1normalnyczlowiek11 02.07.07, 16:18 ... także w mediach". Różki pochowali a ogonkami wywijają, aż miło. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahabone Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 16:22 a siarka wali z ekranów,że hej. 1normalnyczlowiek11 napisał Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: widac, ale te buzki blizniacze trudno odroznic 02.07.07, 16:24 ktory to lucyferek a ktory mefisto? Ale to takie zdziadziale PiSzatany. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Behemot 02.07.07, 16:26 to szatan. Na dodatek hebrajski. Behemot był w innym miejscu kotem. Robi się ciekawie . Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone a co ma Behemot do rzeczy? n/t 02.07.07, 16:28 woda.woda napisała: > to szatan. Na dodatek hebrajski. Behemot był w innym miejscu kotem. > > Robi się ciekawie . Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone ale dlaczego akurat Behemot? 02.07.07, 16:43 a nie Azazel,Asmodeusz czy Lilith? woda.woda napisała: > a przekonasz się, co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Dlaczego 02.07.07, 16:49 Bułhakow nazwał kota Behemotem? Kim był kot? O kim premier mówi "szatan"? O kimś, kogo dobrze zna. Byc może nawet z nim mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re Wodo 02.07.07, 16:50 Ja lubię koty, a już Behemot to mój faworyt. Dlaczego starasz mi się je obrzydzic? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda : )) 02.07.07, 16:52 Nie tylko ty lubisz koty, macie jednak coś z premierem wspólnego :) Tylko wiesz, są koty i Behemoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: : )) 02.07.07, 16:56 Oj, bo Cię wyzwę na ubitą ziemię za te podobieństwa! Uważam, że premier powinien miec zakaz posiadania kota i tyle. Nieszczęśliwe zwierzę. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: : )) 02.07.07, 17:00 Zaraz nieszczęśliwe. Myślę, że premier po pracy pieści go i rozpieszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: : )) 02.07.07, 17:03 Stawiam dolary przeciwko orzechom, że premier ma gładką i miękką dłoń. Taką, wiesz, niespracowaną. Do głaskania - jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: : )) 02.07.07, 17:12 Nie szkodzi, ja mam - całe wielkie drzewo :) Mogę podesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: : )) 02.07.07, 17:14 Jak włoskie to chętnie. Znam świetny przepis na wino a'la porto. :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: : )) 02.07.07, 17:15 O, podrzuć :) Co rok marnuje mi się parę kilo. Mogę się podzielić na jesieni, o ile obrodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Dlaczego 02.07.07, 16:56 Premier mówi o szatanie - kocie,którego trzyma w domu(btw mieszka się z kimś). OMG ręce opadają na taki wywód,długo myślałaś? woda.woda napisała: > Bułhakow nazwał kota Behemotem? > Kim był kot? > O kim premier mówi "szatan"? > O kimś, kogo dobrze zna. Byc może nawet z nim mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Dlaczego 02.07.07, 17:01 > długo myślałaś? Przeciwnie, wystarczyło wyobraźnię przerzucic na klawiaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Dlaczego 02.07.07, 17:04 a efekt jaki jest każdy widzi. woda.woda napisała > Przeciwnie, wystarczyło wyobraźnię przerzucic na klawiaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Efekt? 02.07.07, 17:20 woda.woda napisała: > Mnie się podoba :) Zauważ: Behemot - Mahabone... to sie kojarzy... Wlazłby ciżon w cudza skórę... ten Mahabone... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mahabone to 02.07.07, 17:29 woda.woda napisała: > mistrz wolnomularski, inaczej mason :) > > Powiedz szybko: behemot-mahabone.... brzmi egzotycznie i tajemniczo.... Bułhakow nie powstydziłby się mahabona - na pewno :)) PeeS - czy kot może być masonem ?... a na odwrót ? pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "behemot-mahabone" 02.07.07, 17:32 to jakieś szatańskie zaklęcie. Masz rację: bułhakowskie :) Kot może być wszystkim. Nawet masonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Mahabone to 02.07.07, 17:34 A Sclavus to jeniec a Woda to woda. sclavus napisał: > woda.woda napisała: > > > mistrz wolnomularski, inaczej mason :) > > > > > > Powiedz szybko: behemot-mahabone.... brzmi egzotycznie i tajemniczo.... > Bułhakow nie powstydziłby się mahabona - na pewno :)) > PeeS - czy kot może być masonem ?... a na odwrót ? > pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Mahabone to 02.07.07, 17:37 Ale dwie wody to nie dwa życia. woda.woda napisała: > A woda to zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mahabone to 02.07.07, 17:36 mahabone napisała: > A Sclavus to jeniec a Woda to woda. > > > > > sclavus napisał: > > > woda.woda napisała: > > > > > mistrz wolnomularski, inaczej mason :) > > > > > > > > > > Powiedz szybko: behemot-mahabone.... brzmi egzotycznie i tajemniczo.... > > Bułhakow nie powstydziłby się mahabona - na pewno :)) > > PeeS - czy kot może być masonem ?... a na odwrót ? > > pzdrx > Phi! Nieuk... jakiś.. A niby Mahabone... :| Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Mahabone to 02.07.07, 17:43 Phi? Już po Tobie. sclavus napisał: Phi! > Nieuk... jakiś.. > A niby Mahabone... :| Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mahabone to 02.07.07, 17:56 mahabone napisała: > Phi? > Już po Tobie. > > > > sclavus napisał: > > Phi! > > Nieuk... jakiś.. > > A niby Mahabone... :| > Wąskiego i przytępego umysłu jesteś, rzekomy mahabonie, używając jedynego na jakie cię stać znaczenia "sclavus" - ot, i wszystko... po tobie spływa jak po świni,,, :| N'est-ce pas ? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Mahabone to 02.07.07, 18:24 Cóż za wykwintny język,podziwu godny. I tak nie dorównasz Freudowi. sclavus napisał: > Wąskiego i przytępego umysłu jesteś, rzekomy mahabonie, używając jedynego na > jakie cię stać znaczenia "sclavus" - ot, i wszystko... po tobie spływa jak po > świni,,, :| > N'est-ce pas ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mahabone to 02.07.07, 19:19 mahabone napisała: > Cóż za wykwintny język,podziwu godny. > I tak nie dorównasz Freudowi. > > > > > sclavus napisał: > > Wąskiego i przytępego umysłu jesteś, rzekomy mahabonie, używając jedynego > na > > jakie cię stać znaczenia "sclavus" - ot, i wszystko... po tobie spływa ja > k po > > świni,,, :| > > N'est-ce pas ? > EOT ... mahabone :| Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Behemot 02.07.07, 17:44 Nie pozostaje mi nic innego, jak nazwać moje zwierzątko, gdy jakieś będę miał, imieniem Behemot :))) Złota rybka, Behemot - to brzmi dumnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 16:29 999/666 999 666 :o) To taki dwujajowy symbol szatana! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Poszedł na całość Premier 02.07.07, 16:31 i skrytykował Ojca Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 16:50 Najbardziej plugawe są takie dwa karłowate, mamroczące, paranoidalne diabełki. I jeden taki duży, z łbem konia. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:15 1normalnyczlowiek11 napisał: > ... także w mediach". > Różki pochowali Nie do końca - wychodza im z nickow jako jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:21 dr.freud napisał: > 1normalnyczlowiek11 napisał: > > > ... także w mediach". > > Różki pochowali > > Nie do końca - wychodza im z nickow jako jedynki. :)) pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:16 Właśnie!! Oto "pierwszy szatan" "czwartej" RP: img233.imageshack.us/img233/2624/antonimacierewicz450xf1.jpg Utrwalony - oczywiście - przez czysty przypadek... - jak wiadomo, szatani są nie do utrwalenia... Zaliczyć to można do największych sukcesów "czwartej"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:23 Strasznie straszny ten 'pierwszy szatan' IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:30 jdbad napisała: > Strasznie straszny ten 'pierwszy szatan' IV RP! Jednakże ;)... wiele mu zawdzięczamy.... A choćby - żeby wspomnieć - "skrót myślowy", taki szatański wytrych... - upubliczniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 19:18 Wygląda jak Zyd. I to mowię ja - nieantysemitka! (po obejrzeniu zaproponowanej fotki). Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:27 To można bardzo łatwo sprawdzić. Testem może być święcona woda. Proponuje zapełnić jakis basen święconą wodą i wrzucać wszystkich po kolei. Kto ucieknie to już wiadomo. Jest też ,odnośnie tematu szatana , ciekawy wywiad z panem Niesiołowskim w dzisiejszym "Dzienniku". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:31 gh590 napisała: > To można bardzo łatwo sprawdzić. > Testem może być święcona woda. > Proponuje zapełnić jakis basen święconą wodą i wrzucać wszystkich po kolei. > Kto ucieknie to już wiadomo. > > > Jest też ,odnośnie tematu szatana , ciekawy wywiad z panem Niesiołowskim w > dzisiejszym "Dzienniku". > > > Pozdrawiam. Musi, szatanem jesteś skoro z góry wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 17:33 więc kobiety mogą spac spokojnie. :) Chyba nie mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 17:35 jdbad napisała: > więc kobiety mogą spac spokojnie. :) > Chyba nie mówił? Tak! Kiedy Kaczor-premier krąży nad miastem, kobiety mogą spać spokojnie... :) Chyba, żeby borowiki chcieli mu pójść w brew... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 17:37 Borowiki do lasu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 17:57 jdbad napisała: > Borowiki do lasu! ... czasem chodzą - tak myślę... ;) Nie wiem tylko po co... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 18:04 Szanujące się borowiki nie chodzą, ale rosną:) Ale na razie ich nie ma, byłam dziś w lesie i są tylko nieliczne kurki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 19:21 jdbad napisała: > Szanujące się borowiki nie chodzą, ale rosną:) > Ale na razie ich nie ma, byłam dziś w lesie i są tylko nieliczne kurki.:) To ty nie znasz "Wojny grzybów" ??? :)) Musisz!! - znać... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 20:19 O " Wojnie grzybów' jakos nie pomyślałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re:Na szczęście premier nie mówił nic o wiedźmach 02.07.07, 17:40 jdbad napisała: > więc kobiety mogą spac spokojnie. :) > Chyba nie mówił? JESZCZE nie mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: "Szatanów łatwo zidentyfikować-widać te buzie 02.07.07, 17:41 z tej szajki np. taki: img233.imageshack.us/img233/2624/antonimacierewicz450xf1.jpg . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś