Gość: pierwszy sekretarz Re: Co to za afera z tym Rywinem? IP: *.acn.waw.pl 06.06.03, 23:20 to wymysł nienawistnych mediów chcących zniszczyć towarzysza premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Co to za afera z tym Rywinem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.03, 23:20 Podobno jakiś druk podrzucił panu Rokicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Afera czy bawialnia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 01:25 Lepsze, niż telewizyjne teatry, kobry, kabarety, bo rzeczywiste. Aktrzy bardziejnaturalni, choc sami niebardzo wiedzą, w co grają. Ale do zdjęć próbnych to wystarczy. Gwarantujęobsadę filmową. Scenariudz juz pisze samo życie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Afera czy bawialnia IP: *.sympatico.ca 07.06.03, 01:29 Jestesmy z Wami Rodacy w tych trudnych chwilach. Ojczyzna jest w opalach, ale komuchy nad przepascia! Na pochybel komuchom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Afera czy bawialnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 01:54 szkoda mi tego Leviego on to najmniej winny w tej całej awanturze.To taki wpuszczony w maliny bobasek na posyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: 5:1 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 02:23 Nie liczę założyciela wątku i siebie. Jesteś jedynym, który nawiązał do tematu. Jest to [potwierdzenie opinii sprzed paru laty, że przy tego typu reformowania szkolnictwa czytanie ze zrozumieniem nam nie grozi. Gość portalu: rumcajs napisał(a): > szkoda mi tego Leviego on to najmniej winny w tej całej awanturze.To taki > wpuszczony w maliny bobasek na posyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: 5:1 IP: *.sympatico.ca 07.06.03, 02:54 Hehe, fajna jest szczegolnie wypowiedz zalozyciela tego wontku ... Jak tam sprawy na Porzeczkowej 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: 5:1 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 03:11 Nie wiem. Nie bywam z prozaicznych powodów. Ale ponoć tradycja w interesie czy interes w tradycji, zawsze daje pożądane ezultaty :-)) Zawsze byłem przekonany, że dobre rzemiosło czuje się na odległość. Pozdrawiam a zachęcać do walorów turystycznych zapewne będa inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: 5:1 IP: *.sympatico.ca 07.06.03, 16:42 Nie, no pewnie! Ale jak juz o tym rozmawiamy, to polecam Rosjanki zarza przy drodze na Gdansk ... soczyste, caliente! Odpowiedz Link Zgłoś