gh590 02.07.07, 23:54 Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antka_pustak Re: Wujeżdżam - co to znaczy? 02.07.07, 23:56 jesli to co mysle, to najlepiej do Kongo tam lekarz zarabia 50 dolców, wiec piguła pewnie 5. My ich do Polski zapraszamy wiec beda wakaty Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 [...] 02.07.07, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wujeżdżam - co to znaczy? 03.07.07, 00:06 antka_pustak napisała: > jesli to co mysle, to najlepiej do Kongo tam lekarz zarabia 50 dolców, wiec > piguła pewnie 5. My ich do Polski zapraszamy wiec beda wakaty :o) Pracowalem w Kongo. Wowczas to byl jeszcze ZAIR! Jestes faktycznie pustak skoro myslisz, ze lekarz zarabia tam 50$. Z drugiej strony wez pod uwage, ze nawet polski zloty w Kongo jest kilka razy wiecej wart niz w PRL! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens [...] 03.07.07, 00:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Wyjezdzam oczy wiscie , miało być 02.07.07, 23:56 Nie wróce tu szybciej niz za 10 lat , na wakacje. Nie zamierzam sie wiecej o Polske martwic i pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
antka_pustak jestem wolontariuszem w hospicjum to ja pomogam 02.07.07, 23:57 i martwie sie Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 [...] 02.07.07, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic [...] 03.07.07, 10:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil będzie nam cięzko bez Ciebie... 02.07.07, 23:57 gh590 napisała: > Nie zamierzam sie wiecej o Polske martwic i pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 [...] 02.07.07, 23:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Wyjezdzam oczy wiscie , miało być 03.07.07, 06:53 gh590 napisała: > Nie wróce tu szybciej niz za 10 lat , na wakacje. > Nie zamierzam sie wiecej o Polske martwic i pomagać. Błagam, dotrzymaj obietnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Nie! 03.07.07, 00:05 Mamy obowiązek zrobić tu normalny kraj - w którym wszyscy będą mogli godnie żyć i będzie można realizować tyle pomysłów na życie, ile tylko najwięcej się da bez kolizji. To jeszcze będzie kraj komunikatywnych i radosnych ludzi! Zostań i walcz o cywilizowanych polityków (i polityczki) w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Nie! 03.07.07, 00:59 > Mamy obowiązek zrobić tu normalny kraj - w którym wszyscy będą mogli godnie żyć Jaki obowiązek? Przez kogo narzucony? Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 00:07 A I JESZCZE JEDNO. Polacy sa bardziej sławni przez to że wszystkie kraje uwazaja 80% Polaków za złodziei i ludzi bez kultury . SŁAWA JPII i lECHA WAŁĘSY PRZY TEJ SŁAWIE BLEDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil załoze sie ze jestes co najmniej Magistrem 03.07.07, 00:10 gh590 napisała: > A I JESZCZE JEDNO. > Polacy sa bardziej sławni przez to że wszystkie kraje uwazaja 80% Polaków za > złodziei i ludzi bez kultury . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie czepiajmy sie gh_ilestam, bo wezmie sie... 03.07.07, 00:12 ..zawezmie i zostanie w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Nie czepiajmy sie gh_ilestam, bo wezmie sie.. 03.07.07, 00:14 marouder napisał: > ..zawezmie i zostanie w kraju! Napewno nie , to kraj dla idiotów i karirowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 14:11 To teraz ty będziesz kształtować ten wizerunek za granicą. Mam nadzieję, że znajdziesz tam więcej zrozumienia, niż u moderatora tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Nie jestem lewakiem, czy to zle?/nt 03.07.07, 00:15 Nie interesuje mnie wcale kim jesteś , bądż sobie kim chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wujeżdżam 03.07.07, 00:43 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. Lepiej być biednym wśród bogatych, niż bogatym wśród biednych. /Zasłyszane/ Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 00:51 douglasmclloyd napisał: > gh590 napisała: > > > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. > > Lepiej być biednym wśród bogatych, niż bogatym wśród biednych. /Zasłyszane/ > Ale ja wcale nie chce byc bogata , umieram z tesknoty za normalnościa i porządkiem i ludzmi i ulicami i nie zniose dłuzej debilizmu przez dwa lata a moze i przez sto lat. Po za tym za granicą nie ma ludzi biednych , chyba że z własnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wujeżdżam 03.07.07, 00:53 gh590 napisała: > Ale ja wcale nie chce byc bogata , umieram z tesknoty za normalnościa i > porządkiem i ludzmi i ulicami i nie zniose dłuzej debilizmu przez dwa lata a > moze i przez sto lat. > > Po za tym za granicą nie ma ludzi biednych , chyba że z własnego wyboru. Obawiam się, że mało w życiu widziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 00:56 douglasmclloyd napisał: > gh590 napisała: > > > Ale ja wcale nie chce byc bogata , umieram z tesknoty za normalnościa i > > porządkiem i ludzmi i ulicami i nie zniose dłuzej debilizmu przez dwa lat > a a > > moze i przez sto lat. > > > > Po za tym za granicą nie ma ludzi biednych , chyba że z własnego wyboru. > > Obawiam się, że mało w życiu widziałaś. > Wręcz przeciwnie. Zbyt dużo , żeby sie tu udusić. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wujeżdżam 03.07.07, 01:00 gh590 napisała: > Wręcz przeciwnie. > Zbyt dużo , żeby sie tu udusić. No to powodzenia. Wpadnij do nas czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
gh590 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 01:01 Za 10 lat , wpadne na wakacje , nie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wujeżdżam 03.07.07, 01:02 gh590 napisała: > Za 10 lat , wpadne na wakacje , nie wcześniej. Miałem na myśli forum. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.loog [...] 03.07.07, 01:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 01:08 mnie ten kraj nie ma nic do zaoferowania,tylko tu mieszkam,więc nie zawracam sobie nim głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wujeżdżam 03.07.07, 06:26 Powodzenia,będziesz miała okazję poznać Europę od kuchni:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I w kraju gdzie szatani w sensie bieli kombinuja 03.07.07, 06:29 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Pokazujesz kaczorom "wuja" :-) 03.07.07, 06:42 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jak_sciana A ja juz wyjechalem! 03.07.07, 08:38 Wyjechalem tylko za chlebem bolejac nad rozlaka z ojczyzna. Dzisiaj nie moglbym wrocic bo wkurza mnie doslownie wszystko. Wole jak rodzina przyjezdza do mnie w odwiedziny. Nawet tydzien wakacji w Polsce to dla mnie za duzo.... Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic szkoda, ze giwi usunęła posty gh590, która napisał 03.07.07, 11:28 że wolontariusz to dziadówa cytuje "spieprzaj dziaduwo" przez u otwarte!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Wujeżdżam 03.07.07, 11:29 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. od patrzenia na kretynów nikt jeszcze nie skretyniał, a od patrzenia na bogatych nie wzbogacił sie. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Wyjeżdżam 03.07.07, 11:33 kaczy katoland nie podpisal Karty Praw Podstawowych , bo musialby przestrzegc prawa ,w miejcach pracy , w zyciu spolecznym wg standardow panujacych na zachodzie Europy . forma nowoczesnego niewolnictwa w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Wyjeżdżam 03.07.07, 11:36 karbat napisał: > kaczy katoland nie podpisal Karty Praw Podstawowych , > bo musialby przestrzegc prawa ,w miejcach pracy , w zyciu spolecznym wg > standardow panujacych na zachodzie Europy . > > forma nowoczesnego niewolnictwa w Europie azjata ci wprowadził jakas Europe jak 10 lat pierdział w stołek i fundacje ciagle nowe otwierał? Polacy zagłodzeni, bez pracy masowo popełniali samobójstwa. To nam zafundował rząd żydokomuny Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie zrob cos dla kraju 03.07.07, 11:31 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. nie dziwie sie wcale. jest jednak jedna prosba - gdy beda w polszcze wybory - to nie zapomnij zameldowac sie w ambasadzie. to bedzie taka drobna przysluga dla ludzi dobrej woli ktorzy nie moga lub nie chca wyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot To są skutki zbyt długiego spędzania czasu na FK 03.07.07, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś
porter77 Re: Wujeżdżam 03.07.07, 14:13 gh590 napisała: > Nie znose więcej kretyństwa i nie chce skretyniec , patrząc na kretynów. > Nie boje sie cieżkiej pracy , małych zarobków, nie mam ochoty strajkować. > Ale największym krzyżem człowieka jest życ wśród debili. a jedz-ja nie będe płakał-i kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś