hejnalista 21.03.07, 00:16 tego Bosaka. Bezczel bez kultury, zero szacunku dla zasad dialogu. Z lasu ? Nie - z międzybruździa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 . 21.03.07, 00:21 To jest ich dwóch. Ten którego ja oglądałam w TVN to kulturalny chłopiec, z kindersztubą! Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r ten wypłosz z kompleksami? 21.03.07, 00:26 o nieśmiertelna pani Dulsko, wciąż władasz! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Ależ chamidło z ... 21.03.07, 00:29 a co on takiego zrobil ze się pienisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 oni juz tak mają, hejnalista i joella 21.03.07, 07:47 żółć muszą upuszczać, żeby im choć trochę ta nienawiść sklęsła.... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: oni juz tak mają, hejnalista i joella 21.03.07, 07:51 kikoo1 napisała: > żółć muszą upuszczać, żeby im choć trochę ta nienawiść sklęsła.... Każdego prawicowego dupka musisz bronić? Cała koalicja pod ochroną (póki razem)? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: oni juz tak mają, hejnalista i joella 21.03.07, 08:01 Witaj! Nie całą. Ale K.Bosak zachwyca mnie swoją inteligencją, spokojem i obyciem. Wspaniały, dobrze zapowiadający się młody człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Moze on potrafi być być miły tylko dla chłopców 21.03.07, 07:57 w tej partii to normalka, tylko siEM maskują. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Moze on potrafi być być miły tylko dla chłopc 21.03.07, 08:02 Ryju, podobno tolerancja to wasza zaleta nr 1? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Moze on potrafi być być miły tylko dla chłopc 21.03.07, 08:16 kikoo1 napisała: > Ryju, podobno tolerancja to wasza zaleta nr 1? Przecież ja nie wytykam i nie mam pretensji do tego ze lubi chłopców, tylko , ze zachowuje się chamsko w stosunku do kobiety, zresztą kolezanki posłanki. A to kto z kim jak i gdzie to jest mi naprawdę obojętne, no chyba, ze będzie to robione publicznie przed moim oknem, lub na ulicy i nie będę mógł dojechać do racy. Nie ważne w tym jest czy to bądą kobieta z kobieta, czy facet z kobietą, nie ważne czy będą Żydami, czy uk\raińcami, czarni, żółci czy biali. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Moze on potrafi być być miły tylko dla chłopc 21.03.07, 08:26 Jakieś dziwne masz kryteria chamstwa. Na mnie smutne wrażenie zrobiła Piekarska, która klepie, jak przekupa. Takie są skutki dążenia do kariery za wszelką cenę - nawet miła kiedyś twarz Piekarskiej zamieniła się w znoszony kapeć. Konformiści tak już mają..... Odpowiedz Link Zgłoś