revelstein 28.08.07, 16:14 Tak od dłuższego już czasu patrzę i oglądam te wyborcze plakaty premiera Kaczyńskiego. I czytam, że „ZASADY ZOBOWIĄZUJĄ”. Więc pytam się wreszcie: jakie to ku.. zasady ma pan ma myśli? revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akkj Re: W kwesti Zasad premiera 28.08.07, 16:18 duet24 napisała: > użyteczny kretyn. Jezu, jak tak mozna o premierze??? "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów. Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". J. Kaczyński. Czerwiec 2003. Marzec 2005 rok / antena RMF FM Jarosław Kaczyński, 16 lutego 2004, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Jarosław Kaczyński, 15 listopada 2002, Trójka "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Cholera, może masz jednak rację??? Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: W kwesti Zasad premiera 28.08.07, 16:19 w kwestii zasad : "wykorzystaj użytecznego kretyna". Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W kwesti Zasad premiera 28.08.07, 18:10 duet24 napisała: > użyteczny kretyn. najkrotsza i najtrafniejsza odpowiedz na poczatkowe pytanie brawo, duet! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie miec zasad, to też zasada. 28.08.07, 18:02 I to chyba wyznają Niziołki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 W chemii zasady to przeciwieństwo kwasów 28.08.07, 18:20 ot co. Taki ma odczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W chemii zasady to przeciwieństwo kwasów 28.08.07, 18:39 no no gat45:) to mnie zastrzelilas;))) ps. sprawdz @ Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: W chemii zasady to przeciwieństwo kwasów 28.08.07, 18:46 scoutek napisała: > no no gat45:) > to mnie zastrzelilas;))) > > ps. sprawdz @ > A czymże to zastrzeliłam Szanowną ? Naprawdę tak jest. Zasady neutralizują kwasy i WICE WERSAL. Kwasy Pan Premier wydziela chronicznie i w ilościach szkodliwych dla zdrowia, więc musi się ratować zasadami. ps A w mojej @ - szczere pustki Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W chemii zasady to przeciwieństwo kwasów 28.08.07, 18:48 no wlasnie tym:))))) ps. dojdzie do @, poslalam przed chwilka Odpowiedz Link Zgłoś