mistrz_ognia 29.08.07, 16:21 Nowy spot wyborczy PiS wprawił mnie w zdumienie... pl.youtube.com/watch?v=OKQIi6CgyMw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj I z czego tu sie śmiać.Czy wiesz ile ich łączy? 29.08.07, 18:38 Obaj zyją z mamą, obaj nie mają konta, obaj są hipokrytami i obaj s jednakowo śliczni jako meżczyżni Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: I z czego tu sie śmiać.Czy wiesz ile ich łącz 29.08.07, 18:43 przeprszm, przejęzyczyłem się, zamiast zyją powinno być mieszkają. Jestem zapijaczonym ryjem , a nie swińskim. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia ja absolutnie się nie śmieję 29.08.07, 18:44 nigdy z pana Kokonowicza się nie śmiałem. Jedynie mu współczułem. To włąsnie te podobieństwa mnie wprawiły w zdumienie. Po za tym gdy się tak posłucha pana kokonowicza z obrazkiem premiera to zaczyna to byc przerażajace. Wszak mowa i deklaracje pana kokonowicza prawie niczym nie róznią się od deklaracji zwykłych polityków.... Odpowiedz Link Zgłoś