bebe3 08.05.07, 18:34 Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) Nie dziwię się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 18:36 bebe3 napisała: > Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) > Nie dziwię się! Cóż, nawet na tle intelektualnych tytanów myśli PiSs-owskiej Gosio jest przypadkiem szczególnym... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 18:40 Ale premier w przedmowie elegancko zaznaczył,że to stanowisko wyjątkowo wysokie. Jakby chciał powiedzieć; No Edgar zasłużyłeś, ale doceń co ci daję Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 18:41 bebe3 napisała: > Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) > Nie dziwią się!... we Włoszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia72 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 18:54 Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) faktycznie, wyjątkowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:00 joasia72 napisała: > faktycznie, wyjątkowo....dobrze mu z oczu patrzy ;) Edgar-PerĄDuce Gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Całowali się? 08.05.07, 19:12 Tłumnie..;) "..a przy tym mlaskał(li), ciamkał(li), posapywał(li), pokasływał(li) i niestarannie artykułował(li) głoski.." Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Całowali się? 08.05.07, 23:31 znowu zdradzil meza . Co zrobi Zer0 ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja usłyszałem głównie... 08.05.07, 19:11 To źle słyszałeś! :) To było mlaskanie Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja usłyszałem głównie... 08.05.07, 19:12 Może ma źle zamocowaną sztuczną szczękę? I to ona wydaje te papuźne dźwięki? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Ja usłyszałem głównie... 08.05.07, 19:14 bebe3 napisała: > Może ma źle zamocowaną sztuczną szczękę? I to ona wydaje te papuźne dźwięki? ? - Odnowić oblicze zębów, Tych Zębów , czyli o tym, jak sczyścić resztki postkomuny. ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja usłyszałem głównie... 08.05.07, 19:17 Masz racje, to czysta natura. Żaden dentysta by tak sprawy nie spaprał Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:24 Filipinka_Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) > Nie dziwię się! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:29 Fanfary graly,werble warczaly? Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:35 x2468 napisał: > Fanfary graly,werble warczaly? wizerunki IV RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Fanfar nie było! 08.05.07, 23:26 I nie wiem dlaczego premier nominację tak uzasadniał, jakby mowę pogrzebową na grobem przyjaciela wygłaszał. Opowiedział życiową drogę Edgara z miną ponurą i łbem spuszczonym: "Był...Był...Był..." Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:26 bebe3 napisała: > Gosiewski jest wyjątkowo "inteligientny";) > Nie dziwię się! na tle premiera???? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:28 Nie wiem Venus na jakim tle stał Gosiewski gdy oceniał go premier:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:32 w końcu Gosiewski wybudował jeden peron.premier nawet tego nie dokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:35 Jestem pewna ,że fizycznie to on nawet cegły we Włoszczowej nie podniósł A akurat ta decyzja świadczy o nie najwyższej inteligencji:D Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:39 ale trzeba podziwiac skuteczność-wyprowadzić z kasy kilka milionów na prywatną zachciankę to sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:33 bebe3 napisała: > Nie wiem Venus na jakim tle stał Gosiewski gdy oceniał go premier:) ? "Ludzie ograniczeni a przy tym fanatycy stanowią plagę ludzkości. Biada państwu, w którym tacy ludzie mają władzę. Są nietolerancyjni i pozbawieni wszelkich skrupułów. Uważają, że cały świat kłamie, a tylko oni mówią prawdę." - Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl u wszystkich 08.05.07, 23:28 oni tylko zręcznie udają inteligentnych Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 19:48 To nie jest dobry tytuł wątku. Dobry tytuł wątku to jest: "Spiłam z ust premiera, że..." albo "Premier wydzielinę wydalił, że..." Jak na razie tertium non datur... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Mnie sie zdawalo 08.05.07, 23:30 ze pan prezes pokazywal taka ineligientnie wytresowana inteligientna foczke...a potem nawet umiala mu dac buzi...no ale moze mi telewizor deformuje bo stary... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Premier nadmienił także... 08.05.07, 23:29 .. iz wzmiankowany Gosiewski "swojom inteligencjom" się przysłuży. Język wolski jest jednak ciekawy..... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Usłyszałam z ust premiera,że... 08.05.07, 23:35 Już od dawna władza wprowadza nowe definicje, tylko że takie osoby jak nasz świeżo upieczony wicekaczor, w PRLu określano mianem ćwierćinteligentów lub półinteligentów;) Ale to tylko sowa po czynach go poznamy, jeśli to przeżyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzuyoshi-78 Re: Nie to, co Piękny Olek... 08.05.07, 23:36 ...prawie jak magister. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Nie to, co Piękny Olek... 08.05.07, 23:39 nie kazdemu sie podoba..:))) mnie nie...ale zapewniam Cie ze mozna znalezc sporo ciekawsych postaci...a porownywanie vicepremiera do kupy gnoju wydaje sie nie na miejscu... tyle za jak wiem mialo byc inaczej no i jest:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś