cassidy_i 03.08.07, 18:27 i mOim najwiekszym mażeniem jest zeby poszli w slady SLD , ALBO I GORZEJ, ZEBY ICH POPARCIE BYLO TAKIE JAK LPR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoo24 Re: ja też 03.08.07, 18:29 za psucie państwa, instytucji, arogancję, lekceważenie prawa, Ziobre o Bosze długo by wymieniać.. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:30 NIENAWIDZĘ PiSu i mam ku temu osobiste powody , nie tylko te ogólnokrajowe. Nienawidze PiSu i mam nadzieje ze Bog mnie zrozumie ale wszystkim z PiSu życzę zeby przestali istniec na polskiej scenie politycznej , dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Zaklinanie rzeczywistości 03.08.07, 18:46 cassidy_i napisała: > NIENAWIDZĘ PiSu i mam ku temu osobiste powody , nie tylko te ogólnokrajowe. > Nienawidze PiSu i mam nadzieje ze Bog mnie zrozumie ale wszystkim z PiSu życzę > zeby przestali istniec na polskiej scenie politycznej , dla dobra Polski. ================================================================================ PIS wyrządził Ci krzywdę?A jaką? Dlaczego piszesz o Bogu na tym forum? Mieszkasz niby w Polsce a obok . I skąd wiesz,że nieobecność PIS'u będzie dobra dla Polski? Bo tak rzekł führer Thuske? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Zaklinanie rzeczywistości 03.08.07, 18:47 Bo pis to banda sku..eli przesladujacych niewinnych ludzi , wiem zbyt duzo . Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego.tak führer Thuske?????? 09.08.07, 21:34 off_nick napisała: > cassidy_i napisała: > > > NIENAWIDZĘ PiSu i mam ku temu osobiste powody , nie tylko te ogólnokrajow > e. > > Nienawidze PiSu i mam nadzieje ze Bog mnie zrozumie ale wszystkim z PiSu > życzę > > zeby przestali istniec na polskiej scenie politycznej , dla dobra Polski. > > > =============================================================================== > = > PIS wyrządził Ci krzywdę?A jaką? > Dlaczego piszesz o Bogu na tym forum? > Mieszkasz niby w Polsce a obok . > I skąd wiesz,że nieobecność PIS'u będzie dobra dla Polski? > Bo tak rzekł führer Thuske? > > Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: führer Thuske?????? 09.08.07, 21:58 dlaczego.tak napisała: > off_nick napisała: > > > cassidy_i napisała: > > > > > NIENAWIDZĘ PiSu i mam ku temu osobiste powody , nie tylko te ogólno > krajow > > e. > > > Nienawidze PiSu i mam nadzieje ze Bog mnie zrozumie ale wszystkim z > PiSu > > życzę > > > zeby przestali istniec na polskiej scenie politycznej , dla dobra P > olski. > > > > > > ===================================================================== ==== > ====== > > = > > PIS wyrządził Ci krzywdę?A jaką? > > Dlaczego piszesz o Bogu na tym forum? A dlaczego nie mogę pisac o Bogu na tym forum? Mam sie wypierać mojej głębokiej wiary w Boga. Podkreslam w Boga , nie w kościół. > > Mieszkasz niby w Polsce a obok . Nie nie obok.Nie zamknełam sie w czterech ścianach, tylko jestem wśród ludzi , bo tak żyłam przez wiele lat za granica i było mi z tym dobrze. W Polsce to jest raczej nie wskazane , bo albo ludziom ufac nie wolno albo sa zamknięci i nie pogadasz. > > I skąd wiesz,że nieobecność PIS'u będzie dobra dla Polski? > > Bo tak rzekł führer Thuske? Bo obecność PiSu szkodzi ludziom , szkodzi zwykłym ludziom. Urzędnicy PiSu są dla swoich własnych stanowisk i interesów a nie żeby służyć ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:36 od conajmniej półtora roku nienawidzę PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:39 Kazdego dnia coraz bardziej nienawidzę pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
migrena74 Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:39 ja bym chciala zeby ich poparcie wynosilo tyle ile wierzejskiego w wyborach na prezydenta warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Ja też nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:39 Najbardziej za oddanie faszystom Ministerstwa Edukacji. Nigdy im tego nie wybaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:40 A nie nienawidzisz przypadkiem PiS tak jak syn Pawlaka córki Kargula? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i [...] 03.08.07, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Psy szczekają i sikają a karawana PiS-u jedzie 03.08.07, 18:47 dalej. Patataj, patataj, patataj.......... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i [...] 03.08.07, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Psy szczekają i sikają a karawana PiS-u idzie 03.08.07, 18:53 cat8 napisał: > dalej. Patataj, patataj, patataj.......... ================================================================================ I popatrz Pan Cat ja myślałam,że lewaków jest więcej w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 a karawana PiS-u idzie... w pisdu... razem z 03.08.07, 21:09 dupowłazami wladzy. Śmierdzi od was przydupasy g.wnem a wy udajecie że czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:48 To już Ci PiSiory zabrały nawet poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:49 440417mz napisał: > To już Ci PiSiory zabrały nawet poczucie humoru? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:54 Chyba nie tylko humoru,bo odzywasz się do wrogów kaczek jak do swoich wrogów.Cóż to za strategia,czyli mój wic Pawlakowy ma chyba coś na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:57 440417mz napisał: > Chyba nie tylko humoru,bo odzywasz się do wrogów kaczek jak do swoich wrogów.Có > ż > to za strategia,czyli mój wic Pawlakowy ma chyba coś na rzeczy. STRATEGIE TO BYŁY WCZESNIEJ.DZIS MASZ SZCZEROŚĆ(MOJA SZCZEROŚĆ).nienawidze pisu i tych , którzy sobie z tego drwią.a PRZEZ TYCH PATAŁACHÓW Z PISU TO I Polski czasem mówiłam , ze nienawidzę, ale to nieprawda, mój kraj kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:07 Jeżeli taki jest stan twojego ducha,to nie proszę o szczerość,proszę o milczenie.Twoje,bo taka zawziętość i mściwość pasuje tylko do małych ludzi jakimi są kaczory.Bądżmy od nich lepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:13 Dobrze. Zamilkne Ale to mnie nie wykleczy z nienawiści do pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 18:52 Nienawidze pisu. Nienawidzę pisu . Nienawidze pisu. I jesli byłam kiedykolwiek przeciwna platformie , to dlatego , ze uwazam ze sa kompletnie znieczuleni na ludzi.I naiwni jesli chodzi o PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Widzisz jak nie jest łatwo sobie wmówić czegoś co 03.08.07, 18:59 cassidy_i napisała: Nienawidzę PiSu > Nienawidze pisu. > Nienawidzę pisu . > Nienawidze pisu. > I jesli byłam kiedykolwiek przeciwna platformie , to dlatego , ze uwazam ze sa > kompletnie znieczuleni na ludzi.I naiwni jesli chodzi o PiS. ---> ... jest niewytłumaczalne w sposób racjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Widzisz jak nie jest łatwo sobie wmówić czego 03.08.07, 19:01 Zniknij , zanim mnie zmusisz , zebym tu na forum opowiedziała ci całą moja chistorię. Poprostu zniknij z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Opowiedz,niech ten "hihot chistorii" wybuchnie. 03.08.07, 19:14 cassidy_i napisała: > Zniknij , zanim mnie zmusisz , zebym tu na forum opowiedziała ci całą moja > chistorię. > Poprostu zniknij z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Opowiedz,niech ten "hihot chistorii" wybuchni 03.08.07, 19:19 apadaj , padalcu. Stawiaja ci flaszke , za kazdy watek czy wpis? Jakie to smutne.Jesteś tania siła roboczą, prawie niewolnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Opowiedz,niech ten "hihot chistorii" wybuchni 03.08.07, 19:32 no tak, pewnikiem hodzi o jakąś tajemną chistorię..... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Opowiedz,niech ten "hihot chistorii" wybuchni 03.08.07, 19:59 Chistoria zaczyna sie od pewnego zimowego wieczoru , i skrzyżowania dwóch ulic w Warszawie i znanej twarzy , znanego bohatera , stojacego w skórze i nie pasujacego zupelnie do otoczenia i ludzi tam mieszkajacych. Dalej twarze przypominajace bohaterow radiomaryjnych zlotów łażące za mna az do znudzenia . A potem nagle dziwnym zbiegiem okoliczności zapadła decyzja o zamknięciujednego z najlepszych p[rzedszkoli....ale to nic , w porównaniu do tego co bylo dalej Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:01 cassidy_i napisała: > Nienawidze pisu. > Nienawidzę pisu . > Nienawidze pisu. > I jesli byłam kiedykolwiek przeciwna platformie , to dlatego , ze uwazam ze sa > kompletnie znieczuleni na ludzi.I naiwni jesli chodzi o PiS. ================================================================================ Wybaczam Ci tę nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:02 tak skrajne emocje dotyczą ludzi prymitywnych! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:03 kkiko1 napisała: > tak skrajne emocje dotyczą ludzi prymitywnych! Nie.Ludzi wrazliwych i zdeptanych. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:13 cassidy_i napisała: > Nie.Ludzi wrazliwych i zdeptanych. ================================================================================ Cassidy,czy Ty nie przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:22 off_nick napisała: > cassidy_i napisała: > > > Nie.Ludzi wrazliwych i zdeptanych. > > =============================================================================== > = > > Cassidy,czy Ty nie przesadzasz? > Ja nie.Chyba ze dla was tego typu [postepowania , jakie stosują ludzie z pisu to narmalka. Choc nie sądze.Nie sądzę.Czas najwyzszy to opublikowac , za granica. Michnik mnie ubiegł, ale ja mam konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:04 kkiko1 napisała: > tak skrajne emocje dotyczą ludzi prymitywnych! A Twoje Kikusiu (niezależnie z którym numerkiem) deklaracje o wielkiej miłości do PIS-u nie są skrajnymi emocjami??? Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:06 wos9 napisała: > kkiko1 napisała: > > > tak skrajne emocje dotyczą ludzi prymitywnych! > > A Twoje Kikusiu (niezależnie z którym numerkiem) deklaracje o wielkiej > miłości do PIS-u nie są skrajnymi emocjami???~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie są! Po prostu nie widzę lepszej alternatywy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial iha ha 03.08.07, 19:41 wos9 napisała: > A Twoje Kikusiu (niezależnie z którym numerkiem) deklaracje o wielkiej > miłości do PIS-u nie są skrajnymi emocjami??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=38529111&a=38529111 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=37561714&a=37561714 Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: Nienawidzę PiSu 03.08.07, 19:34 przecież wszystkie inne partie są słabsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_siurek A ja kocham ogladac " na żywo 03.08.07, 19:41 www.youtube.com/watch?v=DUvD_4UIFGc&mode=related&search= „Lech kaczyński ma taka szansę na reelekcję jak śnieg w lipcu” – Stefan NIesiołowski Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A ja kocham oglądać nażywo Niesioła-czysty kabaret 03.08.07, 19:50 marek_siurek napisał: „Lech kaczyński ma taka szansę na reelekcję jak śnieg w lipcu”-Stefan NIesiołowski Stefan Niesiołowski ma taką szansę na rozsądek jak śnieg w lipcu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kkiiiko Re: A ja kocham oglądać nażywo Niesioła-czysty ka 03.08.07, 19:51 Kabaret prima-sort!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_siurek Re: A ja kocham oglądać nażywo Niesioła-czysty ka 03.08.07, 19:56 1normalnyczlowiek napisał: > marek_siurek napisał: > „Lech kaczyński ma taka szansę na reelekcję jak śnieg w lipcu”-Stef > an NIesiołowski > > Stefan Niesiołowski ma taką szansę na rozsądek jak śnieg w lipcu ... fakt bi.gazeta.pl/im/4/4352/z4352064X.jpg szczególnie jk usmiech nr5 sie odklei „Lech kaczyński ma taka szansę na reelekcję jak śnieg w lipcu” – Stefan NIesiołowski Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 19:54 ...czym przepijasz ten smutek? Wytrawnym winem... czy czymś mocniejszym? I skąd tyle melancholii w słowach rzucanych w przestrzeń wirtualną? Jakiś pisowski kozak cie zdradził? Jak cię pocieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 19:58 sawa.com napisała: > ...czym przepijasz ten smutek? Wytrawnym winem... czy czymś mocniejszym? > > I skąd tyle melancholii w słowach rzucanych w przestrzeń wirtualną? Jakiś > pisowski kozak cie zdradził? > > Jak cię pocieszyć? POcieszenie nadejdzie jak pani derektor biura edukacji odpowie za .....o perdon zastepca, za machloje. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 20:02 Jak inna pani dyrektor odpowie za ciaganie mnie po sadach na podstawie kłamstw..... jak kilka innych osob odpowie za kilka innych czynow. Co prawda dawno powinnam byla sie tym zająć, ale jakos nie moglam uwierzyc , że takie rzeczy wogle moga miec miejsce i ...zalamalam , sie ale teraz juz mam sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 20:12 sawa.com napisała: > ...czym przepijasz ten smutek? Wytrawnym winem... czy czymś mocniejszym? > > I skąd tyle melancholii w słowach rzucanych w przestrzeń wirtualną? Jakiś > pisowski kozak cie zdradził? > > Jak cię pocieszyć? Widzisz, wbrew temu co sądzisz, ja z żadnym pisowskim kozakiem sie ani nie zadawałam , ani zadawac nie zamierzałam.Wirtualnie rozmawiac , czy zartowac mozna z kazdym i to wszystko na ten temat , gdybys miała jakiekolwiek wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 20:35 A czy już nie zauważyłaś że mimo iż na forum jest tylu nienawidzących PiSu nikt nie bierze cię w obronę(?).Początkowo sądziłem że jesteś marną prowokatorką która chce obrzydzić przeciwników kaczek nadużywając pełnych nienawiści słów aż do przesady.Bo poparcia dla siebie nie znajdziesz u piszących bez aż takiej nienawiści.Nawet mnie kazałaś spadać,a ja lubię tylko martwe kaczki.Wyluzuj,mimo że doznałaś krzywd od kaczych akolitów. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 21:02 żeby miec poparcie osób piszących na forum , musialabym spiewac te sama spiewke co oni , a ze lubie mówic to co myslę , wiem ze wsparcie będe miec jedynie u jednej czy dwóch osób.Na wsparcie nie liczę.Wiem ze ci nienawidzacy pisu sprzedaliby mnie kilkakrotnie i niektórzy zrobili to w moim mniemaniu.Bo jak wiedzieli o czyms , czego ja nie wiedziałam wczesniej , to zwykła ludzka przyzwoitościa byloby mnie o tym laskawie poinformować.Dlaczego tego nie zrobili?Bo są tacy sami jak pis. Ani tez nie zamierzam spiewac tej samej mantry , co wiekszośc, bo niby po co, skoro oni juz to robią. Nie licze na żadne wsparcie , nie w tym kraju. Od dawna tez przestałam liczyc na sprawiedliwośc w tym kraju , zwyczajnie w nią nie wierzę. w GŁEBI SERCA NIENAWIDZĘ PISU , BO SĄ ZNACZNIE GORSI NIZ SIE KOMUKOLWIEK WYDAJE. Co nie znaczy że inni są lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 21:04 Czy nie cierpisz na deprechę? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Kosmiczny smutek cassidy_i 03.08.07, 21:12 allspice napisała: > Czy nie cierpisz na deprechę? Już nie. Choc nie nazwałabym tego deprechą. Deprecha to raczej schorzenia kliniczne , ktore przychodzi bez realnych uzasadnien , a to mi nie dolega. Raczej sie na długi czas załamałam , a potem sie zwyczajnie bałam , złych ludzi. Ale to juz przeszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Nienawidzę PiSu - Ja tez. 03.08.07, 21:07 Bo to jest zwykla czerwona bolszewicka, tepa i arogancka holota. Zwykle, czerwone buce o mentalnosci i poziomie umyslowym powiatowych sekretarzy PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Nienawidzę PiSu - Ja tez. 03.08.07, 21:15 kolor napisał: > Bo to jest zwykla czerwona bolszewicka, tepa i arogancka holota. Zwykle, > czerwone buce o mentalnosci i poziomie umyslowym powiatowych sekretarzy PZPR. Mniej więcej tak to wygląda.Choc niektórzy z nich, mówią przekonywująco i kwieciście, to nie zmienia faktu że kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dobrze znasz Jaskiernię,Kalisza iresztę czerwonych 03.08.07, 21:30 kolor napisał: Nienawidzę PiSu - Ja tez. > Bo to jest zwykla czerwona bolszewicka, tepa i arogancka holota. Zwykle, > czerwone buce o mentalnosci i poziomie umyslowym powiatowych sekretarzy PZPR. ---> .... buców, ich tępotę, arogancję - w końcu to twoi przyjaciele całe to środowisko powiatowych sekretarzy PZPR... Dlatego masz sporo racji tak o nich pisząc. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Dobrze znasz Jaskiernię,Kalisza iresztę czerw 03.08.07, 21:37 Taaaa znam i tych czerwonych bucow i czerwonych bucow z PISd. Dodam jeszcze towarzysza Kryze, czlonka PISdziackiego rzadu podejrzanego o popelnienie zbrodni komunistycznej. No i PISda w komplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brasil5 Wszyscy nienawidzimy 03.08.07, 21:28 Ale tzreba jakoś tę swołocz przeczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wszyscy nienawidzimy 03.08.07, 21:31 brasil5 napisał: > Ale tzreba jakoś tę swołocz przeczekać. ================================================================================ I poczekać na naszych:pl.youtube.com/watch?v=zx_MvRdl3CQ Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Wszyscy nienawidzimy 03.08.07, 21:32 Przezylismy czerwona holote z PZPR, przezyjemy i czerwona holote z PISdy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A ty"wszystek"to kto jesteś?Z tych,czy z tamtych.. 03.08.07, 21:32 brasil5 napisał: Wszyscy nienawidzimy > Ale tzreba jakoś tę swołocz przeczekać. ---> ... swołoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: A ty"wszystek"to kto jesteś?Z tych,czy z tamt 03.08.07, 21:34 Juz niedlugo po PISdzie tylko smrod zostanie hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aa.aaa [...] 03.08.07, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Lustracja i dekomunizacja,to z troski o ich dobre 03.08.07, 21:45 aa.aaa napisała: !! Wszyscy nienawidzimy tę swołocz!! > Ale trzeba jakoś przeczekać. ---> ... imię. Do tego jeszcze zrobi się lustrację majątkową i czerwone świnki zamienią się w białe prosiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Lustracja i dekomunizacja,to z troski o ich d 03.08.07, 21:47 To kiedy PISdziacki aktywisto zdekomunizujesz towarzysza Kryze i towarzysza Jasinskiego?? Zamienia sie z czerwonych swin w biale???? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak bedziesz miala maŻenia a nie maRZEenia to moga 03.08.07, 21:54 sie nie spelnic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Mea culpa maRZenia oczywiscie :) 03.08.07, 21:54 frank_drebin napisał: > sie nie spelnic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Jak bedziesz miala maŻenia a nie maRZEenia to 03.08.07, 21:56 frank_drebin napisał: > sie nie spelnic ;) Wiem , ze sie nie spełnią.Jestem realistką.A w Polsce zbyt wielu oportunistów , zeby pisowi spadło do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ortograficznie moga sie nie spelnic ;) 03.08.07, 21:58 cassidy_i napisała: > frank_drebin napisał: > > > sie nie spelnic ;) > > Wiem , ze sie nie spełnią.Jestem realistką.A w Polsce zbyt wielu oportunistów , > > zeby pisowi spadło do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
z.pis.ja [...] 03.08.07, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: A ja koham Prawo i Sprawiedliwość! 03.08.07, 22:00 z.pis.ja napisała: > Bo Prawo i Sprawiedliwość Jest Jedyną Sprawiedliwą Partią Premiera Jarosława! A ty co chcesz ugrać dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor PiS to komuna, tylko w gorszym wydaniu. 03.08.07, 22:05 Zalozna przez bylych PZPRowcow, czlonkow PRONu, funkcjonariuszy SB, agentow SB a tutejsza forumowa gawiedz sie nimi podnieca, jacy to oni prawicowi. Odpowiedz Link Zgłoś
z.pis.ja [...] 03.08.07, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: A ja koham Prawo i Sprawiedliwość! 03.08.07, 22:12 A tak , tobie konkretnie. Przypominam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
l_u_x Nienawidzę PiSu 06.08.07, 20:55 I pomysleć, że kiedyś nie mogłem patrzeć na bezczelną mordę Millera i jego bandy. Odpowiedz Link Zgłoś