kataryna.kataryna 04.06.03, 18:31 Zaczyna się walka o to komu społeczeństwo ma uwierzyć jak dostanie końcowy raport z kilkoma zdaniami odrębnymi. A z Rokitą trudno się w czymkolwiek co tu mówi nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robol_80 Rokita na Premiera! Dowalic im!Pogonic na Syberie. IP: 66.105.94.* 04.06.03, 18:58 Wreszcie ktos podnosi zaslone. Komuchy precz do Komuchlandu! Pozbawic diadow praw obywatelskich i wyslac na Madagaskar: tam cieplo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: Przeczytane. Niewiarygodne matactwa IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.06.03, 20:54 Od kilku dni mam przykre myśli. Dlaczego Olejnik? Do tej pory wydawał mi się rozsądny. Czyżby pani Piwnik miała rację? Odpowiedz Link Zgłoś
clas naiwniak jestem 05.06.03, 12:42 Olejnik. Ja jestem mlody, wydarzen sprzed 89 po prostu nie pamietam, ale swoje ogladalem/czytalem. I w swojej naiwnosci wyobrazalem sobie, ze takie 'podpierdalajace' elementy represji sie zrehabilitowaly i zyja spokojnie i juz nic nie brudza. Taki relikt. A tu prosze. Czytajac takie rzeczy czuje sie jak w jakims skansenie. Oto, prosze wycieczki, prawdziwy, autentyczny podpierdalajacy prokurator. Naiwniak jestem. Chcialoby sie zyc w kraju w ktorym takie rzeczy sie nie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba szczególne zaufanie do kompetencji Rokity wzbudza IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:41 kataryna.kataryna napisała: > Zaczyna się walka o to komu społeczeństwo ma uwierzyć jak > dostanie końcowy raport z kilkoma zdaniami odrębnymi. A z Rokitą > trudno się w czymkolwiek co tu mówi nie zgodzić. ********************************************* co najmniej dwukrotne w pracach tej komisji pochrzanienie informacji wynikających z bilingów telefonicznych Hłe... i 'daj boh sztob nieposlednij' Odpowiedz Link Zgłoś