douglasmclloyd 25.04.07, 16:56 Gość nie zabezpieczył pistoletu, który dostał się w niepowołane ręce. Czy to nie on jest winny śmierci żony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Nie 25.04.07, 17:04 Przykro to mowic, ale to jedna wielka kompromitacja ABW. Osoby zatrzymywane nie maja obowiazku ani mowic prawdy o posiadaniu czy nie posiadaniu broni, nie maja tez zadnego obowiazku posiadac rownowage umyslowa. Funkcjonariusze powinni byli przeszukac lazienke przed wpuszczeniem tam podejrzanej. Zamiast pistoletu mogla byc zwyczajna zyletka. To do obowiazkow policji jest doprowadzenie do aresztu osob calych i zdrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie 25.04.07, 17:08 patience napisała: > Przykro to mowic, ale to jedna wielka kompromitacja ABW. Osoby zatrzymywane nie > maja obowiazku ani mowic prawdy o posiadaniu czy nie posiadaniu broni, nie maja > tez zadnego obowiazku posiadac rownowage umyslowa. Funkcjonariusze powinni byli > przeszukac lazienke przed wpuszczeniem tam podejrzanej. Zamiast pistoletu mogla > byc zwyczajna zyletka. To do obowiazkow policji jest doprowadzenie do aresztu > osob calych i zdrowych. ABW dała dupy, ale gdyby Blida trzymał pistolet tam, dzie trzeba Blidowa nie miałaby się czym zastrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Tak chodzić po mieście z bronią? 25.04.07, 17:11 Eeee, coś ściemniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tak chodzić po mieście z bronią? 25.04.07, 17:12 woda.woda napisała: > Eeee, coś ściemniasz. No to w sejfie, pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: ABW dała dupy 25.04.07, 17:18 I to mnie - jako obywatela tego państwa - w tej sprawie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nie 25.04.07, 17:20 > ABW dała dupy, ale gdyby Blida trzymał pistolet tam, dzie trzeba Blidowa nie > miałaby się czym zastrzelić. O czym ty mowisz!? Gdyby ciocia byla wujkiem, a Blida uczciwym czlowiekiem? Przeciez ABW ponoc jechala zatrzymywac PRZESTEPCOW a nie uczciwych ludzi. Uczciwy czlowiek owszem, albo trzyma bron tam gdzie trzeba, albo jej w ogole nie posiada. Malzonek mogl nie uczystniczyc w dzialaniach malzonki, ale raczej niemozliwe, by naglego wzbogacenia rodziny nie zauwazyl. Przestepcy trzymaja odbezpieczone pistolety nie tylko w lazienkach. Moga miec cale arsenaly. Zreszta, cala argumentacja tutaj: planeta-terra.blogspot.com/2007/04/barbara-blida-jednak-to-abw-jest-winne.html Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie 25.04.07, 17:30 Co ma uczciwosc czlowieka do miejsca,gdzie bron trzyma albo jej w ogole nie ma? Na waszym blogu(twoim i drf aka legenda marca aka sanatorium_psychiatryczne vel terran etc) nie spodziewam sie znalezc zadnych odpowiedzi,poza waszym wylizywaniem pewnych czesci ciala obecnych oszolomskich wladcow Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie 25.04.07, 17:52 pozarski napisał: > Co ma uczciwosc czlowieka do miejsca,gdzie bron trzyma albo jej w ogole nie ma? Tu nie chodzi o uczciwość, tylko o odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nie 25.04.07, 17:56 > Tu nie chodzi o uczciwość, tylko o odpowiedzialność. To prawda. Dlatego wlasnie jak sobie przestepca pomysli o ukatrupionym ministrze Debskim, to sie zachowuje rozsadnie i odpowiedzialnie wobec samego siebie oraz swojej rodziny. Odbezpiecza pistolet i kladzie go tam, gdzie w razie czego bedzie go mozna szybko uzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie 25.04.07, 17:57 Tak,ale pejszns napisala,ze uczciwy czlowiek...etc.Dlatego pytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie 25.04.07, 17:25 patience napisała: > Przykro to mowic, ale to jedna wielka kompromitacja ABW. Osoby zatrzymywane nie > maja obowiazku ani mowic prawdy o posiadaniu czy nie posiadaniu broni, nie maja > tez zadnego obowiazku posiadac rownowage umyslowa. Funkcjonariusze powinni byli > przeszukac lazienke przed wpuszczeniem tam podejrzanej. Zamiast pistoletu mogla > byc zwyczajna zyletka. To do obowiazkow policji jest doprowadzenie do aresztu > osob calych i zdrowych. > Ciekawe,ze pisze to osoba,ktora od momentu zdobycia wladzy przez pisiorstwo poswieca sie opisywaniu dobrodziejstw systemu donosow i bezprawia firmowanego blizniakami z przybudowkami.Nie tylko na forach GW,ale i we wlasnym blogu,razem ze swoim partnerem i duchowym guru drf aka terran vel sanatorium_psychiatryczne,chwali kazde posuniecie wladzy i ud_upia opozycje. Czyzby przelom jakis sie nam szykowal? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Nie 25.04.07, 17:26 > Czyzby przelom jakis sie nam szykowal? A może zwykła przyzwoitość? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie 25.04.07, 17:33 woda.woda napisała: > > Czyzby przelom jakis sie nam szykowal? > > A może zwykła przyzwoitość? Przyzwoitosc?Wolne zarty.Znam pejszns i jej blogowego guru terran aka legenda marca nie od dzisiaj,a nawet nie od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Zgadza sie, donosicielu 25.04.07, 18:03 pozarski napisał: > nie od dzisiaj,a nawet nie od wczoraj. Wlasnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Jak na razie donosisz 25.04.07, 18:14 ty i drf aka legenda marca aka sanatorium_psychiatryczne.Czasami uzywacie telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Bez skruchy nie ma wybaczenia 25.04.07, 18:22 PS. To tylko subiektywna opinia, ale bardziej bezwstydnej i obslizglej glisty to jeszcze w zyciu nie spotkalam. Jestes prawdziwe zjawisko, ale niech kto inny sie toba zachwyca. Bywaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bez skruchy nie ma wybaczenia 25.04.07, 18:29 patience napisała: > PS. To tylko subiektywna opinia, ale bardziej bezwstydnej i obslizglej glisty t > o > jeszcze w zyciu nie spotkalam. Jestes prawdziwe zjawisko, ale niech kto inny si > e > toba zachwyca. Bywaj;) > Pozwol,ze sie posluze twoim Heheh.Chyba zaczne forumowiczow odsylac do waszych donosow na FA.Czyz istnieje lepszy dowod na "obslizgle(!)glisty" od was,ktorzyscie sie donosami na mnie bawili z pol roku na aquanet 2996? Zjawiskiem jestescie wy,kiedys nadzwyczaj oryginalnym,jakkolwiek dzis juz codziennym.Jest jednak nadzieja,ze to sie w nastepnych wyborach zmieni.I co wtedy,obslizgle glisty, bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Bez skruchy nie ma wybaczenia 25.04.07, 21:29 To z (tlumaczenia) Wujka czy sama wymyslilas? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:10 Odpwiadajac na pytanie :"co z Blidą" powiem tak, jako osoba wierząca mysle, ze jest albo w Niebie albo w Czyśćcu albo w piekle. Nie przesądzam gdzie gdyz nie wiem. Buddysta powiedziałby, ze skonczyła zycie w tym wcieleniu i zacznie w innym. Problem pojawia sie z ounktu widzenia ateisty, bo co sie dzieje po zyciu według nich to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:12 albo w Niebie albo w Czyśćcu albo w piekle. Ja myślę, że jeśli Niebo, to i Piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:14 Wytłumacz mi te zawiłosci bo nie pojmuje. Jeśli Niebo to i Piekło? Jesli chodzi o duze litery to nieraz zdarza mi sie tak kliknac, ale jeśli nie to wiem o co chodzi, dlatego tłumacz Kwiatuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:15 Piekło z małej litery lekceważy diabła. A jego lekcewazyć nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:16 Jesli chodziło o literke to juz sie wytłumaczyłem. Myslałem, ze o cos innego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:17 JPII twoj autorytet powiedzial kiedys,ze czysciec nie istnieje,pieklo tez zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:20 Sitwa tez nie istnieje, a prezio jest magistrem. Do tego Henio 1950 to Tales z Miletu XXI wieku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:13 Autor wątku - co wynika jasno i jednoznacznie z treści wpisu, pyta o pana Blidę, nie o Barbarę Blidę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:15 Niezaprzeczalny fakt. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że nie on jest dzisiaj tematem nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Co z Blidą? 25.04.07, 17:17 kubala11 napisał: > Niezaprzeczalny fakt. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że nie on jest > dzisiaj tematem nr 1. Rozumiem. I dlatego uznałeś, ze wystarczy przeczytać tytuł wpisu by podjąć z nim dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś