Dodaj do ulubionych

Lis dał ciała

03.06.03, 19:37
nie uznał, że warto chociaż wspomnieć ludziom o dzisiejszym
przesłuchaniu Kosińskiego w którym obciążył Zarębskiego;
ciekawe dlaczego?
ano dlatego, że pan Zarębski pracuje dla tvn-u
Obserwuj wątek
    • Gość: ccc Re: Lis dał ciała IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:18
      przecież Tomek i jego Lisowszczycy zawsze pokazują tylko to co wygodne (czytaj:
      co wali w lewicę [nie mam im tego za złe, bo wszelkie zlo, czy to z lewej czy
      to z prawej strony trzeba tępić], a o takich wtopach jak dzisiejsza z Zarębskim
      wolą pomilczeć, no bo swojego nie ruszymy). Warto też posłuchać najbardziej
      apolitycznego i obiektywnego w swoich komentarzach Radyjka TOK FM - bodajże w
      piątki rano Lis do spóły z Wołkiem mają tam swoje 5 minut do jeżdżenia po
      lewicy i to w najbardziej prostacki sposób w jaki tylko potrafią. Rzygac się
      chce patrząc na ta naszą politykę, nieważne w którą stronę, ale mnie na
      największe wymioty nachodzi kiedy słucham i widzę na początku wymienionych
      Lisowszczyków i ich szefa. Na pochybel Faktom TVN :))
      • Gość: Toulouse~Lautrec Punkt widzenia IP: *.idea.pl 03.06.03, 20:33
        Na pohybel ( o czy zapewne Ci nie wiadomo) , takim twórcom opiniotwórczych
        komentarzy na tym forum.Pewnie podłapałes jakąś fuche u swojej lokalnej
        baronowej - Łybackieji stąd taki "obiektywizm" w Twojej wypowiedzi.Otóz z
        dwojga złego obejrzeć profesjonalnie prowadzone Fakty, niz
        propagandową "młóckę" w "publicznej" TVP, ale widać w Poznaniu taka forma im
        wyraxnie odpowiada....

Wiedza to władza, brak wiedzy nie oznacza braku władzy/Niels Bohr/
        • Gość: ccc Re: Punkt widzenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:46
          Gość portalu: Toulouse~Lautrec napisał(a):
          Zmartwię Cię pewnie bardzo, ale żadnej fuchy u baronowej Łybackiej nie mam i
          miec nie zamierzam, a co do profesjonalnych form przekazu wiadomości... chyba
          wolno mi mieć odmienne zdanie od Twojego i wolno mi tez chyba delikatnie
          zwrócić uwagę abyś nie generalizował vide: ale widać w Poznaniu taka forma im
          wyraxnie odpowiada... nie pochwalam wiadomości w publicznej, nie pochwalam
          informacji polsatu ani żadnych innych rodzimych news'ów - każdemu mozna coś
          zarzucić.. to, że Fakty są dla mnie typowo stronniczym PiSuarowym okienkiem to
          moje zdanie, Ty masz inne i zapewne wiadomosci publicznej uważasz za czerwoną
          rąbankę,ale.. a zresztą.. pozdrawiam z 'komuszego' (takie jest pewnie Twoje
          skromne zdanie) Poznania!
          > Na pohybel ( o czy zapewne Ci nie wiadomo) , takim twórcom opiniotwórczych
          > komentarzy na tym forum.Pewnie podłapałes jakąś fuche u swojej lokalnej
          > baronowej - Łybackieji stąd taki "obiektywizm" w Twojej wypowiedzi.Otóz z
          > dwojga złego obejrzeć profesjonalnie prowadzone Fakty, niz
          > propagandową "młóckę" w "publicznej" TVP, ale widać w Poznaniu taka forma im
          > wyraxnie odpowiada....
          >
          > Wiedza to władza, brak wiedzy nie oznacza braku władzy/Niels Bohr/
          • Gość: Toulouse~Lautrec konotacje IP: *.idea.pl 03.06.03, 21:24
            Otóz staram sie nigdy nie generalizować swoich osadów , takze i w kwestii
            pogladów mieszkańców Poznania, którzy zapisali sie chlubnie w walce o wolną i
            niepodległą Polske - wystarczy wspomnieć jedyne udane w naszej historii
            powstanie Wielkopolskie a następnie juz za komuny Poznański czerwiec
            1956.Korekty jednak wymaga Twoj poglad na funkcjonowanie wolnych mediów w
            obecnej sytuacji.Otóż zapewniam Cię ,ze jak to wulgarnie określasz "PiS'uary
            maja swoja tubę w postaci TVN" - nie ma w tym krztyny prawdy.Kaczyńscy gdyby
            mieli taka wpływową stację naswoje usługi juz dawno mieliby ugruntowaną i
            silniejszą pozycje na naszej scenie politycznej.Trzeba być tylko bacznym
            obserwatorem aby zauwazyć ,ze TVN sprzyja nie komu innemu tylko "liberałom" z
            SLD - mniej z PO i jak do tego dołozyc silne lobby SLD+PSL w telewizji o
            ironio "publicznej" to mamy widok na "niezależne " srodki masowego przekazu
            w "Rzeczpospolitej II i pół".
            Twoje diagnozy odnosnie takiego rozkładu sił w naszych mediach sa zatem
            eufemistycznie rzecz ujmując chybione.

Pozdrowienie z nieprzyjaznej komuchom Warszawy

Wiedza to władza, brak wiedzy nie oznacza jeszcze braku władzy/Niels Bohr/
            • Gość: Qyntel Re: konotacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 21:33
              Otóż zapewniam Cię ,ze jak to wulgarnie określasz "PiS'uary
              > maja swoja tubę w postaci TVN" - nie ma w tym krztyny prawdy.Kaczyńscy gdyby
              > mieli taka wpływową stację naswoje usługi juz dawno mieliby ugruntowaną i
              > silniejszą pozycje na naszej scenie politycznej.

Czyli porzuciłaś już wszelką nadzieję, że Kaczory wygrają wybory (rym
              niezamierzony)? Telewizja w niewielkm stopniu potrafi ukształtować gusty,
              pokazuje to cała historia III RP. Kto wygrał w 93 i 97, a kto "nadawał ton"
              telewizji publicznej? W 01 wynik wyborów był pochodną katastrofy rządów Buzka,
              a i tak gorszy niż możnaby się było spodziewać. Aktualnie poparcie dla PiSS i
              Samoobrony wokół 20 procent?

Trzeba być tylko bacznym
              > obserwatorem aby zauwazyć ,ze TVN sprzyja nie komu innemu tylko "liberałom"
              z
              > SLD - mniej z PO

Chcę powiedzieć, że jestem na tym forum od niedawna, ale jeszcze nic mnie nie
              rozbawiło jak ta wypowiedź. Jesteś niezwykle baczna, żeby dopatrzyć się
              sympatii TVN lub TVN 24 dla SLD. Idąc tym torem można powiedzieć, że gdyby się
              przyjrzeć wyraźnie do Rzeczpospolita i Wyborcza też właściewie sprzyjają
              przebrzydłym liberałom z SLD. (swoją drogą czy liberał jest komunistą???)

Warszawa cierpi pod uciskiem Brata Kaczyńskiego :)
        • Gość: bbc Re: Punkt widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 21:08
          bbc.internetia.pl/news.html?kat=KRA&info=64500
    • Gość: oglądacz Re: Jak zwykle Lis dał ciała IP: *.acn.pl 03.06.03, 23:55
      FAKTY ZAWSZE OBIEKTYWNE - CHYBA ŻE NIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka