punkt_krytyczny 08.08.07, 19:12 Czy dobrze się w niej czujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 08.08.07, 19:14 A co ty taki monopol wprowadzasz. Jest jeszcze gnojówka Seldowska. Gnojówka Lepperowska. Gnojówka POkrakowska. Gnojówka Lidowska. i na koniec Gnojówka Demokratyczna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
punkt_krytyczny Nie masz racji. 08.08.07, 19:25 Takie szambo jak funduje PiS, jeszcze nikt nigdy Polsce nie zafundował. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Nie masz racji. 08.08.07, 19:27 Wielkie mi szambo.. Odwołali ministra.. Czyżbyś nie pamiętał jak to premiera w nocy odwołali ?? Tak, tak "miliony polaków" też tam był.. Odpowiedz Link Zgłoś
punkt_krytyczny Tu nie chodzi o Kaczmarka 08.08.07, 19:28 ale o całokształt politycznej gnojowicy. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Tu nie chodzi o Kaczmarka 08.08.07, 19:29 a gnojowica ta powstała jak władzę przejął PIS ?? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tu nie chodzi o Kaczmarka 08.08.07, 19:35 A te PiSiate cwane strategi odwołanie kolejnego(3)ministra uważają za swój sukces!!To już jest schizofrenia! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Mylisz się 08.08.07, 19:28 punkt_krytyczny napisał: > Takie szambo jak funduje PiS, > jeszcze nikt nigdy Polsce nie zafundował. ===================================================================== Było szambo głębsze i bardziej śmierdzące tylko nie pozwolono Ci o tym mówić . Odpowiedz Link Zgłoś
punkt_krytyczny Nie wmówisz mi 08.08.07, 19:31 Nie wmówisz mi, że szambo z gnojówką jest perfumerią. PS. Sam Rydzyk przecież powiedział, a ponoć B-16 go poparł. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Nie wmówisz mi 08.08.07, 19:32 A jak wszyscy wiedzą Rydzyk jest z PIS. Kurcze.. Punkt, twoje argumenty wydają się mocne.. Chyba mnie zaraz przekonasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Gnojówkę rozrzuca sie na polu w celu lepszych .... 08.08.07, 19:30 zbiorów.To co otacza PIS to plwociny opozycji i takich jak ty mędrków. Odpowiedz Link Zgłoś
punkt_krytyczny Re: Gnojówkę rozrzuca się na polu w celu lepszych 08.08.07, 19:33 Gnojówkę faktycznie rozrzuca się na polu, ale nikt się w niej nie kąpie - no może poza PiSdowcami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 10:51 To gó.. śmierdziało już od dawna ! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 10:54 Zaraz kecaw ci wytłumaczy ze jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 11:23 pisowska gnojówka jest rzadka, można w niej pływac gęsta jest ta czerwiona (PO, SLD LiD)z krwią Polaków w tej to się utopić można Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 11:35 Nie ma. Nawet Lepper jaki się jako polityk w porównaniu do tych dwóch brzydkich karzełków. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 12:35 Lepper politykiem - zaczynamy miec wielki deficyt mężów stanu, skoro zaczynacie wypisywać takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 14:18 webaholic napisał: > Lepper politykiem Zrób sobie kupę na głowę to może ochłoniesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 14:19 karol.kowalik5 napisał: > Zrób sobie kupę na głowę to może ochłoniesz ?! tobie nie pomogło cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 14:24 webaholic napisał: > karol.kowalik5 napisał: > > > Zrób sobie kupę na głowę to może ochłoniesz ?! > > mnie nie pomogło To powtórz, pisdusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 14:28 karol.kowalik5 napisał: > > > > Zrób sobie kupę na głowę to może ochłoniesz ?! > > tobie to nic nie dało, głupie rady dajesz. Sam widzisz łeb masz pusty i jeszcze osrany Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Nie ma gorszego syfu niż PiS ! 09.08.07, 22:21 webaholic napisał: > karol.kowalik5 napisał: > > > > > > > > > Zrób sobie kupę na głowę to może ochłoniesz ?! > > > > mnie to nic nie dało, ale jeszcze raz spróbuję Ohyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 22:26 podoba nie podoba ale jest gdzie i w co odlać się. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 22:52 punkt_krytyczny napisał: > Czy dobrze się w niej czujecie ? Extra. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Czy podoba Wam się PiSowska gnojówka ? 09.08.07, 22:55 Nie, no rozmowa poziomem równa nie powiem czemu... Ostatni spuszcza wodę czy będzie cuchnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
pumper Bardzo mi się nie podoba 10.08.07, 13:26 i z tego powodu na PiS głosował nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Bardzo mi się nie podoba 10.08.07, 13:28 pumper napisał: > i z tego powodu na PiS głosował nie będę. Nikt uczciwy nie zagłosuje na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś