don.kichote 26.05.07, 18:56 Powiedzcie kogo - oprócz siebie i rydzykowych moherów - tak naprawdę lubicie?! (Kogo nie lubicie - wiemy!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Przyjaciele(?) z PiS-u 26.05.07, 20:14 mmikki napisał: > odpowiedziała Ci cisza A co miało odpowiedzieć pisdzielce? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Brak instrukcji "w tym temacie" :-)) b/t 26.05.07, 21:14 alistair-p napisał: > A może to nie brak instrukcji?! Może po prostu moje pytanie samo w sobie zawiera błąd,; tzn. w opcje odpowiedzi, które w nim zakreśliłem, wyczerpały wszystkie możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Brak instrukcji "w tym temacie" :-)) b/t 27.05.07, 13:03 może dzis juz instrukcje są? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: don.kichote ma rację 27.05.07, 14:53 alistair-p napisał: > pytanie było błędne. Ale jest i pewna korzyść z tego - jakże wymownego - milczenia PiSiaków. Otóż po raz pierwszy, jestem w stanie zgodzić się z nimi w 100%. Tak! Oni nie lubią nikogo!!! Odpowiedz Link Zgłoś