oszust1 29.06.07, 11:29 Chyba coś przegapiłem, stąd pytanie. Jaki jest obecnie status Marcinkiewicza w PiS-ie? Czy go wyrzucili, czy tylko pogrozili palcem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gh590 Re: Marcinkiewicz - pytanie 29.06.07, 11:36 oszust1 napisał: > Chyba coś przegapiłem, stąd pytanie. Jaki jest obecnie status Marcinkiewicza w > PiS-ie? Czy go wyrzucili, czy tylko pogrozili palcem? Marcinkiewicza nigdy nie lubiłam , bo nie lubię ludzi , co tylko robią dobre wrażenie.Ale byłby lepszym ministrem edukacji od obecnego. Z tym sie zgodzą chyba wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Marcinkiewicz - pytanie 29.06.07, 11:53 Ja też byłbym lepszym ministrem edukacji niż Romek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Ja bardzo przepraszam, 29.06.07, 12:14 ale w wątku z 3 postami dwa są nie na temat. Może się czepiam, ale mnie naprawdę zainteresowało, jak toczą się dalsze losy premiera na 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ja bardzo przepraszam, 29.06.07, 12:17 kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/ oszust1 napisał: > ale w wątku z 3 postami dwa są nie na temat. Może się czepiam, ale mnie naprawd > ę > zainteresowało, jak toczą się dalsze losy premiera na 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: Ja bardzo przepraszam, 29.06.07, 12:21 Chyba jestem dzisiaj uprządliwy aż do bólu. Wybaczcie ;-) Nie interesuje mnie kaziowe pampolenie o szopenie na jego blogu, tylko to, czy go wywalili z pisu za nieprawomyślność, czy też tylko Lutek mu pogroził paluszkiem "oj ti, ti, bo ci bank zabierzemy". A ponieważ moje obserwacje tzw. świata tzw. polityki są ostatnimi czasy dość fragmentaryczne, to myślałem, że niezawodne FK pomoże. I dalej myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ja bardzo przepraszam, 29.06.07, 12:28 Wiem oszuście dokładnie o co ci chodzi. Szczerze, to nie wiem czy pissekta pognała go definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: A co to znaczy "uprządliwy"? 29.06.07, 14:46 Ma się tak do oryginału, jak "kuźwa", "zarąbisty" itp. do własnych oryginałów. Oryginału i tak gazetowy bot nie puści, to trzeba tworzyć takie nowotwory. Mogłem właściwie napisać "marudny", ale obawiam się, że część czytających takiego słowa nie zna, a "uprządliwy" jej się właściwie skojarzy, a i nieliczni językowi puryści się nie będą czerwienić, a i za 20 lat policja obyczajowa PiS nie wytknie mi myślozbrodni z 2007. Teraz sobie myślę, że "użądliwy" byłby lepszy. Swoją drogą, czy ktoś już policzył, ile w języku polskim istnieje słów z rdzeniem "pierd"? Chyba drugiego takiego rdzenia słowotwórczego nie ma? Może palnick by coś znalazł, ja nie. PS. A o Marcinikiewiczu dalej nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Ja bardzo przepraszam, 29.06.07, 12:21 Masz rację. Ale pomyślelismy sobie że FK, to nie egzamin i można pisać luzne uwagi , nie koniecznie sciśle związane z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Marcinkiewicz - pytanie 29.06.07, 12:41 Po co mieliby wyrzucac? Skladki partyjne niech dalej placi. Odpowiedz Link Zgłoś
piq jest dalej w PiSie,... 29.06.07, 19:24 ...czeka na okazję. Ma zamiar albo w odpowiednim momencie wysiudać głupiego jarka, albo wyprowadzić ludzi do swojej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: jest dalej w PiSie,... 29.06.07, 20:28 piq napisał: > ...czeka na okazję. Ma zamiar albo w odpowiednim momencie wysiudać głupiego > jarka, albo wyprowadzić ludzi do swojej partii. ha ha ha , dobry żart. Odpowiedz Link Zgłoś