dyszel2 19.05.03, 08:49 1) Na falach Radia Maryja pokazywał na wielu przykładach w dniu 18 maja, że UE likwiduje suwerenność państw członkowskich 2) robił to bardzo kompetentnie ------------- CHCĘ POLSKI, NIE UNII !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 09:04 dyszel2 napisał: > 1) Na falach Radia Maryja pokazywał na wielu przykładach w dniu 18 maja, że > UE likwiduje suwerenność państw członkowskich > > 2) robił to bardzo kompetentnie > > ------------- > > CHCĘ POLSKI, NIE UNII !!!! - moze jakiś konkret? niestety przegapiłem tę audycję..ale to fakt..Baskowie Korsykańczycy Irlandczycy w Ulsterze...jest trochę tych nacji które cierpią euroniewole... Odpowiedz Link Zgłoś
dyszel2 Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! 19.05.03, 09:16 mówił przede wszystim o tym, że wspólna waluta prowadzi do jednego państwa, że Europol narusza suwerenność krajów członkowskich, o tym że obywatelstwo europejskie daje prawo obcym do mieszania się w sprawy naszych samorządów, że UE będzie regulować coraz więcej spraw, że tzw. eurofile którzy zaprzeczają temu, że Federalne Państwo Europejskie powstaje po prostu kłamią lub nie wiedzą o czym mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 09:45 dyszel2 napisał: > mówił przede wszystim o tym, że wspólna waluta prowadzi do jednego państwa, > > że Europol narusza suwerenność krajów członkowskich, > > o tym że obywatelstwo europejskie daje prawo obcym do mieszania się w sprawy > naszych samorządów, > > że UE będzie regulować coraz więcej spraw, > > że tzw. eurofile którzy zaprzeczają temu, że Federalne Państwo Europejskie > powstaje po prostu kłamią lub nie wiedzą o czym mówią. > > - oni dobrze wiedzą o czym mówią...kluczem do wszystkiego są media..kto ma media ten ma władzę... Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! 20.05.03, 00:16 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > - moze jakiś konkret? niestety przegapiłem tę audycję..ale to fakt..Baskowie > Korsykańczycy Irlandczycy w Ulsterze...jest trochę tych nacji które cierpią > euroniewole... co żeś się do tych Basków tak przyczepił??? pomyśl trochę a nie powtarzaj jak głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałosne Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 20:35 żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 20:50 Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski. A to jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy z nauk kościoła korzystają wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:51 Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? 19.05.03, 22:55 Gość portalu: ooo napisał(a): > Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą A co miał powiedzieć, że ma was w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:Weź się za ortografię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:01 Gość portalu: ooo napisał(a): > Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą Bo i w tym jesteś cienki. A do pana Grabowskiego nic nie mam bo pierwszy raz w życiu o nim słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Wziąłem się : PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 23:33 PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ itd Lecz to niewielki błąd w porównaniu z błędem wstąpienia do Unii E której świetność staje się przebrzmiałą historią: zobacz co się dzieje w gospodarce tego biurokratycznego molocha we Francji, Niemczech. Polski PAPIEŻ chce chrystianizować, polscy ekonomiści chcą uczyć gospodarki rynkowej. CHA toż tak jakby chłodzić 100 litrowy gar wrzątku szklaneczką zimnej wody ! Oni (UE)nas potrzebują by przetrwać jeszcze parę lat. Później UE się rozpadnie, ale granice nie wrócą do pierwotnego stanu. Kapitał wróci do Nienmiec , Angli my zostaniemy z gołą dupą w kraju który na mapie będzie wyglądał jak ogryzek. Sami rządzimy się żle, ale po co od razu poddać się rozbiorowi. To już było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Brawo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:49 Tylko napisz mi co będzie jak nie wejdziemy do Unii. Jak zlikwidować bezrobocie? Co z eksportem, itd? Nie wiem czy wiesz, że jeszcze za rządow pani premier Suchockiej bodaj w 1992 roku został podpisany układ stowarzyszeniowy z Unią. Od tego czasu UE jest w Polsce, a my do UE może wejdziemy dopiero teraz. Jakie są skutki tego układu każdy widzi. Osobiście myślę, że dla nas nie ma innego wyjścia A autorytetem Papieża się nie podpieram. Mnie tylko cieszy, że mądrzejszy ode mnie potwierdza moje osobiste stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? IP: *.dial.proxad.net 19.05.03, 23:04 Rzecz w tym, ze ci, ktorzy unii nie chca nie szanuja tych, ktorzy chca a ich "szacunek" do papieza polega na tlumnym "wyciu" niby na Jego czesc, gdziekolwiek sie pojawia, najlepiej, jesli jeszcze mozna przy tym pomachac do jakiejs kamery, potem wrocic w domowe pielesze, wychylic flache czystej ojczystej na glowe, odbeknac i isc do ciemnej sypialni poczac nowe zycie koniecznie w pozycji misjonarza. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kpiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:07 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski. A to > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy z > nauk kościoła korzystają wybiórczo. - Europy..nie UE... a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073 zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:19 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: Emeryt napisał(a): > > > Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski. > A > to > > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy > z > > nauk kościoła korzystają wybiórczo. > > - Europy..nie UE... > a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji > eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach.... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073 > zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi.. Na temat aborcji się nie wypowiadam bo to sprawa sumienia matek i ojców, a nie emerytów. Natomiast co do eutanazji to mogę napisać, że nowytor z Torunia chce mi zaaplikować dawkę pavulonu. A podobno jest to człowiek "uduchowiony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kpiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:22 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > Gość portalu: Emeryt napisał(a): > > > > > Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Pol > ski. > > A > > to > > > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, k > tórzy > > z > > > nauk kościoła korzystają wybiórczo. > > > > - Europy..nie UE... > > a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji > > eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach.... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073 > > zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi.. > > Na temat aborcji się nie wypowiadam bo to sprawa sumienia matek i ojców, a nie > emerytów. Natomiast co do eutanazji to mogę napisać, że nowytor z Torunia chce > mi zaaplikować dawkę pavulonu. A podobno jest to człowiek "uduchowiony". - a to chamidło..widzisz papieża wszyscy kopchają ale słuchają tylko tego co dla każdego jest wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś