę cię:))))))))))))))))))))))))))))) )))) 20.03.07, 18:47 i niszczarkę umie obsługiwać .... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: zazdrościcie mu urody 20.03.07, 23:38 Sam się nad tym fenomenem zastanawiam; niby buźka cherubinka - a obleśny jak Łyżwiński... ("trzeba mówić prawdę, pani redaktor" - i z miejsca paw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Nie zazdroszczę ministrowi Zerro, bo nie ma czego. 20.03.07, 18:34 kikoo1 napisała: > zazdrościcie mu urody, mądrości i zasłużonego sukcesu! Nie zazdroszczę. Urody Zerro nie posiada (chociaż mogę być nieobiektywny bo bardziej podobaj ą mi się kobiety niż mężczyźni). Mądrości nie ma, bo żaden mądry prawnik publicznie nie oskarża o morderstwo przed procesem, a co dopiero przed skierowaniem aktu oskarżenia do sądu. Sukcesu też biedaczyna nie odniósł, bo udział w PiSdolniętym kaczym rządzie to obciach, a nie sukces. -------------------------------------------- Wywiad z premierem z dnia 08.03.2007 w "Rz". > Jarosław Kaczyński: - Siorski (...) powinien być nadal ministrem. A nie jest i przecież państwo nie wiecie tak naprawdę, dlaczego on odszedł. > "Rzepa": - Nie wiemy. > Jarosław Kaczyński: - No i się nie dowiecie.(...)Ja wiem o różnych rzeczach, o których państwo nie wiecie, i odwrotnie. Nikt nie wie wszystkiego. > "Rzepa": - To "wiem, ale nie powiem" to dość często używana przez pana metoda objaśniania rzeczywistości. > Jarosław Kaczyński: - W tym wypadku jest to tak bardzo ściśle tajne, jak tylko można sobie wyobrazić. > "Rzepa": - A odejście Ludwika Dorna z MSWiA? > Jarosław Kaczyński: - Dorn uważał, że trzeba w policji stawiać na grupę pewnych ludzi, a ja, że na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nie zazdroszczę ministrowi Zerro, bo nie ma c 21.03.07, 09:23 nawet nie rozumiesz tego, co on mówi...... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 21.03.07, 00:43 kikoo1 napisała: > zazdrościcie mu urody, mądrości i ... kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 20.03.07, 18:51 e-mail ze Szkiełka Kontaktowego: "za 1,5 roku Czarzasty na ministra sprawiedliwości, a Ziobro co tydzień drzwi do wymiany !" Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Rycerz i czarownica 20.03.07, 22:58 no i Olejnik jak niepyszna na miotle odleciała... A nie mówiłam??? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek z Zera drzazgi się posypały 21.03.07, 09:06 Drzazgi się posypały. A wielbiciele Zera jak zwykle widzieli co innego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg TO mniej więcej taki sam argument, jak ten że 21.03.07, 09:17 z Olejnik się drzazgi posypały. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek To nie argument 21.03.07, 09:33 To stwierdzenie obiektywnego faktu. Każde otwarcie ust przez zero było albo kłamstwem, albo kompromitacją. Jak zwykle zresztą. Argumentów tu nie potrzeba. Wystarczy odrobina samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Napisz, że nie lubisz Zera i będzie OK. A tak 21.03.07, 09:36 pisząc coś takiego "Każde otwarcie ust przez zero było albo kłamstwem, albo kompromitacją" sam się kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 21.03.07, 09:08 ten drugi zjechał wczoraj w Dzienniku ex-MON Szmajdzińskiego - wojsko do Iraku pojechało bez sprzętu zabezpieczającego życie Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Gwiazdor zero dziś u Moniki Olejnik. 21.03.07, 09:14 loppe napisał: > ten drugi zjechał wczoraj w Dzienniku ex-MON Szmajdzińskiego - wojsko do Iraku > pojechało bez sprzętu zabezpieczającego życie Na Kwaśniewskiego też był wqrwiony za to,że decyzja o wysłaniu wojska zapadła niespodziewanie. Odpowiedz Link Zgłoś