Dodaj do ulubionych

anonimowa polityka

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 21:32
ostatnio odniosłem wrażenie, że młodzi ludzie nie garną się do polityki. jest w
nich jednak potrzeba dialogu, ale jakiego? dialogu bez konsekwencji, dialogu
anonimowego na jakimś forum, gdzie można bluzgać do woli...
co się stało z tym światem, dlaczego prawie nikomu już nic się nie chce...?
a Ci co im się chce to ludzie pokroju Andrzeja Leppera...

róbcie lepiej coś zamiast gadać, bo tacy jak powyższy zafundują wam przyszłośc
jaką ja już znam, a wy, lepiej, żebyście nie chcieli poznać...

Witold Andrzej Jarosławski, Ogorzelec
lat: 71
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: anonimowa polityka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 16:55
      A gdzie mają się wygadać i komu mogą się one wyżalić te ofiary
      euroeksperymentów Balcerowicza i rewolucji seksualnej? Starzy harują by zdobyć
      marne fundusze na życie albo szuka jakiejkolwiek roboty, w szkole grasują gangi
      nikt nimi się nie interesuje poza sektami i różnymi mentami z przestępczego
      półświatka, a kościół też jakby stracił ich z pola widzenia bo woli lizać dupę
      Verheugenowi niż zajmować się biednymi a ci co to robią to są wyszydzani i
      wyzywani od oszołomów talibów albo masońskich wtyczek mających na celu
      deprawację młodzieży. Internet to jedyne co im pzostało. Niektórzy z nich nie
      są akceptowani nawet w gronie swych rówieśników... Wiekszość tu wypowiadającyh
      się nie ma więcej niż 22-23 lata. Ja tu zawyżam wiek (26 lat)...Niestety ale
      takie jest nasze społeczeństwo. Sfrustrowane złe biedne a nierzadko i głodne,
      więc nic dziwnego że Lepper górą, Starsi też to widzą i chcą chronić to co
      jeszcze się da stąd i RM i LPR w sejmie. I coraz wieklszy sprzeciw wobec UE bo
      to co mówi o UE góra ma się nijak do rzeczywistości jaką widzą i doświadczają
      jej nacodzień tzw doły społ. Ludzie ci interesują sie tym co się wokół nich
      dzieje ale się nie angażują bo twierzdą że role już zawczasu zostały rozpisane
      i bez układów protekcji nie mają szans siegdziekolwiek wkrecic. Stąd zostaje im
      się wyładować w internecie. A władze to tolerują bo to wentyl bespieczeństwa.
      Dla niej najważniejszy jest spokój...Jeśli elity się nie opamiętają to grozi
      nam prawdziwa rewolta wygłodniałej masy. Pozdrawiam i cieszę się że na forum
      może pojawić sie głos starszego pokolenia które było wychowywane w zupełnie
      innych wartościach stylu itp zazdroszczę wam tego...szacunku dla pewnych
      wartości osób obowiązkowości karności, rzetelności i skromności ..wiem bo mój
      dziadek był taki ale już nie żyje niestety...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka