babilon6661 09.08.07, 08:01 kurcze facet jakiś taki pechowy jak nie próbowali załatwić wanną , to teraz go okradli .. a może to wszystko raczej tkwi w chorej głowie.. i takiemu powierza się stanowisko rządowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 08:22 kto okradl, skoro osrodek chroniony,ze mysz sie nie przesliznie? Sami swoi? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: okradli Wassermana? :-)) 09.08.07, 08:46 Rodzinie Zbigniewa Wassermanna skradziono z ministerialnego apartamentu w rządowym ośrodku Grodno pod Międzyzdrojami gotówkę oraz karty kredytowe - podaje radio RMF FM. Zbigniew Wassermann Minister koordynator spędza w rządowym ośrodku wraz z rodziną urlop. Gdy złodzieje weszli do stojącego na klifie apartamentu, pływał motorówką po Zalewie Szczecińskim. do apartamentu złodziej dostali się prawdopodobnie przez okno. Jak nieoficjalnie wiadomo, w tej sprawie już wszczęto śledztwo, a kierownika ośrodka wysłano wczoraj na przymusowy urlop. Matrix! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:25 jego nieszczęścia zaczęły się w dniu w którym okradziono go z rozumu i przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:36 venus99 napisał: > jego nieszczęścia zaczęły się w dniu w którym okradziono go z rozumu > i przyzwoitości. Ale ten złodziej mi się podoba!!! Taki TROCHĘ Kwinto. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:47 zbigraj napisał: > i dobrze łachudrze!!! O matko! Nie sądziłam, że można aż z takim żarem... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:49 jdbad napisała: > Kwinto idzie w politykę? Może dobrze by było... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:52 To kutwa. Sam się mógł okraść żeby teraz żądać rekompensaty. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 09:59 haen1950 napisał: > To kutwa. Sam się mógł okraść żeby teraz żądać rekompensaty. Biorąc pod uwagę sprawę z remontem jego domu, możesz mieć rację! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 10:21 Zdecydowanie muszę walnąć drugą kawę, bo chyba się jeszcze nie obudziłem. Ministra od służb specjalnych obrobiono w rządowym ośrodku? Alę tę kawę jednak sobie odpuszczę - to nie może mi się śnić. Ja aż tak zwariowanych snów nie miewam. PS Mając w pamięci zuchwałą kradzież drzwi od wasssssssermannnnowego garażu, doradziłbym panu ministrowi, żeby poszukał tych pieniędzy i kart w drugiej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 10:34 witek.bis napisał: > Zdecydowanie muszę walnąć drugą kawę, bo chyba się jeszcze nie obudziłem. > Ministra od służb specjalnych obrobiono w rządowym ośrodku? Alę tę kawę jednak > sobie odpuszczę - to nie może mi się śnić. Ja aż tak zwariowanych snów nie miew > am. > > PS > Mając w pamięci zuchwałą kradzież drzwi od wasssssssermannnnowego garażu, > doradziłbym panu ministrowi, żeby poszukał tych pieniędzy i kart w drugiej kies > zeni. To już lepiej walnij sobie coś mocniejszego. Nie szkodzi, że rano! Dzień zapowiada się na taki, który na trzeźwo trudny będzie do przeżycia. No, chyba że ktoś chce umrzeć ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko To ohydny antysemicki atak na Pana Ministra ! 09.08.07, 10:41 Kolejny zresztą !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: To ohydny antysemicki atak na Pana Ministra ! 09.08.07, 11:36 prof.penduszko napisał: > Kolejny zresztą !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To ohydny antysemicki atak na Pana Ministra ! 09.08.07, 12:03 prof.penduszko napisał: > prof.penduszko napisał: > > > Kolejny zresztą !!!!!! Ohydni antyjoniści okradal naszego super asa wywiadu, kontrwywiadu i wszystkich służb ównie śmiesznych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 12:06 babilon6661 napisał: > kurcze facet jakiś taki pechowy > jak nie próbowali załatwić wanną , to teraz go okradli .. i jeszcze zatrudniony na czarno robotnik spadł mu z dachu i zabił się oraz zółtą plastikową rurą z gazem, która groziła wysadzeniem całego osiedla, dogrzewano jego dom, gdy była awaria pod Krakowem Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: okradli Wassermana? 09.08.07, 12:28 Czy gwarancję na wannę też zwinęli? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga He he nie tylko :-)) 09.08.07, 15:22 Nawet nie wiedziałam, że mi pod samym nosem bank na Ursynowie okradli :-)). Własnie dowiedziałam się z TVN24, Fakt...slyszałam syreny policyjne, ale one tu często po KENie śmigają, jakichś bonzów rozwożąc, więc człowiek się odczula na te sygnały już... - Odpowiedz Link Zgłoś