Gość: MisiekK IP: *.pwpw.pj / 172.16.63.* 20.05.03, 09:13 Jak narkomanka to nie ma czego zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aania A ja jednak żałuję że jesteś taki głupi i nieludzki. IP: 194.181.0.* 20.05.03, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisiekK Re: A ja jednak żałuję że jesteś taki głupi i nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:05 A ja zaluje, ze nie wiesz co piszesz. Narkoman to osobnik niepotrzebny spolecznstwu. Wydaje sie ogromne pieniadze m. in z moich podatkow na osrodki leczenia, a oni i tak cpaja. Wiec zostawmy ich wlasnemu losowi niech pobiora zlote strzaly i znikna z krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piort Re: Zwłoki młodej kobiety na Grochowie IP: *.man.polbox.pl 20.05.03, 11:21 Jeżeli to była rzeczywiście narkomanka, to po prostu przyśpieszyła swoją smierć i nie obiążyła społeczeństwa długotrwałą opieką nad sobą. Tak powinien postąpić każdy porządny narkoman, a nie włóczyć się po odwykach i Monarach. Jestem zwolennikiem swobodnego dostepu do narkotyków, bo to się dzieje teraz sprzyja rozwojowi mafii i współpracującej z nią policji, a płacimy za to my wszyscy. Gdyby narkotyki były dostępne w każdej drogerii, to ich cena spadła by 1000 - krotnie albo i więcej, straciły by urok owocu zakazanego i w sumie liczba narkomanów by spadła, a przestępczośc narkotykowa by przestała istnieć. Zwolniły by się ogromne siły w policji, a dotychczasowi dealerzy musieli by wziąć się do jakiejś innej roboty. Jak było z prohibicją w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Jakie życie taka śmierć. 20.05.03, 17:00 Niestety ale narkomani często tak kończą. We Wrocku też był taki przypadek. Żal dziewczyny, ale sama wybrała taką drogę życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korn Katarzyna II też zakończyła życie na kiblu. IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 28.05.03, 20:03 Katarzyna II też zakończyła życie na kiblu. TAKIE życie i taka śmierć.... Odpowiedz Link Zgłoś