gh10 22.06.07, 20:06 Najwyzszy czas zobaczyc co sadzi o nich spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick3 Takie referendum już istnieje. Przeczytaj co robić 22.06.07, 20:50 Wejdź tu: www.referendum2007.org/ Nie zastanawiaj się zbyt długo, "czy to w ogóle ma szansze", tylko a) rozsyłaj link, ile się da (być może wraz z niniejszym postem, jako komentarzem:) b) skopiuj i wydrukuj formularz referendalny oraz adres skrytki pocztowej, na który podpisane już formularze należy wysyłać. W nagłówku formularza wpisz proponowany tekst pytania referendalnego taki, jak podany jest w linku. Potem formularz pokseruj. Rozdawaj lub rozsyłaj ludziom ten formularz wraz z adresem skrytki pocztowej. Opracuj formę maksymalnie wygodną dla ludzi, by już pierweszy ich entuzjazm mógł zaowocować materialnym skutkiem! Pomyśl, jak by to zrobił Rydzyk:) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: off_nick ?;-))) 22.06.07, 21:55 Dobry Wieczór, niestety nie jam Ci jest ten nick trzeci. brałam udział w referendum u siebie na Podlasiu i na okoliczność frekwencji ze wstydu się paliłam przez tydzień . basta,rzekłam sobie,żadnych referendum'ów. rooj_os > Odpowiedz Link Zgłoś