jola_iza 25.08.07, 15:25 wilcze jagody. Kaczyński w stanie maniakalnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahabone Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:27 jola_iza napisała: > wilcze jagody. > Kaczyński w stanie maniakalnym. `````````````````````````````````````````````````````````````````` Przestań się już miotać kociaro Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:29 mahabone napisała: > Przestań się już miotać kociaro Mnie to rybka, jako postkomuna żyję w układzie, któremu Jaruś może naskoczyć, Ludzi szkoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:32 jola_iza napisała: > Mnie to rybka, jako postkomuna żyję w układzie, któremu Jaruś może naskoczyć, L > udzi szkoda:) ``````````````````````````````````````````````````````````````````` Że postkomuna to czuć a o ludzi się nie martw,dadzą sobie z wami radę. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:33 mahabone napisała: > jola_iza napisała: > > Mnie to rybka, jako postkomuna żyję w układzie, któremu Jaruś może > naskoczyć, L > > udzi szkoda:) > > ``````````````````````````````````````````````````````````````````` > Że postkomuna to czuć a o ludzi się nie martw,dadzą sobie z wami > radę. > A jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:35 wos9 napisała: > A jak???? ``````````````````````````````````````````````````````````````````` Po wyborach przekonasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:36 mahabone napisała: > wos9 napisała: > > A jak???? > > ``````````````````````````````````````````````````````````````````` > > Po wyborach przekonasz się. > Już się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:38 wos9 napisała: > Już się boję. ```````````````````````````````````````````````````````````````````` Bo wy tylko bać się potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:44 mahabone napisała: > wos9 napisała: > > Już się boję. > > Boję się, jak dziad dychy!!! ```````````````````````````````````````````````````````````````````` > Bo wy tylko bać się potraficie. > Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:39 wos9 napisała: > Już się boję. > no, już widzę wos9, która niczym ta nieszczęsna Danusia Jurandówna szepce 'boooję sięęę, boooję sięęę' Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:45 kon.by.sie.usmial napisał: > wos9 napisała: > > > Już się boję. > > > > no, już widzę wos9, która niczym ta nieszczęsna Danusia Jurandówna > szepce 'boooję sięęę, boooję sięęę' Właśnie napisałam, że boję się, jak dziad dychy! Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:46 no a ja piszę, że wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:34 mahabone napisała: > Że postkomuna to czuć a o ludzi się nie martw,dadzą sobie z wami > radę. >Chcielibyście PiSdziaki- za cienkie jesteście w uszach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:36 masz coś do kotów? > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wicze zęby, wilcze doły 25.08.07, 15:37 kon.by.sie.usmial napisał: > > masz coś do kotów? > > Jarek go rozliczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Ja tak. 25.08.07, 15:40 Przy kotach w domu jest smrod jesli sie ich nie wykastruje. Brrrrr co za barbarzynstwo. Dlatego nalezy dopieszczac kotki he he he Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Ja tak. 25.08.07, 15:45 cr00t napisał: > Przy kotach w domu jest smrod jesli sie ich nie wykastruje. Brrrrr co za > barbarzynstwo. > > Dlatego nalezy dopieszczac kotki he he he myślisz że Jarek wykastrował Alika? Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak To wszystko kontrfakty 25.08.07, 15:27 Widzieliśmy konterfekt kontrefektywności. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: To wszystko kontrfakty 25.08.07, 15:36 Kaczyński nie czyta z kartki bo pewnie slabo widzi a w okularach podle wyglada. Pewnie nie czyta gazet, nie oglada telewizji, a radia nie slucha bo odsluchuje tasmy. Takiwewnetrzny swiatek. Stad pewnie brak kontaktu z rzeczywistościa. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: To wszystko kontrfakty 25.08.07, 15:47 Cierpi na syndrom malego chlopca zamknietego w ciemnej zoliborskiej piwnicy przez kolege Zyda, syna maglarki. Odpowiedz Link Zgłoś