Dodaj do ulubionych

Na Marsa też nie polecę.

04.04.07, 10:03
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4037094.html
Tyle mniej więcej warte jest stwierdzenie Pijaka.
Obserwuj wątek
    • cics Re: Na Marsa też nie polecę. 04.04.07, 10:08
      10 lat był Prezydentem - i wystarczy. To znacznie lepsza deklaracja,niż
      stwierdzenie innego polityka,że chciałby rządzić do 2041 roku.
    • jestemprzeciw Re: Na Marsa też nie polecę. 04.04.07, 10:09
      społeczeństwo wspomina dobrze te 10 lat prezydentury
      Mądrej i spokojnej
      • zelazny.karzel.wasyl Mów za siebie jestemprzeciw. Kaczyńscy mi się nie 04.04.07, 10:13
        podobają, ale Kwaśniewski był żałosny. A już te jego interesiki...Co z kontem w
        pewnym banku szwajcarskim,(w którym "przypadkiem" pracował Peter Vogel zwany
        bankierem SLD),otwieranym na bardzo megalomańskie hasło "MegaAleksander" ???
        • alistair-p Re: Mów za siebie jestemprzeciw. Kaczyńscy mi się 04.04.07, 17:09
          zelazny.karzel.wasyl napisała:

> podobają, ale Kwaśniewski był żałosny. A już te jego interesiki...Co z kontem w
          >
          > pewnym banku szwajcarskim,(w którym "przypadkiem" pracował Peter Vogel zwany
          > bankierem SLD),otwieranym na bardzo megalomańskie hasło "MegaAleksander" ???
          Znasz hasło,pobierz kasę.A tak to znowu spytam o rozum u karłów,tak ogólnie.
      • torpeda.wulkaniczna Re: Na Marsa też nie polecę. 04.04.07, 10:13
        Lubimy się wypowiadać w imieniu społeczeństwa? Bo sondaże?

No to ja "społeczeństwo" nie jestem.
    • lolitka.w.trabancie Zwróć torpedo uwagę na manipulację 04.04.07, 10:19
      Ja, Kwaśniewski na straży demokracji, kontra Kaczory zamachujacy się na reguły
      praworządnego państwa.

Wykształcony wyborco, wybór należy do ciebie.

• torpeda.wulkaniczna To taki zabieg, Pani Trabantowa. 04.04.07, 10:49
        Najpierw bleblanie o możliwościach kandydowania, a teraz deklaracja, że jednak
        nie.
        Wprawdzie po ostatnim orzeczeniu TK nadal czekam na definicję "nieznacznego
        opóźnienia" ratującego Hospicję (a wydawało się,że prawo jest tak jednoznaczne
        i działające na wszystkich obywateli, którzy są w jego świetle równi...), ale
        chyba takiego wykrętu Konstytucji nie zrobią, żeby znowu Olo miał aureolę
        świętości, a Jola (Jablonex)fundaczyła.

Olo oznajmił. A teraz miliony Polaków zapłaczą, bo Olo nie może.

• lolitka.w.trabancie Mały a jakże skuteczny Panie Torpedo 04.04.07, 17:12
          ludzie rozumni nie słyszą czynionych przez ostatnie kilka dni żałosnych wypocin
          przed kamerami tylko wciąż widzą polityka światowej klasy. Strażnika
          demokracji. Męża stanu.
          • alistair-p Re: Mały a jakże skuteczny Panie Torpedo 04.04.07, 17:16
            lolitka.w.trabancie napisała:

> ludzie rozumni nie słyszą czynionych przez ostatnie kilka dni żałosnych wypocin
            >
            > przed kamerami tylko wciąż widzą polityka światowej klasy. Strażnika
            > demokracji. Męża stanu.
            Na tle Kaczyńskiego dwojga imion Lecha Aleksandra,każdy rozsądny w miarę polityk
            wypada bardzo dobrze.
    • mike.recz To może być odpowiedź na insynuacje Semki-ściemki 04.04.07, 10:53

• camille_pissarro Ale mogę zatańczyć i zaśpiewać np. w TVN 04.04.07, 12:51
      jak mi odpowiednio zapłacą - bym się mógł wpasować do moich "assets" ;-))
    • dziad_na_baby Na Marsa być może polecę. 04.04.07, 16:58
      Torpedo!, daję swą głowę pod topór, palec pod nóż, że rozmawiałem dziś z Tobą w
      innym wątku. Nigdzie go nie ma, sprawdź, jeśli nie wierzysz. A więc, gdy cuda
      się dzieją, to na Marsa może polecę.
    • l.o.r.t.e.a Sekretarzem ONZ łaskawie też nie będzie i odstąpi 04.04.07, 17:17
      ten zaszczyt komuś innemu.

Sam w domowych pieleszach zajmie się pieczeniem bezów.
      • alistair-p Re: Sekretarzem ONZ łaskawie też nie będzie i ods 04.04.07, 17:25
        Ciekaw jestem kto zaprosi Kaczyńskiego,wszystko jedno którego do wykładów na
        uczelni.Z tego co wiem szkoła cyrkowa w Julinku już nie działa,a kształciła
        niezłych klownów.A może któryś z kolegów Nikodema Dyzmy z Oxfordu coś im załatwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka