gilbertt 01.07.07, 22:43 Semka strasznie dyszy, sapie i dmucha do mikrofonu. Wytrzymać się nie da Żakowski ciumka, cmoka, mlaszcze. Wytrzymać się nie da Kto ich wpuszcza to radia i telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.zegarek Re: Żakowski i Semka 01.07.07, 22:51 Ciumkanie, cmokanie i mlaskanie Żakowskiego jest bardziej nie do wytrzymania.Zawsze mam wrażenie, że mu zaraz szczęka wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Żakowski i Semka 01.07.07, 22:54 U Żakowskiego nie da się tego już uregulować. Semka jakby schudł ze sto kilo nie miałby aż takich problemów z oddychaniem jak dziś Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 22:58 Tak to prawda, tak jeden jak i drugi jest obrzydliwy. To nie dziennikarze, to jacyś agitatorzy, którzy piszą i gadają na zamówienie. Obnoszą się wszędzie swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:04 Obnoszą się wszędzie > swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość. Rzetelnie - czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:12 woda.woda napisała: > Obnoszą się wszędzie > > swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość. > > Rzetelnie - czyli jak? > Bez sapania i mlaskania do mikrofonu. Na początek tyle. Później będziemy dalej apelować. Małymi kroczkami do celu Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:15 Do cmokania Żakowskiego przywykłam: mam kogoś takiego w rodzinie :) Ale do sapania przez nos Semki nie przywyknę. On powinien zoperować sobie przegrodę nosową, na pewno strasznie chrapie. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:19 Mnie wyprowadzają z równowagi obaj. Najgorsze jest to, że żadna audycja bez przynajmniej jednego z wyżej wymienionych odbyć się nie może, tak jakby innych gadających głów w tym kraju nie było Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:25 Najgorsze jest to, że żadna audycja bez > przynajmniej jednego z wyżej wymienionych odbyć się nie może Co ty powiesz? Ja dziś słucham cały dzień II programu PR i nie słyszałam żadnego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wszyscy wiedzą,że nie znasz znaczenia nawet 02.07.07, 01:11 woda.woda napisała: Rzetelnie - czyli jak? ---> ... najprostszych słów - nie musisz o tym informować wszem i wobec. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:10 Że Żakowski to na 100%.Wystarczy posłuchać jego audycji w TOK FM, toż to sabat czarownic. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:15 marek.zegarek napisał: > Że Żakowski to na 100%.Wystarczy posłuchać jego audycji w TOK FM, toż to sabat > czarownic. Żaden tam sabat. Zwykła obiektywna pogadanka. Od 8 do 9 należy ulęknąć przed odbiornikiem nastawionym na TOK-FM i słuchać. Najlepiej nagrywać i uczyć się na pamięć. Wiedzę utrwalać do następnego piątku, kiedy to wyrocznia znów przemówi. I tak w koło Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:17 Musicie słuchać audycji, których nie lubicie? Ja z przyjemnością słucham piątkowych audycji w TOKfm. Pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:21 woda.woda napisała: > Musicie słuchać audycji, których nie lubicie? Ja z przyjemnością słucham > piątkowych audycji w TOKfm. Pierwsza klasa. Mam nadzieję, że nie spożywasz przy tym śniadania Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:24 Spożywam. Bez obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:27 Pierwsza klasa to TOK FM było kilka lat temu. Sobala, Maruszeczko, Czarnecka, Bukalski, Ogiński a jeszcze wczesniej Urbański. Można było np. zadzwonić i podyskutować. Obecnie została tylko niejaka nudna Laszuk. Teraz te poranne programy są po prostu nudne, z góry wiadomo czego można się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:29 Teraz te poranne > programy są po prostu nudne, z góry wiadomo czego można się spodziewać. Nie ma lepszych porannych programów radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:31 A niech Ci będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:32 A znasz lepszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:45 W każdym bądź razie ten wywołuje najwięcej emocji. Byłby jeszcze lepszy gdyby uczestnicy tych porannych rozmów nie byli tak zgodni ze sobą w dyskusji. Sczególnie własnie w piątek - Żakowski, Lis, Władyka, Wołek. Ten kwartet bije wszelkie rekordy.Są bardzo napastliwi w stosunku do obecnego rządu. Ciekawa przemiana nastąpiła w Wołku. Zupełnie inny człowiek niż kiedyś.Poglądy zmienił diametralnie - pamiętam jego wypowiedzi sprzed kilku lat w audycji w TVP2 "Wydarzenia tygodnia" i teksty jak redagował Życie, zadziwiająca przemiana. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Oni obaj tzw. piszacy. Wiec wniosek - nie zapra- 01.07.07, 23:47 szac do tzw. mediow elektronicznych (slyszalnych i widzialnych) dziennikarzy piszacych ? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Oni obaj tzw. piszacy. Wiec wniosek - nie zap 02.07.07, 09:29 Żurnaliści ze złą dykcją nie powinni być zapraszani do mediów słyszalnych(?).Ale oni sami powinni się tego wystrzegać.Jak można krytykować innych nie potrafiąc prawidłowo mówić.Np A Michnik w wywiadzie radiowo telewizyjnym,jego wymowa zepsuje najgłębsze(!)mądrości.Czy takie redaktorskie mądrale są tak zadufani że nie zauważają swojej śmieszności?A co do Żakowskiego,on i red J Paradowska,tuzy polskiego dziennikarstwa dali żenujący spektakl w czasie TiVi-wywiadu z dr J Kulczykiem.Było to coś strasznego aby tak się zbłażnić.Czy dla chleba panie dla chleba nawet,tak dać się sprzedać?Było to żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: Semka - totalna zenada, nawet na skupie trzody 02.07.07, 09:49 chlewnej, do ktorej jest podobny jak dwie krople wody. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Ciekawe skad u Semki takie podobienstwo do swini? 02.07.07, 09:54 Czasami nawet mi go troche szkoda... Dopoki nie otworzy ryjka. Odpowiedz Link Zgłoś