torpeda.wulkaniczna 01.05.07, 17:06 Coś się dzieje nieładnego, Naszościowiacy to nie mimozy Biedroniowe: tomaszsakiewicz.salon24.pl/13420,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Hihi Sakiewicz na tropie... 01.05.07, 17:11 Przypomina mi to płacz o 'straszliwym prześladowaniu bidnego słabego kościoła katolickiego' buhahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Hihi Sakiewicz na tropie... 01.05.07, 17:13 Po prostu nie przeczytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Przeczytałem. 01.05.07, 17:16 Bić się policjanta chciało, a teraz się mówi że to policja biła... żałosne. Nie żyjemy w PRL, a to, że proszą o pomoc Sakiewicza tym bardziej o ich wiarygodności świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Socjalliberale, 01.05.07, 17:21 zadzwoń do Lisiewicza, skoro czytałeś. Co Ci szkodzi dowiedzieć się u źródła? Bezpośrednio? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Niech idą do sądu. 01.05.07, 19:12 Bo na razie to wygląda na siłowe robienie dymu tam gdzie tego dymu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Prowokacja w Poznaniu? 01.05.07, 17:13 torpeda.wulkaniczna napisał: > Coś się dzieje nieładnego, Naszościowiacy to nie mimozy Biedroniowe: > > tomaszsakiewicz.salon24.pl/13420,index.html Wyglada na kolejna sprawe dla Trybunalu UE . Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Stary spod Bazyliki, 01.05.07, 17:17 a wiele już takich spraw "Naszość" zapodała? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Prowokacja w Poznaniu? 01.05.07, 17:21 "Naszość" robiła zawsze udane pierwszomajowe happeningi. Dziś jedna ze słusznych telewizji, TVN24 nie widziałem by poświęciła temu uwagi, trwa w najlepsz majówkowy festyn na zamku w Kliczkowie, prowadzony przez "chłopca z Woli" Portal TVN24 opisuje w skrócie relacje z tego wydarzenia, ale przedstwaia sprawę zupełnie inaczej niz to jest zrelacjonowane pod zamieszczonym przez Ciebie linkiem. Nie ulega wątpliwości, że powinno to zostać wyjaśnione - rozumiem , że chłopaki z Naszości sprawy nie potraktują obcesowo... Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Camille, 01.05.07, 17:26 też trochę nie jestem pewien, czy nie szukają rozgłosu. Jeśli tak, to będziemy mieć czas, żeby ich pomęczyć. Jeśli nie - trzeba trąbić, jak na w zero siepanego Ziobrę :) Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 17:31 A tu inny link, gdzie gadam sobie z Socjalliberałem na ten sam temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61663956 Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 17:35 jestem zmęczona dziś nie dam rady,tyle się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 17:53 nawet bezę dostałam ale bez instrukcji i teraz siedzę i głowię się jak ją zeźreć! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 17:59 A ja myślałem , że w Poznaniu to tylko rogaliki ( te na św. Marcina ) królują;)) Ale dla rogali chyba nie ma specjalnych poruczeń savoire vivre'u jak należy je elegancko konsumować ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 18:00 a czy potrzebujesz instrukcji jak ją w.y.s.r.a.ć??? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Nabucco, 01.05.07, 18:18 nie zawiodłeś mnie. Nikt tak jak Ty nie umie powiązać własnych zauroczeń perystaltyką jelit i kiszką odbytową z Forum Kraj. I jakie masz przy tym fory u adminów! Dlatego - liczę na Ciebie i Twoje fascynacje w przyszłości! Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 18:21 nie,ale potrzebuję aby ktoś wodę spuścił,umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 18:22 Odpowiadasz na : caria-caria napisała: > nie,ale potrzebuję aby ktoś wodę spuścił,umiesz? Nie, lepiej zostaw tak, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Opowiedzcie o tym typie ...buccu 01.05.07, 18:27 lewactwo=prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Opowiedzcie o tym typie ...buccu 01.05.07, 18:30 Poprowokuj jeszcze. Myśli nie wkładaj. Niech poleży. Odpowiedz Link Zgłoś
hercule_poirot Re: Opowiedzcie o tym tropie. 01.05.07, 17:48 "socjałliberał" trąca nieco S.Sierakowskim - zapewne z jego klubu.Słyszałem, ze szykują się do podboju "młodzieńczych dusz", ba nie chcą mieć nic wspólnego z tymi z Rozbrat. ale czy to prawda. Na rozruch "Krytyki politycznej " dał im 10 tys Z.Bujak a AA.Michnik wykupił część nakładu. Nie jednak ten "socjałliberał", to zgoła inne srodowisko lewicowe, zbyt rozegzaltowany, zbyt radykalny w prównaniu z chłopakiem z Jelonek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Żartujesz, Wąsaty Belgu? 01.05.07, 17:54 Sierakowski na pasku starowym trzymanym przez starych działaczy? Bujak już za Solidarność przeprosił ( honorni poprosili o honor?),Pan Michnik może sponsorować wiele. Dobre pytanie/pod rozwagę dla Sierakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro nie wiem co prawda jaki to trop, bo nie chodzę 01.05.07, 17:55 już na takie zadymy - chodziło sie jak się było młodym ;-))), poza tym nie jestem z Poznania, więc opieram sie wyłącznie na tym co pisał forumowy "Ryba" ;- )) i to co zamieścili w portalu TVN24 - mozesz jednak coś niecoś skrobnąc jak było ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
white_smoke Re: Prowokacja w Poznaniu? 01.05.07, 18:24 dlaczego nieładnego zegarki dawali...za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
caria-caria Re: Prowokacja w Poznaniu? 01.05.07, 18:27 piosenki śpiewali wesoło było! Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Prowokacja w Poznaniu? 01.05.07, 18:37 Żałosne to pisiackie "poczucie humoru". Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna No to żałuj. 01.05.07, 18:46 Odpowiadasz na : jrjrjr napisał: > Żałosne to pisiackie "poczucie humoru". Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r ale to naprawde nie było śmieszne 01.05.07, 19:11 przed chwilą widzialam gromada podstarzałych, zadowolonych z siebie panów ubranych w pudła i długimi srebrnymi pikuto-pagajami na głowach coś wywrzaskiwała jak kibole Odpowiedz Link Zgłoś