sebj.1 25.08.07, 21:21 Jestem mocno rozczarowany dzisiejszym wystąpieniem "genialnego stratega" na plenum KC PIS. Spodziewałem się mocnych akcentów w stylu ZOMO,a było ględzenie o wszechmocnym układzie i wilczych zębach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cr00t Re: Jaruś cienko piszczy! 25.08.07, 21:23 sebj.1 napisał: > Jestem mocno rozczarowany dzisiejszym wystąpieniem "genialnego > stratega" na plenum KC PIS. Spodziewałem się mocnych akcentów w > stylu ZOMO,a było ględzenie o wszechmocnym układzie i wilczych > zębach. > To nawet nie jest poczatek kampanii wyborczej, sejm nadal istnieje wiec moze sie doczekasz he he > Odpowiedz Link Zgłoś
badacz_rzeczywistosci Perfidia komuny 25.08.07, 21:40 Komuna w perfidny i bezczelny sposob uzywa okreslen ktore sama stworzyla (plenum, zomo, itd...) naiwnie sadzac iz w ten sposob odwroci od siebie uwage. To smiech w twarz spoleczenstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Perfidia komuny 25.08.07, 21:42 Czekam na kolejne slowo po "porazajace" he he he Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Perfidia komuny 25.08.07, 21:51 Kolejna ofiara paranoi Jareczka. Postuluję po wyborach przeprowadzic terapię zbiorową elektoratu PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz_rzeczywistosci Re: Perfidia komuny 25.08.07, 21:55 Tak, terapia dla calego spoleczenstwa jest niezbedna. Nazywa sie dekomunizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Perfidia komuny 25.08.07, 22:03 Jednostka chorobowa o której pisałem to paranoja udzielona lecznie farmakoterapia (neuroleptyki) + psychoterapia- podręczniki psychiatrii nie wspominają o stosowaniu dekomunizacji jako skutecznej metody leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Perfidia komuny 25.08.07, 22:04 badacz_rzeczywistosci napisał: > Tak, terapia dla calego spoleczenstwa jest niezbedna. Nazywa sie > dekomunizacja. Yes, yes, yes he he he Odpowiedz Link Zgłoś
antoniw2 Re: Jaruś cienko piszczy! 25.08.07, 23:50 Wygrywa Jarek wybory w cuglach. Za komisją najbardziej pyszczą ci, Którzy na poprzednich wieszali zdechłe psy.[/quote] PiS chce komisji, ale po wyborach! Czyz "demokratom" dlugo trzeba mowic o wyborach? Oligarchom - oczywiscie - dlugo trzeba i bez skutku klarowac o koniecznosci wyborow. Oligarchowie (a wraz z nimi i Moskwa i Berlin) chca zadac wpierw tysiace pytan urzednikom i samym Braciom. Skutecznie, aby juz na zawsze pozbawic nas Wolnosci. Precz z Kwasniewskim i Tuskiem. Chcemy wyborow!!! Zob. Plechicki (wbij w wyszukiwarke) i www.abcnet.com.pl oraz swkatowice.mojeforum.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Przestań spamować ! 25.08.07, 23:52 Wszędzie ten sam kretyński tekst wklejasz! Odpowiedz Link Zgłoś
cni Re: Jaruś cienko piszczy! 25.08.07, 23:55 Jaruś chociaż coś popiszczał. Ławrentija Ziobry wcale nie było. Rewolucjoniści zawiedzeni byli pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Jaruś cienko piszczy! 26.08.07, 08:16 cni napisał: > Jaruś chociaż coś popiszczał. Ławrentija Ziobry wcale nie było. > Rewolucjoniści zawiedzeni byli pewnie. Ławrentij w tym czasie nadzorował pracę niszczarek w ministerstwie... Odpowiedz Link Zgłoś