camille_pissarro 20.08.07, 19:28 wstąpił juz w szeregi SO lub LPR ? Czas najwyższy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Czy Janusz Kaczmarek 20.08.07, 19:31 melisa-bb napisała: > Pójdzie tam skąd przyszedł. ================================================================ To jest wersja optymistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Czy to nie Kaczyński Lech go do Polityki wciągnął? 20.08.07, 19:34 Tego całego Kaczmarka? Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Czy Janusz Kaczmarek 20.08.07, 19:30 Najgorsze ,ze jako minister spraw wewnętrznych doniósł na samego siebie. Te państwo to dyktatura jest. A za dyktaturę odpowiada nikt inny jeno minister spraw wewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Czy Janusz Kaczmarek 20.08.07, 19:33 Żakowski zrobił z niego dysydenta oczywiście w tefałenowskim Skanerze Politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Czy Janusz Kaczmarek 20.08.07, 19:35 towarzysz Zakowski pierwszy doniósł Staniszkis iż była TW. to spec od takich numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy Janusz Kaczmarek 20.08.07, 19:38 powiem szczerze teleizor miałem włączony ale , żebym z namaszczeniem i uwagą słuchał wywodów J.Żakowskiego ? Absolutnie, nie, jakoś mnie to zbytnio nie interesowało ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Czyli z jednego Szamba do drugiego Szamba? n/t 20.08.07, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czyli z jednego Szamba do drugiego Szamba? n/ 20.08.07, 19:39 Gwoli ścisłośći J.Kaczmarek nie był członkiem PiS'u. Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Ale z nadania PiSu i w ścisłej kooperacji z PiS 20.08.07, 19:41 działał? Zresztą - byl bliżej Prezesa niż większość członków PiS - więc pływał w "wewnętrznym szambie". Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Ale z nadania PiSu i w ścisłej kooperacji z P 20.08.07, 19:44 zelazny.karzel.wasyl napisała: > Ale z nadania PiSu i w ścisłej kooperacji z P > działał? Zresztą - byl bliżej Prezesa niż większość członków PiS - > więc pływał w "wewnętrznym szambie". ================================================================ I poszedł na dno,miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Ale z nadania PiSu i w ścisłej kooperacji z P 20.08.07, 19:50 taki Lepper też był blisko i na dno poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ale z nadania PiSu i w ścisłej kooperacji z P 20.08.07, 19:51 Wydaje mi sie , że ostatnia deska ratunku kest dla niego wejscie w struktury SO, przeciez nie ma dla siebie w RP juz żadnej przyszłośći poza ta formacją -opowrocie do prokuratury nie ma bowiem juz mowy P.S. Zauważyłaś jak nam "Kwach" pięknieje i kwitnie w oczach na jesień ? Jak ten aster ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Kwach zręcznie korzysta z bijatyki w PiS 20.08.07, 19:53 i trudno mu się dziwić. "Okazja czyni zlodzieja". Od dawna mówiłem, że PiS to będzie najdłuższa droga z III RP do...IIIRP :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Kwach zręcznie korzysta z bijatyki w PiS 20.08.07, 20:33 niektórym jazda karawany PiSu z drogą III RP się miesza. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kaczmarek to w sumie też Kaczka 20.08.07, 19:47 artsg napisał: ================================================================ Co to za kaczka,która nie potrafi pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kaczmarek to w sumie też Kaczka 20.08.07, 19:47 ;-))) dobre Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kaczmarek to w sumie też Kaczka 20.08.07, 19:47 Kazdy rzad ma swego "Kaczmarka" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kaczmarek to w sumie też Kaczka 20.08.07, 19:47 KaczyMarek :o) Zobaczymy co w srode bedzie mial do powiedzenia. Jak dozyje oczywiscie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Kaczmarek to w sumie też Kaczka 20.08.07, 19:52 no przecie minister spraw wewnetrznych juz sam na siebie doniósł, panstwo było totalitarnene, a odpowiada za to nikt inny jeno lektor PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas z rządu Jarosława Kaczyńskiego? 20.08.07, 19:53 czym zasłużył na taki awans? Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: z rządu Jarosława Kaczyńskiego? 20.08.07, 20:54 dobrze mu z oczu patrzało. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 19:59 Wiarygodność jego czy Ziobry czy innego Kaczyńskiego jest równie zbliżona. Chociaż Kaczmarka chyba wyższa, skoro fakt spotkania ws. Blidy potwierdził sam premier, a jeden z dziennikarzy, że Kaczmarek ostrzegał go przed nagrywaniem rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 20:10 Nie znam jegomościa, pisałem kiedyś na FK ( nawet Ty zabierałes w tym watku głos - dobrze pamietam , dość powsciągliwy ) , że ten facet budzi zaufanie - myliłem się ... Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 20:14 camille_pissarro napisał: > Nie znam jegomościa, pisałem kiedyś na FK ( nawet Ty zabierałes w > tym watku głos - dobrze pamietam , dość powsciągliwy ) , że ten > facet budzi zaufanie - myliłem się ... Nie tylko ty sie pomyliles, ja tez sie przyznaje ze mu zaufalem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 21:14 A Gilowska i jej ogłaszana chyba od stycznia 2006 r. "reforma" pozostają wiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 21:32 Dla mnie jeszcze tak, chociaz wole Gęsicka, Strezyńską czy Kluzik Rostkowska ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Jakby wstąpił, to co by to zmieniło? 20.08.07, 20:12 Kaczmarek wiarygodny dla Romka normalnie go poraził. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Kaczmarek przypomina mi informatora Leppera od 20.08.07, 20:13 talibów i Klewek. -------------------------------------------------------- Zaiste. Orwell ,Huxley i Zajdel wielkimi byli prorokami. Odpowiedz Link Zgłoś
magiel10 Re: Kaczmarek przypomina mi informatora Leppera o 20.08.07, 20:22 nie tylko informatora ale szef rzadu zgody narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś