Dodaj do ulubionych

Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego !

19.05.03, 08:49
1) Na falach Radia Maryja pokazywał na wielu przykładach w dniu 18 maja, że
UE likwiduje suwerenność państw członkowskich

2) robił to bardzo kompetentnie

-------------

CHCĘ POLSKI, NIE UNII !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 09:04
      dyszel2 napisał:

> 1) Na falach Radia Maryja pokazywał na wielu przykładach w dniu 18 maja, że
      > UE likwiduje suwerenność państw członkowskich
      >
      > 2) robił to bardzo kompetentnie
      >
      > -------------
      >
      > CHCĘ POLSKI, NIE UNII !!!!

- moze jakiś konkret? niestety przegapiłem tę audycję..ale to fakt..Baskowie
      Korsykańczycy Irlandczycy w Ulsterze...jest trochę tych nacji które cierpią
      euroniewole...
      • dyszel2 Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! 19.05.03, 09:16
        mówił przede wszystim o tym, że wspólna waluta prowadzi do jednego państwa,

że Europol narusza suwerenność krajów członkowskich,

o tym że obywatelstwo europejskie daje prawo obcym do mieszania się w sprawy
        naszych samorządów,

że UE będzie regulować coraz więcej spraw,

że tzw. eurofile którzy zaprzeczają temu, że Federalne Państwo Europejskie
        powstaje po prostu kłamią lub nie wiedzą o czym mówią.

• Gość: Oszołom z RM Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 09:45
          dyszel2 napisał:

> mówił przede wszystim o tym, że wspólna waluta prowadzi do jednego państwa,
          >
          > że Europol narusza suwerenność krajów członkowskich,
          >
          > o tym że obywatelstwo europejskie daje prawo obcym do mieszania się w sprawy
          > naszych samorządów,
          >
          > że UE będzie regulować coraz więcej spraw,
          >
          > że tzw. eurofile którzy zaprzeczają temu, że Federalne Państwo Europejskie
          > powstaje po prostu kłamią lub nie wiedzą o czym mówią.
          >
          >
          - oni dobrze wiedzą o czym mówią...kluczem do wszystkiego są media..kto ma
          media ten ma władzę...
      • elojka Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! 20.05.03, 00:16
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

>
        > - moze jakiś konkret? niestety przegapiłem tę audycję..ale to fakt..Baskowie
        > Korsykańczycy Irlandczycy w Ulsterze...jest trochę tych nacji które cierpią
        > euroniewole...

co żeś się do tych Basków tak przyczepił??? pomyśl trochę a nie powtarzaj jak
        głupi!
    • Gość: żałosne Re: Brawo dla posła Mariusza Grabowskiego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 20:35
      żałosne
    • Gość: Emeryt Re: Kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 20:50
      Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski. A to
      jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy z
      nauk kościoła korzystają wybiórczo.
      • Gość: ooo teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 22:51
        Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą
        • douglasmclloyd Re: teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? 19.05.03, 22:55
          Gość portalu: ooo napisał(a):

> Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą

A co miał powiedzieć, że ma was w dupie?
        • Gość: Emeryt Re:Weź się za ortografię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:01
          Gość portalu: ooo napisał(a):

> Papierz powiedział też że sznuje i rozumie tych co do unii nie chcą

Bo i w tym jesteś cienki. A do pana Grabowskiego nic nie mam bo pierwszy raz w
          życiu o nim słyszę.
          • Gość: ooo Wziąłem się : PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 23:33
            PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ PAPIEŻ itd
            Lecz to niewielki błąd w porównaniu z błędem
            wstąpienia do Unii E której świetność staje się przebrzmiałą historią:
            zobacz co się dzieje w gospodarce tego biurokratycznego molocha
            we Francji, Niemczech.
            Polski PAPIEŻ chce chrystianizować, polscy ekonomiści chcą uczyć gospodarki
            rynkowej.
            CHA toż tak jakby chłodzić 100 litrowy gar wrzątku szklaneczką zimnej wody !

Oni (UE)nas potrzebują by przetrwać jeszcze parę lat.
            Później UE się rozpadnie, ale granice nie wrócą do pierwotnego stanu.
            Kapitał wróci do Nienmiec , Angli my zostaniemy z
            gołą dupą w kraju który na mapie będzie wyglądał jak ogryzek.
            Sami rządzimy się żle, ale po co od razu poddać się rozbiorowi.
            To już było

• Gość: Emeryt Re: Brawo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:49
              Tylko napisz mi co będzie jak nie wejdziemy do Unii. Jak zlikwidować
              bezrobocie? Co z eksportem, itd? Nie wiem czy wiesz, że jeszcze za rządow pani
              premier Suchockiej bodaj w 1992 roku został podpisany układ stowarzyszeniowy z
              Unią. Od tego czasu UE jest w Polsce, a my do UE może wejdziemy dopiero teraz.
              Jakie są skutki tego układu każdy widzi. Osobiście myślę, że dla nas nie ma
              innego wyjścia A autorytetem Papieża się nie podpieram. Mnie tylko cieszy, że
              mądrzejszy ode mnie potwierdza moje osobiste stanowisko.
        • Gość: feline Re: teraz ci się komuszku autorytet przypomniał ? IP: *.dial.proxad.net 19.05.03, 23:04
          Rzecz w tym, ze ci, ktorzy unii nie chca nie szanuja tych, ktorzy chca a
          ich "szacunek" do papieza polega na tlumnym "wyciu" niby na Jego czesc,
          gdziekolwiek sie pojawia, najlepiej, jesli jeszcze mozna przy tym pomachac do
          jakiejs kamery, potem wrocic w domowe pielesze, wychylic flache czystej
          ojczystej na glowe, odbeknac i isc do ciemnej sypialni poczac nowe zycie
          koniecznie w pozycji misjonarza. Amen
      • Gość: Oszołom z RM Re: Kpiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:07
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski. A
        to
        > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy z
        > nauk kościoła korzystają wybiórczo.

- Europy..nie UE...
        a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji
        eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach....
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073
        zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi..
        • Gość: Emeryt Re: Kpiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 23:19
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Gość portalu: Emeryt napisał(a):
          >
          > > Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Polski.
          > A
          > to
          > > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, którzy
          > z
          > > nauk kościoła korzystają wybiórczo.
          >
          > - Europy..nie UE...
          > a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji
          > eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach....
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073
          > zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi..

Na temat aborcji się nie wypowiadam bo to sprawa sumienia matek i ojców, a nie
          emerytów. Natomiast co do eutanazji to mogę napisać, że nowytor z Torunia chce
          mi zaaplikować dawkę pavulonu. A podobno jest to człowiek "uduchowiony".
          • Gość: Oszołom z RM Re: Kpiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 23:22
            Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Emeryt napisał(a):
            > >
            > > > Jan Paweł II powiedział, że nie ma Polski bez Europy i Europy bez Pol
            > ski.
            > > A
            > > to
            > > > jest największy autorytet dla Polaków. Oczywiście nie dla LPR-aków, k
            > tórzy
            > > z
            > > > nauk kościoła korzystają wybiórczo.
            > >
            > > - Europy..nie UE...
            > > a z tą wybiórczością to lepiej spójrz na siebie...co sądzisz o aborcji
            > > eutanazji seksedukacji antykoncepcji homozwiązkach....
            > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6101073
            > > zajrzyj pod ten link i udziel odpowiedzi..
            >
            > Na temat aborcji się nie wypowiadam bo to sprawa sumienia matek i ojców, a
            nie
            > emerytów. Natomiast co do eutanazji to mogę napisać, że nowytor z Torunia
            chce
            > mi zaaplikować dawkę pavulonu. A podobno jest to człowiek "uduchowiony".

- a to chamidło..widzisz papieża wszyscy kopchają ale słuchają tylko tego co
            dla każdego jest wygodne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka