Dodaj do ulubionych

Sierakowska mi zaimponowała

12.06.03, 13:50
Nie jest pani Izabela bohaterką mojej bajki ale swoją postawą wobec Millera
mi zaimponowała. Myślałam, że jak Martyniuk straszy od wczoraj wywaleniem z
klubu zmięknie, a tu proszę, okazuje się, że z grupki antymillerowców w SLD
jedyną osobą z ikrą jest kobieta.

"Kiedy informowałam moje prezydium (klubu SLD) o podjętej decyzji, to
uczciwie powiedziałam, że liczę się z konsekwencjami. Wiem, jakie mogą być
konsekwencje. Jestem w końcu dorosłym człowiekiem, wiem, co robię".

Panowie opozycjoniści, może warto wziąć przykład z kobiety i zamiast psioczyć
po kątach (zwłaszcza jak jest ryzyko, że to psioczenie ktoś nagra i puści w
obieg) spróbować zmienić sytuację, która was uwiera. Dziwię się, że panowie,
którzy mają tak mocną pozycję w SLD i szacunek poza nim są takimi tchórzami,
pani Iza was ośmieszyła bo nie tylko ma swoje zdanie ale jest się gotowa pod
nim podpisać.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Sierakowska mi zaimponowała 12.06.03, 14:10
      kataryna.kataryna napisała:

> Nie jest pani Izabela bohaterką mojej bajki ale swoją postawą wobec Millera
      > mi zaimponowała. Myślałam, że jak Martyniuk straszy od wczoraj wywaleniem z
      > klubu zmięknie, a tu proszę, okazuje się, że z grupki antymillerowców w SLD
      > jedyną osobą z ikrą jest kobieta.
      >
      > "Kiedy informowałam moje prezydium (klubu SLD) o podjętej decyzji, to
      > uczciwie powiedziałam, że liczę się z konsekwencjami. Wiem, jakie mogą być
      > konsekwencje. Jestem w końcu dorosłym człowiekiem, wiem, co robię".
      >
      > Panowie opozycjoniści, może warto wziąć przykład z kobiety i zamiast psioczyć
      > po kątach (zwłaszcza jak jest ryzyko, że to psioczenie ktoś nagra i puści w
      > obieg) spróbować zmienić sytuację, która was uwiera. Dziwię się, że panowie,
      > którzy mają tak mocną pozycję w SLD i szacunek poza nim są takimi tchórzami,
      > pani Iza was ośmieszyła bo nie tylko ma swoje zdanie ale jest się gotowa pod
      > nim podpisać.
      >

W pełni się z Tobą zgadzam! Kłaniam się nisko Pani Izabeli! Kłaniam się i
      przepraszam jednocześnie, bo szczerze powiem, że akurat jej o taką postawę
      nigdy bym nie podejrzewał. Ze skruchą ale i z satysfakcją przyznaję się do
      błędu. Niestety mam niejasne przeczucie, że ta kobieta otoczona jest zewsząd
      samymi babami dla niepoznaki poprzebieranymi w męskie garnitury.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Wars Re: Sierakowska mi zaimponowała IP: 217.153.45.* 12.06.03, 14:12
        A co miała zrobić? Tyle lat stała murem za swoją partią i nigdy nie doczekała
        się żadnego stanowiska (nie udało jej się dostać do pańskiego żłoba), to i się
        kobitka wkurzyła.
        Wars
        • kicior99 Re: Sierakowska mi zaimponowała 12.06.03, 14:19
          Bez przesady, sa jeszcze ludzie ktoryz nie traktuja polityki w sposob
          instrumentalny. Mimo ze nie kocham SLD - BRAWO PANI IZO!!!!!
        • witek.bis Re: Sierakowska mi zaimponowała 12.06.03, 14:23
          Gość portalu: Wars napisał(a):

> A co miała zrobić? Tyle lat stała murem za swoją partią i nigdy nie doczekała
          > się żadnego stanowiska (nie udało jej się dostać do pańskiego żłoba), to i
          się
          > kobitka wkurzyła.
          > Wars

Podejrzewam, że gdyby starała się o jakieś stanowiska państwowe to bez trudu by
          je uzyskała - jej najwyraźniej odpowiadała kariera parlamentarna. Wydaje mi
          się, że gdyby żłób był dla niej tak ważny, to po prostu przyznałaby Lesiowi to
          fatum zadufania i do końca dni swoich cieszyła się sejmową synekurą.
    • indris Mnie trochę mniej 12.06.03, 14:45
      Zawsze wiedziałem,że jest to osoba niezależna. Ale jeżeli podejmuje się tak
      ważną decyzję w sprawie tak ważnej, to wypadałoby ją jeszcze uzasadnić. Dla
      mnie nie jest powodem do chwały samo wystąpienie przeciw Millerowi, istotne
      jest też DLACZEGO się Millera kontestuje. Czy np. za to, że chciał lansowac
      podatek liniowy, czy dlatego, że potem z tego się jakby wycofał ? Milczenie tak
      niezależnej osoby w tak istotnej sprawie trochę mnie rozczarowało.
    • kataryna.kataryna Re: Sierakowska mi zaimponowała 12.06.03, 16:34
      Ciekawe jak się ma to straszenie wywaleniem niesfornych z klubu do słów
      Millera - "Wotum zaufania to jest sprawa bardzo poważna i tutaj nie można
      posługiwać się jakąś terminologią coś za coś". Tak samo jak wszystkie jego
      działania do wszystkich jego słów.
      • indris O wywalaniu z klubów 12.06.03, 16:40
        KAŻDY klub straszy wywalaniem w przypadku złamania tzw dyscypliny głosowania. A
        czasem nawet to realizuje. Z tym, że decyzje o dyscyplinie podejmuje na ogół
        cały klub. Jak to jest w klubie SLD, nie wiem
        • basia.basia Re: O wywalaniu z klubów 12.06.03, 17:12
          Tak jestemm już zbrzydzona tym trzęsawiskiem, że mi się nie chce pisać.
          Wyczerpałam już wszystkie inwektywy, które przystają damie, że tak powiem.
          Ale........... co do Sierakowskiej, to na własne uszy słyszałam w tv jak
          mówiła, że jej wstyd przed wyborcami w jej otoczeniu i okręgu (Lublin).
          I nie wie co ma odpowiadać ludziom, którzy ją pytają co wyprawia premier itd.
          To było tydzień temu a teraz pewnie boi się kobieta z domu wyjść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka