Dodaj do ulubionych

Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005!

05.12.01, 10:17
Popieram tego człowieka bardzo gorąco jestem jak najbardziej za jego
działaniami .
Dla mnie pojawienie się w sejmie Samoobrony powoduje miłe ożywienie nie ma
tak martwej opozycji jak w sejmach poprzedniej kadencji. (do tej pory opozycja
myślała" będziemy siedzieć cicho to jak wejdziemy do koalicji w przyszłej to
cos nam skapnie do portfela"
a jak nie miała szans zaistnieć to robiła różne mariaże z rządami które miały
słabe władze .
Ludzie 4 lata rządzenia klerykalnych socjalistów z AWS gdzie oprócz
sprzeciwiania się aborcji (przeciwko której ja także jestem) i antykoncepcji
(którą popieram:)) i czterech reform bardziej niż nie udanych (oczywiście jest
tez 5 reforma górnictwa) pozostawiły na szarych zwykłych ludziach wielka dziurę
w portfelach przez którą wyleciały pieniądze , tak naprawdę to umarła klasa
średnia , przez powstałą (moim zdaniem tylko po to żeby zarabiać tyle co
wiceprezes banku centralnego R>P?P) ciągłe podwyższanie stóp procentowych
spowodowało także kryzys gospodarczy który nam dolega.
także proszę panowie u władzy proszę beż kradzieży i przestępstw proszę
nie prać brudnych pieniędzy ani nie ułaskawiać bandziorów bo w przeciwnym
wypadku NAŚLĘ NA WAS A. LEPERA naszego lidera razem z jego świtą (Rudkowski) On
wam pokaże > W okresie długim Wybudujemy Polskie Fast FUDY " GOLONKA
FASZEROWANA NA BIAŁO CZERWONO" A JEŻELI NIE USTĄPICIE wyjdziemy na ulice z
kosami cały kraj się na was szykuje jeżeli nasze zadania nie zostaną uznane i
nie poprawicie się a Andrzeja Zamkniecie do więzienia on napisze tam (swoją
drogę) my utworzymy bojówkę "Leperiada" w w tedy dojdzie do puczu (wojsko też
nas poprze bo żołnierze to też prości ludzie z prowincji .
Więc chłopaki którzy rządzicie zróbcie rachunek sumienia i żal za grzechy w
wejdźcie na normalna drogę życia (i pensję).
Razem z Andrzejem dajemy wam pół roku jak nie pójdziecie po rozum do głowy
sprawy same się potoczą.
Obserwuj wątek
    • Gość: gomez Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.solutions.net.pl 05.12.01, 10:37
      wszystko pieknie pod warunkiem ze AL za pol roku bedzie jeszcze na wolnosci
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 05.12.01, 11:31
        jeżeli byś przeczytał do końca to byś zauważył że przewidziałem co bedzie jesli
        adrej pujdzie do paki
    • Gość: ???? Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 05.12.01, 10:45
      Jak popierasz tego człowieka, to popierasz łamanie prawa?
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 05.12.01, 11:33
        jest tylko jedna odpowiedz na twoje pytanie jestes z tych ludzi którzy wyznaja
        zasadę "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
        • Gość: ???? Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 05.12.01, 11:36
          Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
          • Gość: marri1 odpowiadam na pytanie! IP: 212.160.130.* 05.12.01, 11:59
            nie lubię przestępców ale uważam że Leper w porównaniu z innymi łamie prawo w
            mniejszym stopniu a inni politycy ( oczywiście nie wszyscy ) rozkradli nasz
            majątek narodowy i dobrze się maja nawet nie jest przeciwko nim toczony
            proces . Leper bronił targowiska , jest przestępcą , wiec kim są radni w całej
            Polsce Którzy dostali wysokie łapówy za pomoc w budowie Hipermarketów
            Dlaczego polski wymiar sprawiedliwości nie zajmie się prawdziwymi przestępcami?
            • Gość: ???? Re: odpowiadam na pytanie! IP: *.chello.pl 05.12.01, 18:29
              Dzięki za odpowiedź. Też nie popieram tego co się dzieje w Polsce. Wiadomo, że
              wszyscy są mniej lub bardziej przekupni. Ale uważam zarazem, że przestepstwo
              jest przestępstwem, i nie można tego tolerować. Przestrzeganie prawa nie
              powinno być względne, pomyśl sobie co by się działo jakby każdy działał tak jak
              Lepper. Nie może być takiej sytuacji, że ktoś mówi, że coś jest "mniejszym"
              przestępstwen niż coś innego i dlatego jest dozwolone. Pozdrawiam
              • Gość: al Re: odpowiadam na pytanie! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:50
                smutne jest jedynie to ze za prawo uwaza sie to co nim nigdy nie bylo
                prawao mowi wyraznie o winie i spolecznej szkodliwosci
                niestety majac takie osoby w wymiarze sparawiedliwosci
                ktore skazywaly za poglady
                i na zlecenie
                (co pokazal nie pierwszy i nie ostani raz przypadek prokuratora kaucza
                i pani piwnik)
                nie mozemy sie niczego inego spodziewac
                niz to co teraz obserwujemy
                logika nakazuje aby powolac komisje sejmowa
                najpierw rozpoczac sledztwo w sprawie lapowek
                i na podstawie tych dzialan i wynikow
                podejmowac decyzje
                to co obserwujemy jest podejmowaniem dzialan
                pod wynik z gory zalozony
                ze byly agent nie moze brac w lape
                a minister zawsze jest niewinny bo to kolega z pracy
                i tak zostaje ofiara ktora zlozyla doniesienie o popelnieniu
                przestepstwa
                w polsce ma szczescie jak tylko skonczy sie na umozeniu
                a mozna przeciez przesluchiwac i dreczyc bez konca
                tak jak to jest w przypadku np swiadka pana flozofa
                z procesu przemyka
                czy rodzinami ofiar z wujka
                to jest taki rosyjski system carskiej ochrany i rosyjskiej korupcji
                gdzie podwladny nie smie urazic przelozonego zbytnim okazywaniem znajomosci sprawy
                al
            • Gość: robas Brawo dla tych, ktorzy mniej lamia prawo. IP: *.asapsoftware.com 06.12.01, 17:26
              Gość portalu: marri1 napisał(a):

> nie lubię przestępców ale uważam że Leper w porównaniu z innymi łamie prawo w
              > mniejszym stopniu a inni politycy ( oczywiście nie wszyscy ) rozkradli nasz
              > majątek narodowy i dobrze się maja nawet nie jest przeciwko nim toczony
              > proces . Leper bronił targowiska , jest przestępcą , wiec kim są radni w całej
              > Polsce Którzy dostali wysokie łapówy za pomoc w budowie Hipermarketów
              > Dlaczego polski wymiar sprawiedliwości nie zajmie się prawdziwymi przestępcami?

Prawo jak widac mozna lamac bardziej lub mniej. Ci, ktorzy lamia je w mniejszym
              stopniu, sa w porzadku. Wlasciwie to po co prawo istnieje? Lepiej wrocic do
              okresu ludzi pierwotnych: silniejszy ma racje. Zacznijmy strugac maczugi, pomoga
              w wymianie pogladow.
              • Gość: marri1 brawo dla tych któży pokazują tych którzy je łamią IP: 212.160.130.* 11.12.01, 09:51
                pewnie że można je łamać w mniejszym lub większym stopniu
                co więcej w Polsce różni ludzie o różnym statusie społeczno-pieniężnym
                za to samo przestępstwo mogą dostać różne kary z tendencją im słabszy status
                tym wyższa kara , a im wyższy status tym kara niższa polskie prawo jest
                niejasne i w bardzo różny sposób można je interpretować brak mu przepisów
                wykonawczych
            • Gość: Enzo Re: odpowiadam na pytanie! IP: 217.11.133.* 13.12.01, 20:12
              Dowody, czlowieku, dowody. A Lepper to smiec.
              • Gość: marri1 Re: odpowiadam na pytanie! IP: 212.160.130.* 14.12.01, 11:37
                nawet film z piskorskim który został opublikowany w internecie został wycofany
                po interwencji UOP
    • Gość: AL>LU A ojciec Rydzyk na nowego Papierza IP: 212.160.130.* 05.12.01, 16:02
      Człowieku co ty wypisujesz puknij sie w swoja pustą pałę!!!!!!!!!!!
      • Gość: adam Re: A ojciec Rydzyk na nowego Papierza IP: *.oak.dial.netzero.com 06.12.01, 04:14
        Gość portalu: AL>LU napisał(a):

> Człowieku co ty wypisujesz puknij sie w swoja pustą pałę!!!!!!!!!!!

Zamiast wytykac komus, wyraz swoja opinie, a moze niemasz nic madrego do
        powiedzenia.

• Gość: AL>LU Re: A ojciec Rydzyk na nowego Papierza IP: 212.160.130.* 11.12.01, 09:55
          oto moja opinia nie lubię ciemnych ludzi w tym kraju a ci którzy popierają
          rydzyka lepera lub ligę polskich rodzin to ciemnota
          tacy przewrotowcy do niczego dobrego nas nie doprowadzą
    • Gość: witek Re: Andrzej Leper - Prezydent w 2005! IP: 64.13.249.* 05.12.01, 19:42
      Skorumpowanie wysokich urzednikow panstwowych jest duzo grozniejszym
      przestepswem jak jakies tam przepychanki na targowisku. Skoro sprawa zostala
      podiesiona na forum sejmowym, musi bys badana jako interpelacja (zapytanie)
      poselskie. O ile AL pomowil, to wpadl.... Ale o ile nawet czesc da sie
      udowodnic, ma moim zdaniem duze szanse na Prezydenta. W tym wypadku ma moj glos
      i duza dotacje na kampanie wyborcza.
      Swoja droga, chyba trudno w Polsce znalezc polityka ktory by nie bral.... a
      moze oni zeczywiscie nie biora???? Ale duze majatki maja..... wiec jesli nie z
      pensji to pytanie skad?
      • Gość: ZeNeK Re: Andrzej Leper - Prezydent w 2005! IP: 192.168.1.* 07.12.01, 15:08
        Ludzie wyjdą na ulice,ponieważ mają tego dość.
        Zobaczymy co wtedy ?
        • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper - Prezydent w 2005! IP: 212.160.130.* 07.12.01, 15:25
          Wtedy Niech się martwią ci co rozkradli nasz majątek Publiczny
    • Gość: comrade Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 06.12.01, 16:34
      Jestes typowym przecietnym czlowiekiem, czyli brak ci realizmu w spojrzeniu na
      rzeczywistosc. Uwazasz ze wszyscy politycy są skorumpowani, kradną i biorą
      łapówki, a jesli nie wszyscy to przynajmniej wiekszosc. Tak zreszta uwaza
      wiekszosc ludzi na swiecie. Tymczasem w rzeczywistosci jest dokladnie na
      odwrot - lapowkarze i oszusci stanowia wsrod politykow mniejszosc.

Skad bierze sie taki poglad? Z niezrozumienia mechanizmow dzialania wladzy.
      Przecietnemu czlowiekowi, takiemu jak ty, sprawowanie wladzy wydaje byc sie
      profesja kosmiczną, nie z tego swiata, zupelnie oddzielona od rzeczywistosci
      szczelna zaslona, dajaca calkowita nietykalnosc i nieograniczone mozliwosci
      skutkiem czego wszyscy politycy (lub wieszosc) kradna ile wlezie. Tak na
      szczescie nie jest.

Ale lepper widzi ze ludzie mysla ze tak wlasnie jest i gra na tych emocjach.
      Uderza w takie struny, ktore dla laika wydaja piękną melodię ale człowiek
      znający się na rzeczy słyszy wyraźny fałsz. Prawda jest taka że to Lepper to
      rzeczywisty przestepca, ktory powinien siedziec za kratkami. Rzuca falszywe
      oskarzenia na politykow, wiedzac ze choc sa falszywe i zostanie to ujawnione -
      to jednak w spoleczenstwie pozostanie nieufnosc wobec tych oskarzonych. Bo
      spoleczenstwo jest niestety glupie i jak oskarzony przez Leppera polityk
      zostaje sprawiedliwie oczyszczony z zarzutów to motłoch uważa że na pewno i tak
      jest umoczony, a Lepper to spoko koles, i że każde postępowanie przeciw niemu
      to nagonka i próba usunięcia go bo ujawnia "niewygodne" fakty. Niestety, by to
      dostrzec potrzeba inteligencji, a przeciętnemu człowiekowi inteligencji brakuje.
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 06.12.01, 17:19
        A ty jesteś nadzwyczajny? pochwal się jaki masz iloraz inteligenci . jakie
        studia skończyłeś? a może jesteś radnym , pracujesz w administracji
        publicznej . Lub też jesteś oderwanym od rzeczywistości żyjącym w we własnym
        świecie człowieczkiem. Może odpowiesz mi na te pytania.
        jeżeli nie jesteś politykiem to może skończyłeś politologie i tam nakładli ci
        do głowy bzdur w które nie uwierzy zwykły człowiek któremu nie starcza do
        pierwszego.
        • Gość: comrade Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 07.12.01, 00:21

> A ty jesteś nadzwyczajny? pochwal się jaki masz iloraz inteligenci.

Wystarczajaco wysoki, chociaz nie uwazam sie za "nadzwyczajnego". Jesli chcesz
          konkretna cyferke to moge podac, jednak ja nie widze takiej potrzeby.

> jakie studia skończyłeś?

Wciąż studiuję. Uczelnia techniczna.

> a może jesteś radnym , pracujesz w administracji
          > publicznej

Nie

> . Lub też jesteś oderwanym od rzeczywistości żyjącym w we własnym
          > świecie człowieczkiem.

Nie. Moje zdrowie psychiczne jest jak najlepsze.

> Może odpowiesz mi na te pytania.

Odpowiedzialem. I..?

> jeżeli nie jesteś politykiem to może skończyłeś politologie i tam nakładli ci
          > do głowy bzdur w które nie uwierzy zwykły człowiek któremu nie starcza do
          > pierwszego.

Nie konczylem politologii ale rozumiem doskonale ze ludzie ktorym nie starcza do
          pierwszego za swoja sytucje sklonni sa winic KOGOKOLWIEK (czytaj: politykow), bo
          siebie samych to na ostatnim miejscu. Tymczasem w wiekszosci przypadkow (nie
          czepiaj sie tego bo przyznaje ze NIE WE WSZYSTKICH przypadkach) jest odwrotnie -
          sami są sobie winni a zwalaja cale zlo na jakies wyimaginowane moce ciemnosci
          czajace sie gdzies tam na "górze", w Warszawie. Lepper jest więc swiatełkiem
          nadziei i prawdy, czlowiekiem bez skazy, który mowi prawde prosto w oczy. Tak...
          prawde to sie wrecz z niego wylewa, a nieslychana uczciwosc i praworządność to
          dosłownie z niego emanuje.

Prawda jest taka - jeśli widze dwóch polityków, jednego reprezentującego poglądy
          umiarkowane i przewidywalnego a drugiego - klamce i oszczerce, permanentie
          łamiącego prawo - jak sam twierdzi - w imię sprawiedliwości (co za paradoks, nie?
          Robin Hood naszych czasow, czy co?), prezentujacego poglady skrajne, radykalne i
          ewidentnie złe dla kraju, będącego całkowicie nieprzewidywalnym - to wybacz, ale
          ten drugi nigdy nie zyska mojej sympatii, chocby opanowal wszystkie sztuczki
          socjotechniczne do wywierania wrazenia na bezmyślnych masach i zdobywania
          zaufania "zwykłego człowieka".

Ja sie po prostu na Leppera nie daję nabrać - to ze widze w nim wiecej niz inni,
          to juz nie moja wina.
          • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 07.12.01, 10:15
            Więc jeżeli uważasz że Leper jest taki zły może pomyślisz, czemu ludzie go
            popierają . Nasz ostatni rząd Jerzego Buzka Koncentrował się jedynie na tym aby
            Napchać siebie jak najwięcej do własnej kieszeni i obsadzić kierownictwo
            państwowych przedsiębiorstw własnymi ludźmi (czyli gorliwymi katolikami) ,
            Wprowadzono wspaniałe reformy np: zdrowia ( chcieli doprowadzić do poprawy w
            służbie zdrowia podniesiono składki na ubezpieczenie , służba zdrowia ma się
            gorzej a ludzie jeżeli nie maja pieniędzy nie mogą się leczyć ) Reforma
            samorządowa ( chcieli oddać władzę masom , zmniejszyć zatrudnienie w
            administracji publicznej 0 70 000 a zwiększyli o 70 000) i co ty na to
            • Gość: comrade Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 07.12.01, 18:41
              Ale ja przeciez nie bronie rządu Buzka - ja sie zgadzam ze nie byl on
              bynajmniej najlepszym rządem w historii RP - rzeczywiscie spartaczyl troche
              spraw i nie ma co do tego watpliwosci. Podobnie jak ty czuje odraze do
              obsadzania stawnowisk "swoimi" ludzmi - ale bądźmy szczerzy - kto tego nie robi?

Wracajac do Leppera - ja mam poglądy liberalne a Lepper to zwolennik
              interwencjonizmu, dotacji, decydowania o wlasnosci innych (chce mi np zakazac
              sprzedazy MOJEJ ziemi cudzoziemcom - w imie czego?) i ogolnego pchania łap w
              gospodarke i rolnictwo, co jest po prostu zbrodnią! Do tego dochadza te jego
              wspomniane przeze mnie nieczyste reguly walki z przeciwnikami politycznymi.

Pytasz czemu ludzie na niego glosuja? Przeciez chyba w miare jasno to
              wyjasnilem ze przecietny czlowiek jest podatny na sugestie takich co to
              obiecuja ze rozprawia sie z "tą całą bandą". Ludzie generalnie nie lubią
              polityków (najczescniej bezpodstawnie) i jeśli ktoś twiedzi że sie z nimi
              rozprawi, ze ma na nich kwity itp. to automatycznie mu ufają. Zobacz na
              Tyminskiego - ten sam motyw - czarne teczki, argumenty przeciw calej klasie
              politycznej - rezultat - wysokie poparcie. Narod jest po prostu ciemny, nie
              widzi ze Polska moze i jest krajem o wiekszej korupcji niz przecietnie na
              zachodzi, ale nie az tak znowu - gdyby taki Lepper pojawil sie gdzies w kraju
              zachodnim i zaczal w podobny sposob prowadzic swoje gierki - dostalby takiego
              kopa w rzyć że wylądowałby w swoim chlewie i sprawa skonczona.

Ja nie przecze ze korpucja w Polsce nie istnieje - ale walka z nia musi byc
              czysta, nie można formułować oskarżeń w takim stylu jak robi to Lepper - on gra
              pod publiczke, mami przeciętniaków którzy upatrują w nim nie wiadomo kogo - nie
              chce mi sie powtarzac, przeczytaj ponownie ostatni moj post.
              • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 10.12.01, 08:36
                a jak poprzez sprawiedliwość i normalne metody uzyskac prawde w tym
                skorumpowanym i upodlonym kraju
                • Gość: comrade Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 10.12.01, 17:04
                  Sprawiasz wrazenie jakbys nie mieszkał w Polsce. Przypomne: od 1989 troche sie
                  zmienilo i KAŻDEGO mozna wsadzic za kratki za korupcje jesli oczywiscie mu sie
                  to udowodni. Powszechny poglad wyglada tak: "korupcja na szczytach wladzy
                  istnieje i jest olbrzymia". A gdy przychodzi do podania konkretnych przykladow
                  tejze korupcji - tak jak to Lepper czyni - to jakos nie ma przekonwyujacych
                  dowodow.
                  • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 10.12.01, 17:20
                    to chyba ty nie mieszkasz w Polsce albo nie znasz realiów
                    tu wystarczy mięć pieniądze i układy a nigdy się nie pójdzie siedzieć
                    podaj mi przykład jakegoś znanego polityka który siedzi za korupcję
                    • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 10.12.01, 17:23
                      a w którym innym kraju słuzby wywiadowcze nie pozwalają pokazywać prawdy
                    • Gość: comrade Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.chello.pl 11.12.01, 15:39
                      Brednie. Układy i pieniądze nie zapewniają wszechmocy. Korupcji ulegają
                      najczęściej urzędnicy państwowi na niższych szczeblach, tam gdzie jest
                      najwięciej załatwiania zezwoleń, koncesji, pozwoleń itd. Znane nazwiska ze
                      szczytów wladzy posiadają jeszcze instynkt samozachowawczy.
                      Mi trudno jest wyobrazić sobie że można skorumpować premiera, prezydenta albo
                      jakąś inną postać z czołówki sceny politycznej - ci ludzie mają zbyt wiele do
                      stracenia by świadomie dac się wciągać w podejrzane sprawy. Najwięcej nazwisk
                      znajdziesz na niższych szczeblach, tam szukaj.
                      Powtarzam jeszcze raz - korupcja w Polsce istnieje i nie ma co do tego
                      wątpliwości. Nie popadajmy jednak w paranoję że skorumpowani są bezkarni i
                      tylko Lepper moze temu zaradzić. Po pierwsze - nie są bezkarni, po drugie -
                      Lepper to wariat, co zresztą widać w coraz to nowszych rewelacjach z jego
                      strony. Na walkę z korupcją sa inne metody.
                      • Gość: marri1 JEŻELI MYŚLISZ ŻE ONI SA NIE SKORUMPOWANI TO TWÓJ IP: 212.160.130.* 12.12.01, 09:23
                        PROBLEM!

jeżeli to wariat , to jak nazwiesz kilka gwiazd nie koniecznie z jednej partii
                        którzy przyjeżdżają na przyjęcie do biznesmena o ciemnych powiązaniach skąd
                        wychodzą z pełnym naręczem ubrań bo był akurat u niego jakiś właściciel
                        zakładów krawieckich , nie mieszczą się na raz zawrót na drugi rzut idą
                        francuskie wina bo jest tam akurat importer chłopaki z boru kursują po kilka
                        razy żeby zmieścić wszystkie podarki POWIEDZ MI W JAKIM KRAJU MOGŁOBY SIĘ TO
                        ZDARZYĆ
    • Gość: robas Coraz blizej do Bialorusi? IP: *.asapsoftware.com 06.12.01, 17:23
      marri1 napisał(a):

> Popieram tego człowieka bardzo gorąco jestem jak najbardziej za jego
      > działaniami .
      > Dla mnie pojawienie się w sejmie Samoobrony powoduje miłe ożywienie nie ma
      > tak martwej opozycji jak w sejmach poprzedniej kadencji. (do tej pory opozycja
      > myślała" będziemy siedzieć cicho to jak wejdziemy do koalicji w przyszłej to
      > cos nam skapnie do portfela"
      > a jak nie miała szans zaistnieć to robiła różne mariaże z rządami które miały
      > słabe władze .
      > Ludzie 4 lata rządzenia klerykalnych socjalistów z AWS gdzie oprócz
      > sprzeciwiania się aborcji (przeciwko której ja także jestem) i antykoncepcji
      > (którą popieram:)) i czterech reform bardziej niż nie udanych (oczywiście jest
      > tez 5 reforma górnictwa) pozostawiły na szarych zwykłych ludziach wielka dziurę
      >
      > w portfelach przez którą wyleciały pieniądze , tak naprawdę to umarła klasa
      > średnia , przez powstałą (moim zdaniem tylko po to żeby zarabiać tyle co
      > wiceprezes banku centralnego R>P?P) ciągłe podwyższanie stóp procentowych
      > spowodowało także kryzys gospodarczy który nam dolega.
      > także proszę panowie u władzy proszę beż kradzieży i przestępstw proszę
      > nie prać brudnych pieniędzy ani nie ułaskawiać bandziorów bo w przeciwnym
      > wypadku NAŚLĘ NA WAS A. LEPERA naszego lidera razem z jego świtą (Rudkowski) On
      >
      > wam pokaże > W okresie długim Wybudujemy Polskie Fast FUDY " GOLONKA
      > FASZEROWANA NA BIAŁO CZERWONO" A JEŻELI NIE USTĄPICIE wyjdziemy na ulice z
      > kosami cały kraj się na was szykuje jeżeli nasze zadania nie zostaną uznane i
      > nie poprawicie się a Andrzeja Zamkniecie do więzienia on napisze tam (swoją
      > drogę) my utworzymy bojówkę "Leperiada" w w tedy dojdzie do puczu (wojsko też
      > nas poprze bo żołnierze to też prości ludzie z prowincji .
      > Więc chłopaki którzy rządzicie zróbcie rachunek sumienia i żal za grzechy w
      > wejdźcie na normalna drogę życia (i pensję).
      > Razem z Andrzejem dajemy wam pół roku jak nie pójdziecie po rozum do głowy
      > sprawy same się potoczą.

W sumie, dlaczego nie, Polska to cyrk, wiec jeszcze jeden Lukaszenka w Europie
      wschodniej nie zaszkodzi.
      I tak jestesmy postrzegani na Zachodzie jako stado baranow, wiec Lepper jako
      prezydent wiele tu nie zaszkodzi.
      Najpierw bojowki, potem wiezienia i morderstwa, potem wyrzuca nas z NATO, potem
      Hitlerek (przepraszam: Lepperek) bedzie musial zabrac paszporty i wzmocnic
      straze, bo kazdy bedzie sie staral spierdolic do Rosji czy Slowacji.
      • Gość: marri1 Re: Coraz blizej do Bialorusi? IP: 212.160.130.* 07.12.01, 15:22
        Nie wiem skąd to porównanie do Łukaszenki ? Może uzasadnisz dlaczego
        porównujesz Lepera do Łukaszenki. Leper nigdy nie był w partii komunistycznej
    • Gość: Joanna Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 01:06
      • Gość: marri1 Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! IP: 212.160.130.* 07.12.01, 10:16
        O co ci chodzi dziewczyno?
        • Gość: snajper Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.12.01, 15:58

> O co ci chodzi dziewczyno?

Pewnie o to, iż naszą ojczyznę spotkało już tyle nieszczęść, że już może
          wystarczy. Kolejnego nieszczęścia, czyli Leppera na stanowisku prezydenta, może
          sobie darujmy.

• Gość: marri1 więc powiedz mi IP: 212.160.130.* 07.12.01, 16:22
            którzy politycy sa twoim zdaniem odpowiedni
            • Gość: snajper Re: więc powiedz mi IP: *.acn.waw.pl 11.12.01, 23:59

> którzy politycy sa twoim zdaniem odpowiedni

Każdy polityk będzie odpowiedni. POLITYK, a nie cham, ćwok, fanatyk, idiota,
              szalbierz, przestepca czy jakiś inny oszust.

• Gość: marri1 a kim ty jesteś IP: 212.160.130.* 12.12.01, 09:30
                najłatwiej jest krytykować innych jeżeli jesteś lepszy to startuj na
                prezydenta to masz już jeden głos jak mi podasz namiary to będę na ciebie
                głosował
          • Gość: Joanna Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! - Snajper IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:12
            Gość portalu: snajper napisał(a):

>
            > Pewnie o to, iż naszą ojczyznę spotkało już tyle nieszczęść, że już może
            > wystarczy. Kolejnego nieszczęścia, czyli Leppera na stanowisku prezydenta, może
            >
            > sobie darujmy.
            >
            Może sobie zasłużyliśmy?
            • Gość: marri1 Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! - Snajper IP: 212.160.130.* 10.12.01, 08:39
              pewnie że sobie zasłużyliśmy
            • Gość: snajper Re: ... byle NIE Polski!!!!!!! - Snajper IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 00:02
              Gość portalu: Joanna napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a): >
              > >
              > > Pewnie o to, iż naszą ojczyznę spotkało już tyle nieszczęść, że już może
              > > wystarczy. Kolejnego nieszczęścia, czyli Leppera na stanowisku prezydenta,
              > > może sobie darujmy.
              > >
              > Może sobie zasłużyliśmy?

Na pewno nie. Zasłużyliśmy sobie na zwyczajnego prezydenta, fachowego polityka,
              odpornego na ataki różnej maści fanatyków. Wielu mamy takich polityków, nie tylko
              w SLD. Gdyby poszukać to i w PO, PSL czy PiS też by sie tacy znaleźli.
              Pozdrawiam.
              • Gość: marri1 a może byś się wykazał instynktem IP: 212.160.130.* 12.12.01, 09:35
                wiesz co możesz sobie mówić że jest wielu dobrych polityków ale świadczy to o
                tobie że nie masz żadnej orientacji politycznej a to jest jeszcze gorsze niż
                gdybyś był Leperem
                • Gość: Joanna Re: a może byś się wykazał instynktem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 00:17

> wiesz co możesz sobie mówić że jest wielu dobrych polityków ale świadczy to o
                  > tobie że nie masz żadnej orientacji politycznej a to jest jeszcze gorsze niż
                  > gdybyś był Leperem

To się nazywa obiektywizm.

• Gość: marri1 Re: a może byś się wykazał instynktem IP: 212.160.130.* 13.12.01, 10:59
                    chodziło mi o jego punkt widzenia
      • Gość: ZeNeK Polska ziemia IP: 192.168.1.* 07.12.01, 15:28
        Okres przejściowy na wykup ziemi jest niepotrzebny poniewarz i tak mamy
        wykupione ziemie w sporej części kraju
        • Gość: marri1 Re: Polska ziemia IP: 212.160.130.* 07.12.01, 16:16
          zgadzam się częściowo z tobą iż ziemie pod inwestycje już dawno firmy z całego
          świata powinny móc kupować bez żadnych ograniczeń ale osoby z administracji
          publicznej nie miały by takich fajnych domów i takich fajnych kont
    • Gość: Piter Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 10.12.01, 08:47
      Bardzo mi szkoda ludzi o których wiem że głosowali na LEPERA.Dla mnie to ludzie
      nie mający wyobrazni politycznej i bydło same pchajace sie do ......, nie bede
      kończył bo jestem dobrze wychowany. LEPERA powinno sie zamknac w psychjatryku,
      bo to co zaczyna wyprawiać nie zakrawa na kabaret, ale oznacza początki choroby
      psychicznej.No ale to znaczy że jeszcze społeczeństwo nie nadaje sie do EUROPY,
      i chyba zaczne wołac STANIE WOJENNY wróć i zacznij wszystkich debili trzymać za
      RYJ.
      • Gość: ALK Do marri1 IP: *.chello.pl 10.12.01, 09:04
        1. Piszesz, że "Leper nie był członkiem partii komunistycznej", otóż - Lepper
        był członkiem PZPR. Czy to ci nie wystarcza?
        2. Argument, że tak dużo ludzi go popiera to żaden argument.
        3. Porównanie do Łukaszenki jest zasadne z kilku powodów, przede wszystkim z
        retoryki oraz tego, co L. przedstawia jako swój program (zbiór haseł, które
        mamią ludzi dotkniętych nieszczęściem - brakiem pracy, brakiem pieniędzy, a
        czasem i brakiem rozumu; w końcu nie każdy musi go mieć).
        • Gość: marri1 Re: do alk IP: 212.160.130.* 10.12.01, 09:43
          0d1. PZPR była partiom socjalistyczną a nie komunistyczną , jeżeli o tym nie
          wiesz nie znasz historii
          Od2. Jeżeli to żaden argument to kandyduj na prezydenta będziesz miał jeden
          głos mój
          wiec może zostaniesz prezydentem skoro poparcie się nie liczy
          Od3. Ja osobiście mam prace nieprzerwanie odkąd skończyłem szkołę średnią i
          znam wielu ludzi którzy maja pracę i popierają Lepera bo wiedzą że w Polsce
          panuje nowa arystokracja która dzięki przekrytom koligacjom nie pozwala nic
          osiągnąć normalnym uczciwym ludziom panuje nawet przekonanie że jak nie
          posmarujesz to...
          -nie dostaniesz dobrej pracy w administracji państwowej (od 3- 12 tyś)
          - nie dostaniesz się na studia publiczne ( nie dotyczy to wszystkich
          kandydatów)
          - chcesz się leczyć i nie masz pieniędzy lepiej się połóż na łóżku i czekaj na
          śmierć
          wszystko co mięliśmy wyssały z nas nędzne pijawki
          Leper może nie jest najbłyskotliwszy ale ma odwagę powiedzieć pewne rzeczy
          wprost więc za to go snuje ma swoje wybryki nie potrafi się zachować ale jest z
          niego swój chłop
          • Gość: ALK Re: do marri1 IP: *.chello.pl 10.12.01, 10:06
            1. PZPR za komunistów się uważało. Co do czystej doktryny, to ostatnimi
            komunistami bylki chyba KPP-owcy, z racji wieku Lepper nie mógł być członkiem
            KPP. Łukaszenko też nie sięga do tradycji komunizmu.
            2. Korupcja i jej przyczyny tkwią daleko głębiej niż to Lepper przedstawia, a
            jego recepty (bezprawie) są nic nie warte. Nie zwalczą korupcji, przyczynią się
            najwyżej do pojawienia się nowych kieszeni do napełniania.
            3. Zwalczanie korupcji najlepiej zacząć od siebie: jestem po operacji wykonanej
            przez profesora bez żadnej łapówki; mój syn studiuje ze stypendium naukowym bez
            żadnej łapówki; gdy policjant mnie zatrzymuje za przekroczenie prędkości -
            płacę mandat itd., gdy jadę autobusem bez biletu - płacę uczciwie, a nie daję
            kanarowi 20 zł. itd.
            • Gość: marri1 Re: do ALK IP: 212.160.130.* 10.12.01, 16:58
              od1. że się uważało nie znaczy że nimi byli
              od2. wiem o tym tylko że nikt głośno o korupcji nie mówi Przynajmniej żaden
              z polityków
              od3. ja studiuje za swoje pieniądze bo moich rodziców nie byłoby stać żeby mnie
              utrzymywać nikt do mnie nie dopłaca gdy policjant mnie zatrzymuje mam 3 lata
              prawo jazdy i jeżdżę całkiem sporo a nie mam na swojej drodze żadnych łapówek
              ani mandatów , nigdy jeszcze nie jechałem bez ważnego biletu wiec kanary nie
              miały powodu aby mnie zatrzymać
              • Gość: ALK Odp. do odp. IP: *.chello.pl 10.12.01, 20:46
                Toś zuch. Jakoś się żyje bez korupcji, która jakoby jest wszędzie/
                • Gość: marri1 Re: Odp. do odp. IP: 212.160.130.* 11.12.01, 09:40
                  No pewnie dlatego tak jej nie nawidzę alw widzę ją wokół mnie
                  jeżeli jej nie zauważasz to żyj sobie w swoim świadku
                  i miej swoje klapki na oczach
    • Gość: z Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.toya.net.pl 11.12.01, 02:13
      tak trzymać
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 11.12.01, 09:42
        chciałbym abyś skonkretował swoja wypowiedz
    • Gość: coltren Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 11.12.01, 10:18
      Leper naszym Bogiem
      jeżeli uważacie trak samo przeczytajcie
      republika.pl/isr1/polityka/leper.html
    • Gość: Wojtek Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.verizone.com.pl 11.12.01, 10:26
      Witam Cie, ale musze sie domyslac ze albo jestes zdesperowanym emerytem albo
      nie wiesz co piszesz. AWS rzeczywiscie stanowilo zlepek roznych ludzi. Jednak
      rzady AWS i UW mialy tez swoje dobre strony. A Lepper najpierw nakradl, a teraz
      krzyczy "lapaj zlodzieja". To tak jak ja zrabralbym ci portfel a potem
      stwierdzil ze to byl moj portfel i zaczalbym sie drzec "zlodziej!!! Policja!!!!
      Lapac zlodzieja!!!". Myslisz ze ludzie byliby po Twojej stronie?

Zgadza sie, ze np. reforma zdrowia kuleje. Ale ona kuleje w glownej mierze
      przez korupcje, a nie przez to ze byla zla. Jezeli wszedlbys glebiej w
      srodowisko lekarzy i szpitali, albo "chorych kas", to bys wiedzial kto tu jest
      winny. I jezeli chodzi o korupcje, to tak samo panuje na wysokich szczeblach
      jak i na nizszych. Tylko ze ci z niskich udaja, ze jak wezma "w lape", to
      wszystko w porzadku i tak ma byc, a jak ci z gory - to jest to przestepstwem.
      Kazda korupcja jest zla - a w duzej mierze sami jestesmy sobie winni, bo wiele
      ludzi jest biernych: narzeka ale nic nie zrobi, zeby bylo mu lepiej.
      Przyklad: wybory - tylko okolo 50% bylo na wyborach, ale 80% narzeka, zrzedzi,
      biadoli. I tym zrzedzacym wydaje sie, ze to biadolenie poruszy cala Polska.
      Nie - zeby bylo lepiej, to trzeba cos w tym kierunku zrobic.

Oczywiscie, zaraz ci nie glosujacy powiedza: "a co to zmieni - przeciez i tak
      to nic nie zmieni, czy ja pojde do urn czy nie" - jezeli tak mysli 50% to
      rzeczywiscie nic to nie zmieni. Albo "przeciez wszyscy politycy sa tacy sami" -
      a wiec jezeli wszyscy politycy sa tacy sami, to wszyscy Polacy sa tacy sami. A
      to oznacza ze Ty tez jestes taki sam. Bo politycy to tez ludzie i nie ma
      jakiejs niesamowitej przepasci pomiedzy politykami a ludzmi.
      • Gość: marri1 Re: głosowanie i korupcja IP: 212.160.130.* 11.12.01, 11:48
        ja i moja cała rodzina uczestniczyliśmy w głosowaniu a co do korupcji jeżeli
        Leper nakradł dlaczego go nie skazali ?
    • Gość: andrzejk my juz wcześniej się za niego przebierałyśmy IP: 212.160.130.* 11.12.01, 10:36
      www.konkret.pl/wynalazki/andrzejk/and_13.htm
      sami zobaczcie
      • Gość: tht Re: Marri1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 13:18
        Oj Marri Marri rozumiem, że tak poza tym wszyscy zdrowi, wielki brat
        analizowany na bieżąco i wszystko gra. O czym Ty człowieku piszesz -
        cyt. "dlaczego go nie skazali" - zastanów się przez chwile, najpierw zarzucasz
        ogólną korupcję polityków i nieudolność pańśtwa i prawa w rozwiązaniu tego
        problemu, potem powołując się na to samo prawo piszesz, że jeżeli był winny
        dlaczego go nie skazali. Piszesz też coś o upodleniu tego kraju - a który to
        mamy obecnie rok - 1956, 1968 a może 1981.
        AL jest między innymi ceną demokracji (CD), gdy rozum śpi budzą się demony.
        Kryzys i pauperyzacja społeczeństwa powodują dużą przyswajalność tego typu
        ideologii. Nikt w roku 1989 nie mówił. że nie będzie bolało i boli niestety
        coraz mocniej. U nas jest również tak, że jeśli nie boli wszystkich w
        jednakowym stopniu to znaczy, że coś jest nie tak.
        Inna sprawa to prawo - przypominam, że w całym cywilizowanym świecie żeby komuś
        postawić zarzuty trzeba mieć na to dowody (DO-WO-DY !!!). Na tym między innymi
        polega demokracja. To co robi AL nie ma nic wspólnego ani z poszanowaniem
        ludzkiej godności ani z praworządnością. Populizm też powinien mieć granice. AL
        nie przestrzega żadnych granic ani reguł a tam gdzie ich nie ma zostaje tylko
        anarchia.

• marri1 LEPER 1000 RAZY LEPSZY NISZ BUZEK I AWSP 11.12.01, 13:00
      leper jest tak medialną osobą i bo nie owija w bawełnę i nie boi się śmieszności
      gdy leper mówi
      -wy to byście gęsi pasali bo krowy to by wam pouciekały - zwykły człowiek
      siedzi przed telewizorem i mówi
      - leper to jest gości ale dogadał tym nierobom
      a gdy np: przemawiał Premier Buzek i mówił:
      - nasz rząd wykonał cztery dobre reformy + 5 udana górnictwa
      Zwykły człowiek siedzący przed telewizorem mówi do swojej żony
      - to skurwysyn pieprzony przez jego władanie nie mam pracy , dla każdego
      dziecka muszę corocznie wydąć 400 zł na książki jak zachoruje to karetka nie
      przyjedzie a jak przyjedzie to będe musiał za nią zapłacić , jeszcze brakowało
      żeby rydzyk kandydował na Prezydenta , ale za gierka dobrze się żyło praca
      była i człowiek nie musiał się przejmować co da jutro swoim dzieciom na obiat
      albo w co się ubierze.
      TAK WIĘC JEŻELI NADAL CORAZ WIĘCEJ LUDZI NIE BĘDZIE MIAŁO PRACY A MIMO ŻE NARÓD
      JEST CORAZ BIEDNIEJSZY A PODATKI CORAZ WIĘKSZE
      • Gość: snajper Re: LEPER 1000 RAZY LEPSZY NISZ BUZEK I AWSP IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 00:03
        To ja już wolę Buzka. Nie sądziłem, że coś takiego kiedyś napiszę. :)))
        • Gość: marri1 Re: LEPER 1000 RAZY LEPSZY NISZ BUZEK I AWSP IP: 212.160.130.* 12.12.01, 09:55
          to idź się reformować zmień swoja prace na bezrobotnego idź do dentysty
          powyrywać wszystkie zęby sprzedaj swój dom weź pieniądze wejdź na reform plażą
          zrzuć je potem oblej się kwasem i skocz w dół pęd powietrza przyspieszy
          działanie kwasu a ponieważ będziesz miał wyrwane zęby nikt cię zidentyfikuje
          jest tez alternatywa i to polecam wszystkim którzy popierają Buzka czy tez go
          wolą kupcie sobie wąglika i go połknijcie to wtedy zachorujecie na odmianę
          płucną nie uleczalną
    • Gość: marri1 ci którzy sie nie zgadzaja niech se poczytają IP: 212.160.130.* 11.12.01, 13:51
      jak dla mnie to stek bzdur ale jak chcecie to poczytajcie
      www.gazetapolska.pl/42_k1_pokusa.html
      • Gość: tht Re:Marri, ci którzy sie nie zgadzaja niech se IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.01, 14:38
        Wolność prasy. Każdy pisać może jeden lepiej drugi gorzej. Taki wynalazek
        cywilizacyjny. Nieocenzurowane teksty. Możesz sobie usiąść przy kompie,
        zajadać "snykersa" i czytać i pisać co Ci się tylko spodoba.
        Podobny do internetu, kart płatniczych, zagranicznych wycieczek, ulic
        zapchanych starymi bo starymi ale samochodami itp. Pamięć jest krótka. Ta...
        kiedyś to były dobre czasy...
        Przyjdzie AL i wrócą i dopiero "będzie fajowo"
        Tyle tylko, że nie przyjdzie i nie wrócą. A AL po jeszcze paru "magicznych
        spektaklach" odejdzie miejmy nadzieję na polityczną emeryturę. Czuwaj
        Zuchu !
        • Gość: marri1 ci którym sie nie podoba nie ida w odstawkę IP: 212.160.130.* 11.12.01, 15:37

nie mówię że tamte czasy były lepsze tylko ze nam jeszcze 3 lata temu żyło się
          lepiej i była nadzieja na lepszą przyszłość a co jest teraz nadzieja że nie
          będzie jeszcze gorzej jeżeli będzie tak nadal to AL nie odejdzie na polityczna
          emeryturę
          czuwaj skacie
          • Gość: snajper Re: ci którym sie nie podoba nie ida w odstawkę IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 00:06

>
            > nie mówię że tamte czasy były lepsze tylko ze nam jeszcze 3 lata temu żyło się
            > lepiej i była nadzieja na lepszą przyszłość a co jest teraz nadzieja że nie
            > będzie jeszcze gorzej jeżeli będzie tak nadal to AL nie odejdzie na polityczna
            > emeryturę
            > czuwaj skacie

Jakkolwiek by nie było, AL odejdzie na polityczną emeryture, gdyż jest to prosty
            cham, ktory sam siebie kompromituje. I nie pomoga mu lekcje odpowiedniego
            zachowania, ani fundusze od dobrego wujka ze wschodu.
            • Gość: marri1 Re: ci którym sie nie podoba nie ida w odstawkę IP: 212.160.130.* 12.12.01, 09:57
              to sie jeszcze okaże
    • Gość: Fem Re: Do uczestnikow tej dyskusji IP: *.wpool.zdv.uni-tuebingen.de 12.12.01, 00:18
      Ludzie!!!! O czym Wy za przeproszeniem pieprzycie?!! Lepper na prezydenta
      2005?!!!
      Czy ten narod jest juz tak spaczony zeby rozpatrywac kandydature Leppera na to
      stanowisko? Caly polski rzad to zlodziejska banda. O demokracji w tym kraju nie
      ma mowy! Czy Lepper, czy Miller czy Buzek to wszystko jeden gnoj. A jezeli
      jeszcze ten kretyn Lepper zdola wygrac wybory prezydenckie w 2005 to ja nie
      tylko spieprze na zawsze z Polski ( co juz zrobilem) ale powycieram sobie moim
      polskim paszportem dupe!
      • Gość: marri1 nigdy tu nie wracaj IP: 212.160.130.* 12.12.01, 10:05
        najłatwiej jest opuścić tonący statek a takie statki zawsze pierwsze opuszczają
        szczury
        a co do paszportu to dokonaj spalenia łącznie ze sobą podaj namiary to wyśle ci
        piątkę benzyny

ale ja osobiście nie chciał bym cię spotkać na ulicy bo nie lubię pluć na ludzi
        a ciebie bym ocharchał
    • Gość: Skorpion Re: Bajka o Andrzeju Leperze IP: 195.27.162.* 12.12.01, 10:42
      ... Bajeczke otrzymalem wlasnie poczta elektroniczna ... jestem pewny, ze
      wniesie ona pare wartosciowych tez do calosci dyskusji.
      Pozdrawiam.

>>>>

Bajka o Andrzeju Lepperze

Wybrali osła na posła
      Osioł się bardzo ucieszył,
      Pożegnał żonę i dzieci
      I do stolicy pośpieszył.
      Tam w gronie podobnych osłów,
      Których wybrano na posłów,
      Zasiada w sejmowych ławach
      By dla nas stanowić prawa.
      Poci się biedne oślisko
      Bo chciałby pojąc to wszystko,
      Ale rozumu nie staje
      Więc tylko pracę udaje.
      W komisjach też uczestniczy
      Chociaż się nie zna na niczym.
      Z trybuny wygłasza mowy
      Choć trudno mu z pustej głowy.
      Czas się o morał pokusić,
      Bo morał bajka mięć musi

NIE JEST TO WINA OSŁA,
      ŻE GO WYBRANO NA POSŁA..
      • marri1 Bajka o głupocie ludzkiej 12.12.01, 11:15
        Po czym poznać głupiego
        pewnie że po nie świeżej gadce

bajarz baje bajarz baje
        ile mu inwencji staje

co myśli głupi o ludziach
        "ten głupi tamten brzydki"

bajarz baje bajarz baje
        co wymyśli to przestaje

ten to z wiochy
        to jest burak

bajarz baje bajarz baje
        ile mu energii staje

mnie trzeba sławić
        jestem najlepszy

bajarz baje bajarz baje
        co wymyśli to przestaje

ten wygląda bardzo ładnie
        na salony wypchnąć go

bajarz baje bajarz baje
        ile mu energii staje

taki morał z mojej baśni
        może niezbyt rymowanej
        :gdyby głupota ludzka potrafiła latać
        to już dawno nie mieli byśmy problemów
        bo ci najgłupsi byli by w innej galaktyce"
        • Gość: Skorpion Re: Do Marri1 IP: 195.27.162.* 12.12.01, 14:11
          "Marri1" zaczynasz to wszystko traktowac zbyt emocjonalnie. Badz troche egoista i
          pomysl o wlasnym serduszku. Wymyslilas idiotyczny tytul watku i dziwisz sie, ze
          jest tak wielu, ktorzy sa innego zdania. Tak naprawde to nie wierze w to, ze
          myslisz o tym serio - to moze byc tylko prowokacja. Juz jeden o podobnym poziomie
          intelektualnym i porownywalnym zasobie slow byl w Polsce prezydentem i wszyscy
          dobrze pamietaja czym to sie skonczylo. Moim zdaniem jedna z podstawowych
          bolaczek polskiej demokracji jest zdecydowanie zbyt duzy wplyw roznego rodzaju
          odlamow pochodzenia chlopsko-robotniczego.

PS. Co do jednego jestem z Toba zgodny ... pisanie wierszy, rymowanie i
          wyciaganie moralow nie jest Twoja najmocniejsza strona. Koncowka Twojej
          tworczosci pozostawia rowniez duzo do zyczenia ...

> :gdyby głupota ludzka potrafiła latać
          > to już dawno nie mieli byśmy problemów
          > bo ci najgłupsi byli by w innej galaktyce"

no ale jest to przynajmniej jakas tam forma Samoobrony.
          Pozdrawiam i zycze milego dnia.

• Gość: marri1 skorpion IP: 212.160.130.* 13.12.01, 11:32
            ta ksywka już pozostawia dużo do życzenia a nawet bardzo dużo więc nie pouczaj
            mnie a moje serduszko jest w porządku
            pozdrawiam
            • Gość: Skorpion Re: do Marri1 IP: 195.27.162.* 13.12.01, 17:06

> ta ksywka już pozostawia dużo do życzenia a nawet bardzo dużo więc nie pouczaj
              nmie ...

... moja ksywka to po prostu moj znak zodiaku, naprawde nie widze w tym nic
              zlego. Co do pouczania to nie bylo to moim zamiarem. Moim zdaniem, nalezysz do
              osob "niereformowalnych".

> ... a moje serduszko jest w porządku

... przynajmniej jedna dobra wiadomosc

> pozdrawiam

... rowniez pozdrawiam.
              • Gość: marri1 skorpionie IP: 212.160.130.* 13.12.01, 18:44
                Gość portalu: Skorpion napisał(a):

> a ja widze bo tez jestem skorpionem
                > ... moja ksywka to po prostu moj znak zodiaku, naprawde nie widze w tym nic
                > zlego. Co do pouczania to nie bylo to moim zamiarem. Moim zdaniem, nalezysz do
                > osob "niereformowalnych".
                > ej nie bądz taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie

>
                > ... przynajmniej jedna dobra wiadomosc
                >
                >
                >
                > ... rowniez pozdrawiam.
                a ja cie tym razem nie pozdrowie
                • Gość: Skorpion Re: do Marri1 IP: 195.27.162.* 14.12.01, 13:10

> ej nie bądz taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie
                  .. uwage nie na najlepszym poziomie. Jezeli uzylas cytatu z bardzo bogatej
                  tworczosci pana Leppera, to juz zapomnialem o wszystkim i po prostu wybaczam
                  Tobie ta mala chwile slabosci.

> a ja cie tym razem nie pozdrowie

Marri1 - teraz jest mi juz naprawde przykro. Goraco pozdrawiam.
    • Gość: Pigul Nie 2005 ale odrazu ale nie w Polsce tylko........ IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.01, 16:20
      w Bangladeszu !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: marri1 Re: Nie 2005 ale odrazu ale nie w Polsce tylko........ IP: 212.160.130.* 13.12.01, 18:45
        ej powinienes sie chyba nazywać PITBUL !
    • Gość: . Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: *.toya.net.pl 14.12.01, 07:35
      .
    • Gość: Ralph Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 62.121.73.* 14.12.01, 11:59
      Lepper na prezydenta, a gasiński na premiera. Narkotyki w PKS-ie, a talibowie
      lecąc heikopterem do Klewek ,tankują go na stacjach SHELL'a i zbierją punkty
      SMART.
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 14.12.01, 12:54
        a ty zostaniesz baronem narkotykowym i będziesz rozprowadzał heroinę w tworkach
    • Gość: Cep Re: Lepper prezydentem IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 06:33
      wszystkich wariatów w Polsce!!!! Popieram. Na szczęście nie mamy ich zbyt
      wielu.
      • Gość: marri1 Re: Lepper prezydentem IP: 212.160.130.* 17.12.01, 17:18
        i teraz wiadomo dlaczego masz taką ksywę
    • sarmata Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! 15.12.01, 13:05
      Zycze wam matoly aby zostal prezydentem w 2005. Ale przestrzegam was, wtedy
      zaczniecie wpieprzac gowno zamiast suchego chleba, a o pracy i tak bedziecie
      tylko marzyc. Mysle ze grupa milionerow z jego klubu parlamentarnego w koncu
      wystrychnie was na dudkow i zrobi z was co zreszta jest prawdziwe zwyklych
      frajerow ha ha ha. No coz jestescie nieudacznikami, a czesc z was to cwaniacy
      do potegi. Chcielibyscie kosztem podatnikow umorzyc sobie dlugi. Wiekszosc
      jednak na to nie pojdzie, Wierzcie mi po moim trupie.
      Jak mozna wogole wpasc na taki pomysl. Bezczelnosc bez granic.
      • Gość: marri1 Re: Andrzej Leper Na Prezydenta w 2005! IP: 212.160.130.* 17.12.01, 17:17
        dużo lato ciekawe czy ty nie wpiepszsz chleba i dlaczego myślisz że inni to
        robią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka