taka_jest_prawda Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą p.. 04.06.07, 10:23 ... a to Polska właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk ### PFRON powstał wyłącznie w celu przekrętów. 04.06.07, 10:40 Chyba nikt nie wierzy, że chodzi o niepełnosprawnych? Na bazie tych pieniędzy powstały milionowe fortuny, zbudowano wille, kupiono drogie samochody i tak dalej. Nikogo nie ukarano. Sprawa się rozmyła. Ale oczywiście będący wtdy u władzy "obrońcy demokracji" o niczym nie wiedzieli, a dziś wszystkiemu zaprzeczą. Bo przecież mamy wybrać przyszłośc.... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
xclene po prostu kaczyland 04.06.07, 11:19 :( miało być prawo i sprawiedliwość i uczciwe państwo a jest załajniony kaczydół - oczywiście jarek, lechu i ludwik (wg alfabetu a nie zasług) nic nie wiedzą a nawet nie przypuszczali, że coś takiego może być Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Obawiam się, że u Tuska byłoby identycznie. 04.06.07, 11:26 Nie ma podstaw sądzić, że PO czy SLD nie dopuszczaliby to podobnych nadużyć. Zresztą pokazali co potrafią kiedy rządzili. PO nazywało się wtedy Unia Wolności (d. Unia Demokratyczna). ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Obawiam się, że u Tuska byłoby identycznie. 04.06.07, 11:33 kapitan_stopczyk napisał: > Nie ma podstaw sądzić, że PO czy SLD nie dopuszczaliby to podobnych nadużyć. > Zresztą pokazali co potrafią kiedy rządzili. PO nazywało się wtedy Unia > Wolności (d. Unia Demokratyczna). I to wg Ciebie jest wystarczającym usprawiedliwieniem takiego postępowania? > ------------------------------------------------------- > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A kto mówi o usprawiedliwianiu ????? 04.06.07, 11:46 Sorki ale nie rozumiem celu tego wpisu. Tak po prostu musi być? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Wydaje mi się, że na to nie ma rady. 04.06.07, 11:47 Innymi słowy: jak jest koryto to świnie zawsze się znajdą, żeby żreć. Wszystkie tego typu fundusze są zaproszeniem do złodziejstwa. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wydaje mi się, że na to nie ma rady. 04.06.07, 11:58 kapitan_stopczyk napisał: > Innymi słowy: jak jest koryto to świnie zawsze się znajdą, żeby żreć. > Wszystkie tego typu fundusze są zaproszeniem do złodziejstwa. Kradną w rodzinach królewskich, wielkich koncernach, sklepach i w tramwajach. Należy stosować kk ale nie w wydaniu orwelowskim czytaj pisowkim. Innego sposobu rzeczywiście nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: Wydaje mi się, że na to nie ma rady. 05.06.07, 11:08 Zaplacisz parszywy karle za wszystkie te upokorzenia 38 milionow ludzi,za utrate ich nadziei wreszcie na normalnosc zycia obok cywilizowanym swiecie!Zaplacisz kundlu parszywy,oby matka twoja zgnila za zycia,a ty plugawy psie ze swoim kotem i kotem w glowie obys doczekal postawienia przed Trybunalem,bo znajac tAKIE MENDY-BEDZIESZ PROBOWAL WCZESNIEJ ZDECHNAC. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko045 Oszukał PFRON na 300 tys.zl i dalej na wolnośći? 04.06.07, 11:33 a dlaczego prokuratura nie zajmie sie tą sprawa tylko czeka kilka lat.Teraz to napewno żadnych dowodow nie będzie bo zdążył już zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą p.. 04.06.07, 12:56 rośnie w potęgę na nasz koszt rząd PiS-SO-PRL -- złodziei i demoralizatorów ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą p.. 04.06.07, 13:49 rzygać sie juz od tego wszystkiego chce bez kitu. panie kącki niech pan juz se da spokoj ........ ;))) . . . ciekawe co samoobrona kręci jutro .. ? Odpowiedz Link Zgłoś
milkaa_23 Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą p.. 04.06.07, 14:26 I jak w tym kraju osoba niepełnosprawna ma otrzymać jakąś pomoc skoro takie rzeczy sie dzieją!! Brak słów po prostu. Nic dziwnego, że kiedy niepełnoprawny zwraca się o pomoc w dofinansowaniu słyszy, że nie ma pieniędzy, że brak funduszy.. No brak, bo wszystkie fundusze dla niepełnosprawnych idą w kieszenie sprawnych! W ogóle moim zdaniem w takiej instytucji jak PFRON powinni pracować ludzie, którzy znają problem niepełnosprawności (zwłaszcza niepełnosprawne osoby), a nie politycy i inni zdrowi ludzie, którzy dla niepełnosprawnych nie robią nic, a tylko kombinują jak zdobyć kase dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Lepper wyp... 04.06.07, 15:23 Z gnoju wyleźli i gnój rozsiewają. Kolesiostwo i nepotyzm ukierunkowany na wyczyszczenie koryta i wypasienie się dzięki publicznym środkom. A wszyscy razem i tak za głupi, żeby coś pożytecznego zrobić w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Jak widac zna PFRON od "dna" wiec o co ten krzyk:) 04.06.07, 15:42 sku***** i chamy za MOJE pieniadze sie teraz rzadza! Odpowiedz Link Zgłoś
ilijona Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą p.. 04.06.07, 18:51 Oszust doradcą ??????? hańba!!!! ijeszce zarabia co m-c 4000zł ot praworządność I. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Nic mnie już w IV Rzeszy nie zdziwi. Naprawdę 05.06.07, 00:11 Nie ma takiej rzeczy, która mogłaby mi się wydać absurdalna. Dla ludzi Giertycha, Leppera i Kaczyńskiego nie ma żadnych granic przyzwoitości, rozsądku czy dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p z jakiej matki jest Cezary Lyzwinski? 05.06.07, 00:52 czy to wiadomo? A kto jest ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: z jakiej matki jest Cezary Lyzwinski? 05.06.07, 11:00 Odpwiadam:z matki kur.wy i ojca zaj.ebanego smiecia.To rodzina prostytutek od wielu pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś
ruskozerca Re: Oszukał PFRON na 300 tys. zł i został doradcą 05.06.07, 11:17 A wyobrazcie sobie mili panstwo,co by sie stalo z ta ku.rwa wiesniacka lepperem i spiz.dzialymi karlami,gdyby ludziom nagle przyszedl kryzys w gospodarce i zabraklo zarcia,gdyby nagle wszystko szlag trafil i byly np.kartki na mieso,cukier itp... Te scierwa wiesniackie,kaczory ,gosiewskie,cymanskie i inne chu.jostwo wisialo by na drzewach,jesli nie zostaloby wczesniej rozerwane na strzepy przez oszalaly lud...I uwierzcie,nikt z tego pokolenia JP2 nie myslalby o milosci do blizniego i przebaczeniu.Jeden stos,dla tego bydla wraz z matkami i kotami.Amen Odpowiedz Link Zgłoś