kasandra.j 18.05.07, 14:48 Nie lubię go bo to oszust, ale jeżeli ta partia ma rozbic PO to jestem jak najbardziej za jej powstaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechtam1 Re: Piskorski zakłada nową partie! 18.05.07, 17:44 Nastepny sila wciska nam " demokracje" ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Re: Piskorski zakłada nową partie! I dobrze!!! 18.05.07, 18:57 Odpowiadasz na : kasandra.j napisała: > Nie lubię go bo to oszust, ale jeżeli ta partia ma rozbic PO to jestem jak > najbardziej za jej powstaniem. Dorobiono mu gebe. L. Kaczynski bedac prezydentem W-wy zlozyl 176!!! doniesien do prokuratury. Zadne sie nie utrzymalo. Wiec zamknij kaczy dziob. Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Wolisz Leppera, kartofle i Giertycha? Masz prawo. 18.05.07, 21:25 Ja wole obecnych w UW. I to jest glos madrej Polski. To jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud X faszystami w 1944 roku walczyło 50 pańsw i więce 19.05.07, 00:39 t-800 napisał: > Strach się bać. ;-] Wyjdź z układu, a nic ci sie nie stanie. (układ -to takie trudne słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj PZPRGiKZB 18.05.07, 19:43 czyliPartię Zalesiania Państwowych Rolnych Gruntów Kupionych za Bezcen. Partia ma na celu dojenie dotacji z Unii za friko do prywatnych kieszeni "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: oszust, ale jeśli ma rozbic PO to jestem za 18.05.07, 22:12 Wyrwało się szczerze z piersi tępemu pisiorkowi ;-> Odpowiedz Link Zgłoś