Dodaj do ulubionych

"Manifestacja" Bukiela

19.06.07, 16:08
Nie popieram !
Lekarze leczą, a konowały protestują!
Obserwuj wątek
    • bocian43 Re: "Manifestacja" Bukiela 19.06.07, 16:17
      Koniec łapówek to znaczy brak chleba. (chleb) to znaczy spłaty nowego auta i
      domu hehehhe
      • bocian43 Łapówki się skończyły 19.06.07, 16:18
        Więc lekarze żądają więcej pieniędzy od rządu? Jednak PiS zrobił porządek na
        pewno zagłosuje na nich ponownie.
        • sierzant_nowak napisz sobie jeszcze pare pościków we własnym 19.06.07, 16:53
          wątku :D Poważni ludzie z gównażerią i zwolennikami sk-synów ( (c) by Walesa) nie gadaja :]
          • bocian43 Grunt , że czytają moje wypociny 19.06.07, 16:57
            grunt , tow. nowak czytasz jednak moje posty , he he he i to wystarczy
            • socjalliberal Jak sobie radzisz z tym że finansujesz GW:)? 19.06.07, 17:01
              Bo wiesz, za każde twoje pierniczenie na tym forum, to GW zarabia kasę:)
              Włazisz, oglądasz reklamy, innych jedwabników zapraszasz, i kasa leci hehehehehe:)

A nakład GW rośnie, za to gryzące się Rzepa i Der Dziennik lecą w dóóóóół
              :))))))))))
              • bocian43 he he he 19.06.07, 17:05
                socjalliberal jestes radachtorem politycznym 24 h na Fk , ja jestem od czsu do
                czasu wnerwiac was...

P.S.
                Po za tym wspieram Radio Maryje , Nasz Dziennik , Dziennik , Gazete Polska ,
                Niedziele , Prawy i Galbe 1000-krotnie wiecej.
                • cr00t To banda nieudacznikow 19.06.07, 17:47
                  Jak nie pasuje posada to trzeba ja znmienic na lepsza a nie teroryzowac ludzi.
    • atorma To prawda, ze porzadni lekarze lecza 19.06.07, 17:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka