Gość: waldi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:26 A kuku. Co się patrzysz? Po co tu zaglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GKKKHJ Re: A KUKU IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:42 Zeby sie zakukulczyc, a co zes myslal? Ze bede czytal ten zalosny watek? NIE! Ja dodam swoje siedem groszy. A z reszta, mam to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: A KUKU IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 12:36 a może założymy partię A KUKU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: A KUKU co mi zrpbosz jak mnie złapiesz waldi? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 12:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: A KUKU miało być co mi zrobisz .... sorry IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: A KUKU miało być co mi zrobisz .... sorry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 18:23 za rok może Cię odwiedzę jak dobrze pójdzie. Trochę duszno mi w tym Krakowie. Może Poznań spodoba mi się nawet bardziej niż Wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A KUKU IP: *.proxy.aol.com 02.12.01, 22:53 Gość portalu: waldi napisał(a): > A kuku. Co się patrzysz? Po co tu zaglądasz? Sorry,rzucilem tu okiem moim prawym przypadkowo,lewe mam przymkniete! Pozdrowka Waldi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: A KUKU wątek niepoważny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 00:03 ten wątek jest niepoważny bo inaczej paranoja nas zaleje. Dlatego robię Wam KUKU Odpowiedz Link Zgłoś