Dodaj do ulubionych

Żakowski i Semka

01.07.07, 22:43
Semka strasznie dyszy, sapie i dmucha do mikrofonu. Wytrzymać się nie da

Żakowski ciumka, cmoka, mlaszcze. Wytrzymać się nie da

Kto ich wpuszcza to radia i telewizji?
Obserwuj wątek
    • marek.zegarek Re: Żakowski i Semka 01.07.07, 22:51
      Ciumkanie, cmokanie i mlaskanie Żakowskiego jest bardziej nie do
      wytrzymania.Zawsze mam wrażenie, że mu zaraz szczęka wyleci.
      • gilbertt Re: Żakowski i Semka 01.07.07, 22:54
        U Żakowskiego nie da się tego już uregulować. Semka jakby schudł ze sto kilo
        nie miałby aż takich problemów z oddychaniem jak dziś
      • rotepirat Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 22:58
        Tak to prawda, tak jeden jak i drugi jest obrzydliwy. To nie dziennikarze, to
        jacyś agitatorzy, którzy piszą i gadają na zamówienie. Obnoszą się wszędzie
        swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość.
        • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:04
          Obnoszą się wszędzie
          > swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość.

Rzetelnie - czyli jak?
          • gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:12
            woda.woda napisała:

> Obnoszą się wszędzie
            > > swoimi poglądami, zamiast rzetelnie przedstawiać rzeczywistość.
            >
            > Rzetelnie - czyli jak?
            >

Bez sapania i mlaskania do mikrofonu. Na początek tyle. Później będziemy dalej
            apelować. Małymi kroczkami do celu
            • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:15
              Do cmokania Żakowskiego przywykłam: mam kogoś takiego w rodzinie :)

Ale do sapania przez nos Semki nie przywyknę.
              On powinien zoperować sobie przegrodę nosową, na pewno strasznie chrapie.
              • gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:19
                Mnie wyprowadzają z równowagi obaj. Najgorsze jest to, że żadna audycja bez
                przynajmniej jednego z wyżej wymienionych odbyć się nie może, tak jakby innych
                gadających głów w tym kraju nie było
                • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:25
                  Najgorsze jest to, że żadna audycja bez
                  > przynajmniej jednego z wyżej wymienionych odbyć się nie może

Co ty powiesz? Ja dziś słucham cały dzień II programu PR i nie słyszałam
                  żadnego z nich.
          • 1normalnyczlowiek Wszyscy wiedzą,że nie znasz znaczenia nawet 02.07.07, 01:11
            woda.woda napisała: Rzetelnie - czyli jak?
            ---> ... najprostszych słów - nie musisz o tym informować wszem i wobec. :)))
        • marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:10
          Że Żakowski to na 100%.Wystarczy posłuchać jego audycji w TOK FM, toż to sabat
          czarownic.
          • gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:15
            marek.zegarek napisał:

> Że Żakowski to na 100%.Wystarczy posłuchać jego audycji w TOK FM, toż to
            sabat
            > czarownic.

Żaden tam sabat. Zwykła obiektywna pogadanka. Od 8 do 9 należy ulęknąć przed
            odbiornikiem nastawionym na TOK-FM i słuchać. Najlepiej nagrywać i uczyć się na
            pamięć. Wiedzę utrwalać do następnego piątku, kiedy to wyrocznia znów przemówi.
            I tak w koło
            • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:17
              Musicie słuchać audycji, których nie lubicie? Ja z przyjemnością słucham
              piątkowych audycji w TOKfm. Pierwsza klasa.
              • gilbertt Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:21
                woda.woda napisała:

> Musicie słuchać audycji, których nie lubicie? Ja z przyjemnością słucham
                > piątkowych audycji w TOKfm. Pierwsza klasa.

Mam nadzieję, że nie spożywasz przy tym śniadania
                • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:24
                  Spożywam. Bez obrzydzenia.
              • marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:27
                Pierwsza klasa to TOK FM było kilka lat temu. Sobala, Maruszeczko, Czarnecka,
                Bukalski, Ogiński a jeszcze wczesniej Urbański. Można było np. zadzwonić i
                podyskutować. Obecnie została tylko niejaka nudna Laszuk. Teraz te poranne
                programy są po prostu nudne, z góry wiadomo czego można się spodziewać.
                • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:29
                  Teraz te poranne
                  > programy są po prostu nudne, z góry wiadomo czego można się spodziewać.

Nie ma lepszych porannych programów radiowych.
                  • marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:31
                    A niech Ci będzie :)
                    • woda.woda Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:32
                      A znasz lepszy? :)
                      • marek.zegarek Re: Żakowski i Semka - hienami roku ? 01.07.07, 23:45
                        W każdym bądź razie ten wywołuje najwięcej emocji. Byłby jeszcze lepszy gdyby
                        uczestnicy tych porannych rozmów nie byli tak zgodni ze sobą w dyskusji.
                        Sczególnie własnie w piątek - Żakowski, Lis, Władyka, Wołek. Ten kwartet bije
                        wszelkie rekordy.Są bardzo napastliwi w stosunku do obecnego rządu. Ciekawa
                        przemiana nastąpiła w Wołku. Zupełnie inny człowiek niż kiedyś.Poglądy zmienił
                        diametralnie - pamiętam jego wypowiedzi sprzed kilku lat w audycji w
                        TVP2 "Wydarzenia tygodnia" i teksty jak redagował Życie, zadziwiająca
                        przemiana.
    • frank_drebin Oni obaj tzw. piszacy. Wiec wniosek - nie zapra- 01.07.07, 23:47
      szac do tzw. mediow elektronicznych (slyszalnych i widzialnych) dziennikarzy
      piszacych ?
      • 440417mz Re: Oni obaj tzw. piszacy. Wiec wniosek - nie zap 02.07.07, 09:29
        Żurnaliści ze złą dykcją nie powinni być zapraszani do mediów słyszalnych(?).Ale
        oni sami powinni się tego wystrzegać.Jak można krytykować innych nie potrafiąc
        prawidłowo mówić.Np A Michnik w wywiadzie radiowo telewizyjnym,jego wymowa
        zepsuje najgłębsze(!)mądrości.Czy takie redaktorskie mądrale są tak zadufani że
        nie zauważają swojej śmieszności?A co do Żakowskiego,on i red J Paradowska,tuzy
        polskiego dziennikarstwa dali żenujący spektakl w czasie TiVi-wywiadu z dr J
        Kulczykiem.Było to coś strasznego aby tak się zbłażnić.Czy dla chleba panie dla
        chleba nawet,tak dać się sprzedać?Było to żenujące!
        • pisubek Re: Semka - totalna zenada, nawet na skupie trzody 02.07.07, 09:49
          chlewnej, do ktorej jest podobny jak dwie krople wody.
          • prof.penduszko Żakowski i Knur. 02.07.07, 09:50
            I to byłoby na tyle.
            • pisubek Ciekawe skad u Semki takie podobienstwo do swini? 02.07.07, 09:54
              Czasami nawet mi go troche szkoda... Dopoki nie otworzy ryjka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka