haen1950 01.06.07, 13:36 Taki morderca ten Garlicki, a publika ni cholery mu nie wierzy i podobno robi z niego bohatera. No to mu warto odpowiedzieć - jesteś zawodowym łgarzem, panie Kaczyński, i dowody na stół, a nie twoje łgarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Pi-SS-mani przekroczyli pewną granicę. 01.06.07, 13:38 Teraz to nawet Samoobrona u mnie wyżej stoi. I to i to złodziej, ale Lepper to przynajmniej nie mentalny Hitler. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pi-SS-mani przekroczyli pewną granicę. 01.06.07, 13:43 Jędruś przynajmniej trzyma klasę i nie pieprzy już o ojczyźnie i patriotyżmie. Mówi - chcę forsy dla swoich i ich rodzin, a przede wszystkim dla siebie. I to jest zrozumiałe dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Pi-SS-mani przekroczyli pewną granicę. 01.06.07, 13:53 Ale ludzie wierzą Jarusiowi:) Może ja społeczeństwa nie doceniam, ale jak słucham tych potomków SS, to wczuwając się w mentalność takiego radiomaryjowca, to aż człowiek czuję, że ten głos Jarka mu wystarczy - w sprawie Mengele powie, że to wściekły atak mediów, i takiemu radiomaryjowcowi włącza się lampka "Michnik! Żydy!", i już jest zadowolony, i o kryptonimie Mengele nie pamięta. I tak 30% społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczor się dziwi 01.06.07, 13:56 Kaczor też dziwi się Giertychowi, że klasykę pisarstwa kasuje i kazania Rydzyka wprowadza do obowiązkowych lektur szkolnych. Zaprawdę, trudno o większego głupka na premierostwie RP. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Pytanie jest takie: czy Kaczyński krytykowałby 01.06.07, 13:58 pomysł Giertycha z lekturami, gdyby Giertych był z PiSu? Nie jest mi trudno wyobrazić sobie, jak mówi o 'wściekłym ataku GW', obrońcach 'komunistycznych wartości', 'zomowskiej kulturze' itd. Jego krytyka wynika tylko z chęci dowalenia LPRowi, a nie z przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Kaczor łgarzem???? 01.06.07, 14:02 haen1950 napisał: Kwasniewski dopiero nakłamał.Nawet w tak prostej sprawie jaka jest jego wykształcenie."Mały kretacz" z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Ależ czy PiS nie miał wprowadzić nowej jakości :)? 01.06.07, 14:05 Czy tą nową jakością jest degrengolada ze śmiesznego, aczkolwiek nicnieznaczącego incydentu z wykształceniem, który w dodatku jest niejednoznaczny (zmieniło się wtedy prawo w sprawie tych tytułów) a kryptonim Mengele:)? Czyli zamiast łapówek rzędu 100,000zł jakie kiedyś brano, teraz bierze się łapówki po parę miliardów zł :)? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Pamietasz aferę z "jedorękim bandytą" ? 01.06.07, 14:09 socjalliberal napisał: > > Przy okazji wyszlo wtedy ile poslowie biorą za "sprzedanie ustawy". Miliony!!!!!!!!!!!!! Korupcja nie ma li tylko zrodła w IV RP.Tego mi nie wciśniesz.;) > Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe tu masz kontynuację sprzedawania ustaw 01.06.07, 14:55 biznes.onet.pl/1,1412560,prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 tu masz zrodlo sprzedawania ustaw 01.06.07, 22:21 wujaszek_joe napisał: > biznes.onet.pl/1,1412560,prasa.html Każda nowelizacja ustawy (od 1992 r. było ich dwadzieścia jeden) budzi wielkie kontrowersje, podejrzenia o łapówki dla posłów i prokuratorskie śledztwa. Dla przykładu w 2003 r. media informowały, że wprowadzenie korzystnego opodatkowania AoNW miało „kosztować”, bagatelka, 10 mln USD. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe odnieś się do tego co ci podlinkowałem 01.06.07, 23:36 analogiczna sytuacja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: tu masz zrodlo sprzedawania ustaw 02.06.07, 00:17 a ta propozycja ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Kaczor łgarzem???? 01.06.07, 14:06 I Kwach i Kaczor to klamcy. Ale co sie dziwic - ta sama czerwona bolszewicka mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A nie :) Zdziwiony robaczek. 01.06.07, 14:11 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4194464.html - Obawiam się, że mamy tutaj do czynienia z wciąganiem mediów do jakiejś niedobrej gry. Jestem polskim premierem i jako żywo nic o tego rodzaju propozycjach nie wiem - powiedział Jarosław Kaczyński, komentując doniesienia "Rzeczpospolitej", która napisała, że Polska będzie musiała zapłacić za budowę tarczy. Rzepa też w układzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Golden, radzę przeczytać 01.06.07, 14:17 wywiad Torańskiej z Jarkiem. Olszewskiego, Geremka, Mazowieckiego w jednym rzędzie ustawił. To co mówił o rządzie Olszewskiego lepiej coby światła dziennego nie ujrzało.To ten najlepszy rząd III RP? PO przeczytaniu dla mnie Jarek to delikatnie mówiąc GNÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Golden, radzę przeczytać 01.06.07, 14:21 Jarek to czarodziej. Wszystko kwituje słowem „oczywiście” albo „jest dla mnie oczywiste” - i słowo staje się ciałem. No bo jak oczywiste, to jest, i to jest tak, jak widzi to Jarek. Potem już rutynowo robi mu się „smutno” albo „to jest smutne”. Mógłby choć raz w miesiącu ubogacić swój słownik. Przypomna mi mojego dwuletniego wnuka, co to siedzi z buzią w podkówkę i stwierdza żałośnie: „kupa” Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Golden, radzę przeczytać 01.06.07, 14:23 az tak źle nie jest. W stałym repertuaze jest jeszcze wielkiej urody słowo "porażające". Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Torańskiej nie czytam ale .......... 01.06.07, 14:23 jola_iza napisała: podeslij linka bo nie znam tresci wywiadu. A skoro mowa o prezydentach to jak mozna pisac na forum GNOJ o prezydencie? To glowa panstwa jakbys nie pamietał/a. Wiecej szacunku badz ugryz sie w jezyk nim wylejesz jad. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Torańskiej nie czytam ale .......... 01.06.07, 14:27 Po to bliźniaki mają różne imiona, żeby łatwiej było odróżńic. A poza tym głowa państwa żyje także z podatków joli izy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Torańskiej nie czytam ale .......... 01.06.07, 14:33 monikaannaj napisała: > Po to bliźniaki mają różne imiona, żeby łatwiej było odróżńic. A poza tym głowa > > państwa żyje także z podatków joli izy. Płacenie podatkow nie upowaznia NIKOGO do opluwania kogokolwiek w sposob jak ty to robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Torańskiej nie czytam ale .......... 01.06.07, 14:38 A kogóż to ja niby opluwam? Zresztą - i kto to mówi... PS. zorientowałs sie już że jola iza pisała o Jarku a nie o Lechu? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Torańskiej nie czytam ale .......... 01.06.07, 14:41 Pokaz link gdzie uzywam oszczerstw typu "GNOJ" w stosunku do innych. Zorentowalam sie spoko! tu nie chodzi o imie jesli sie zorientowalas! :)Imie tu najmniej wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Golden , spoko......... 01.06.07, 14:45 Ja wiem co piszę. Wywiad z 1998 roku, Jarek nie był premierem. Za ten wywiad dostał ode mnie to co dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nie da rady :))......... 01.06.07, 14:27 Kupisz książkę, albo Angorę. Archiwum internetowe Angory płatne. Nie będę się gryzła w język. Widzisz ja i Jarek stoimy po różnych stronach, ale jak czytam jego opinie o Olszewskim to powiedzenie: "szmata" to delikatne powiedzenie. Można opluwać przeciwników, ale swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Nie da rady :))......... 01.06.07, 14:43 nie sponsoruje tego typu "lektur" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ja z oszczędnośći :)......... 01.06.07, 14:47 Jedna Angora i masz gazetowe wydanie od Naszego Dziennika po Trybunę:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: Ja z oszczędnośći :)......... 01.06.07, 22:17 jola_iza napisała: > Jedna Angora i masz gazetowe wydanie od Naszego Dziennika po Trybunę:) to ma byc smieszne?????? nie znam tych gazet ale widac ze ty je czytasz ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Kaczor łgarzem???? 01.06.07, 23:17 Co te pisiorki sie tak przyczepiły do kłamstwa Kwacha na temat swojego wykształcenia.Niegrozne kłamstewko o sobie.Nie przeszkodziło to J P II zaprosić go do swego papamobile!!A wiem że wiele razy Kaczory kłamały,wręcz oszukiwały społeczeństwo.Jakże inaczej można nazwac deklerację J K że nie będzie premierem jeżeli jego brat zostanie prezydentem.Niby cwana sztuczka socjotechniczna ale pozwala mi go nazwac kłamcą ogólnopolskim.No i wiele,wiele innych deklaracji które dają mi podstawe do stwierdzenia że jest to mały oszuścik i o wzroście tez tak nikczemnym że aż śmiesznym.! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ja z kolei dziwię się, 01.06.07, 15:02 że Kaczyński godzi się pośrednio na to, iż - jesli w niedalekiej przyszłości - będzie odpowiadał za to, co Posce robi, oytzyma kryptonim Himmler. Zakładam, że nie będzie mu to przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kaczor się dziwi 01.06.07, 23:35 haen1950 napisał: [...] > dowody na stół, [...] No przecież były dowody. Parę flaszek i długopisiki. Cała Polska widziała. Odpowiedz Link Zgłoś