haen1950 07.09.07, 09:19 zobaczyć, jak nadęty Kaczor po roku nieudolnego, głupawego rządzenia podnosi obie łapki do góry. A takie wielkie plany miał! Normalnie nie uwierzę aż nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:25 Te kanalie będą próbować przekuć to na sukces :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:26 masuma napisała: > Te kanalie będą próbować przekuć to na sukces :-))) I obawiam się, że im się to uda, przy tym niemrawym PO... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:30 To jest najlepszy rząd,na dodatek nic nie ukradł w przeciwieństwie do POprzednich:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:31 longeta napisał: > To jest najlepszy rząd, jakies dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:40 scoutek napisała: > jakies dowody? Możesz wyjść na ulicę i tam poszukać wśród ludzi,ten rząd nie kradnie,nie wysprzedaje majątku za bezcen,ogólnie żyje nam się lepiej:-))) Aaa co robili poprzednicy poza tym że wysprzedali i ubezwłasnowolnili ten kraj od UE,tylko kradli i uszczęśliwiali kolejnymi kretyńskimi ustawami obywateli,na szczęście ludzie to pamiętają i dlatego PO przegra,mimo że większość oszołomów sie zmobilizuje m,mając za plecami siepaczy ze starej uni. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:46 longeta napisał: > scoutek napisała: > jakies dowody? > > Możesz wyjść na ulicę i tam poszukać wśród ludzi,ten rząd nie kradnie,nie > wysprzedaje majątku za bezcen,ogólnie żyje nam się lepiej:-))) hahahahaha dzieki temu jest lepiej, bo ten rzad NIC nie zrobil poza zajmowaniem sie rozliczaniem i biciem piany dawaj dowody a nie wysylaj mnie do jakichs ludzi na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Sama przyjemność 07.09.07, 09:34 Biedactwo.Nic nie widzi,nic nie slyszy, a i z wechem cos nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Ten rząd zrobił coś o wiele gorzszego. 07.09.07, 09:37 Z nikczemności zrobił cnotę. Nawet po usunięciu tych wandali politycznych rany będą się goić długo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ten rząd zrobił coś o wiele gorzszego. 07.09.07, 09:43 Nie będzie tak źle. Tusk Kaczorom nie odpuści. Ja aż zdębiałem po pytaniach, jakie zadała dzisiaj Kurskiemu Monika Olejnik. Kurski zresztą też. Komisje i sądy będą miały po wyborach mnóstwo roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Nie jestem optymistą. 07.09.07, 10:07 Jak będzie rządził PIS to komisji sejmowych nie będzie, albo będą ich karykaturą(patrz: komisja bankowa), natomiast jak PIS będzie w opozycji to komisję nie będą miały swej "mocy prawnej". Komisje sejmowe są do kontroli aktualnie panującej władzy a nie opozycji. Do kontroli opozycji aktualna władza ma do dyspozycji inne organy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nie jestem optymistą. 07.09.07, 10:08 A komisja orlenowska? D/s PZU? Nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Działalność dotychczasowych komisji utwierdza 07.09.07, 10:40 mój sąd. Komisje sejmowe mają ograniczać pozaprawne działania władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Działalność dotychczasowych komisji utwierdza 07.09.07, 10:45 Tak. Ale nie tylko aktualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Sama przyjemność za 2 miesiące 07.09.07, 09:44 Sama przyjemność - gdy Kaczor-Dyspeptyk będzie wręczać nominację nowemu premierowi przy dźwięku fanfar. Odpowiedz Link Zgłoś