pav2 07.09.07, 21:36 Tylko dobre maniery nie pozwoliły nazwać J. Kurskiego tak jak sobie na to zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 07.09.07, 21:38 czego znowu nie skapowałeś???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 07.09.07, 21:49 To nie pytanie, to stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 12:09 kikoo1 napisała: > czego znowu nie skapowałeś???????????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68713573 Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Witam trola 08.09.07, 12:13 kon.by.sie.usmial napisał: Nie dosc ze kradniesz cudza prace to jeszcze piszesz do ludzi pod kilkoma nickami na raz w jednym watku. Jestes zwyczaja k....a. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Witam trola 08.09.07, 12:30 zwyczajna k...a zwracam do ciebie. Za oszczerstwa i moralność Kalego oraz tępotę. Cytowanie nie jest kradzieżą, niezależnie czy tego chcesz, czy nie. Stosuje się je nie tylko w dyskusjach na forum, ale nawet w pracach naukowych, gdybyś nie wiedział. Dobrze zrobiłoby ci przyswojenie sobie znaczeń słów, które używasz. sjp.pwn.pl/lista.php?co=kradzie%BF pl.wikipedia.org/wiki/Cytat Widać wychodzisz z załóżenia, że kłamstwo / oszczerstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą. Jak się czujesz patrząć w lustro, hipokryto? Jeżeli oburza cię to, co ja robię, dlaczego nie nazywasz tego samego kradzieżą w wykonaniu pis-elektoratu na tym forum? Jak Kalemu kraść to barzdzo źle, ale jak Kali kraść to dobrze? Piękna wizytówka pisiego elektoratu. Zarzut pisania w jednym wątku pod kilkoma nickami jest kompletnym oszczerstwem. Zapytaj administrację jeśli chcesz i masz odwagę. Ale nie sądzę byś to zrobił, bo mogłoby to obnażyć twoje kłamstwa jak Giertych pokazał łgarstwa Kurskiego. To wszystko plus obrzucanie wyzwiskami połowy forum sprawia, że ze słowem k...a bardzo ci do twarzy. Wypisz, wymaluj - przeciętny pisiak. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Marouder masz okazje obronic kocurka he he he 08.09.07, 14:43 kon.by.sie.usmial napisał: Cytowanie nie jest kradzieżą, niezależnie czy tego > chcesz, czy nie. Stosuje się je nie tylko w dyskusjach na forum, ale > nawet w pracach naukowych, gdybyś nie wiedział. Dobrze zrobiłoby ci > przyswojenie sobie znaczeń słów, które używasz. > sjp.pwn.pl/lista.php?co=kradzie%BF > pl.wikipedia.org/wiki/Cytat > Widać wychodzisz z załóżenia, że kłamstwo / oszczerstwo powtórzone > 100 razy staje się prawdą. Ty nie cytujesz tylko przepisujesz literka w literke cudza prace ze stron www. To jest kradziez. > Jak się czujesz patrząć w lustro, hipokryto? Jeżeli oburza cię to, > co ja robię, dlaczego nie nazywasz tego samego kradzieżą w wykonaniu > pis-elektoratu na tym forum? Jak Kalemu kraść to barzdzo źle, ale > jak Kali kraść to dobrze? Piękna wizytówka pisiego elektoratu. Codziennie patrze w lustro i jestem zachwycony. To do mnie nalzey wybor o czym i o kim chce pisac. Jak o tym nie pamietasz to przypominam - mamy demokracje. > > Zarzut pisania w jednym wątku pod kilkoma nickami jest kompletnym > oszczerstwem. Zapytaj administrację jeśli chcesz i masz odwagę. Ale > nie sądzę byś to zrobił, bo mogłoby to obnażyć twoje kłamstwa jak > Giertych pokazał łgarstwa Kurskiego. To masz koniu problem, ja nic nie musze udowadniac. Ty sie sam do tego przyznales. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Marouder masz okazje obronic kocurka he he he 08.09.07, 15:11 Matole, przepisywanie słowo w słowo to jest cytat, o ile podaje się źródło. Jak przepisujesz nie słowo w słowo to jest parafraza. Doucz się. > > Codziennie patrze w lustro i jestem zachwycony no to gratuluję dobrego samopoczucia > > > To masz koniu problem, ja nic nie musze udowadniac. Ty sie sam do tego przyznal > es. > do czego się przyznałem? A jednak tchórzysz. Tchórzysz i próbujesz się wymigać. Ot zwyczajny oszczerca z ciebie - pomawiasz a potem się boisz konfrontacji. > Re: Marouder masz okazje obronic kocurka he he he że niby Maruder jestem? A kikut mówi że Henio. "he he he" że tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Marouder masz okazje obronic kocurka he he he 08.09.07, 15:42 kon.by.sie.usmial napisał: > Matole, przepisywanie słowo w słowo to jest cytat, o ile podaje się > źródło. Jak przepisujesz nie słowo w słowo to jest parafraza. Doucz > się. Nie musze poniewaz to ja mam racje. > > > no to gratuluję dobrego samopoczucia > Dziekuje. he he he > > > do czego się przyznałem? A jednak tchórzysz. Tchórzysz i próbujesz > się wymigać. Ot zwyczajny oszczerca z ciebie - pomawiasz a potem się > boisz konfrontacji. Od czego probuje sie wymigac ? Jakiej konfrontacji sie boje ? Ja nie pomawiam ja tylko pisze o tym do czego sam sie przyznales. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Re: Marouder masz okazje obronic kocurka he he he 08.09.07, 15:52 cr00t napisał: > Codziennie patrze w lustro i jestem zachwycony. patrzysz i pytasz - zwierciadełko powiedz kto jest najpiekniejszy w świecie ? - uważaj w drugiej częsci bajki lusterko zmieniło zdanie i Cię opuści wtedy samozadowolenie . Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Koniu, on sie sam skrzywdzil, bo croot tzn 08.09.07, 14:57 gu.no po francusku i tym samym sam sie byl zdefiniowal kim jest i jakie ma zyciowe credo. jak kazdy w pisie zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 09:46 To i tak lepsze niż poprzednie, jak. Gó..jad lub Zasrana Gnida Kaczorów (ZGK). Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Megateletubiś Giertych wodzem opozycji klaunów 08.09.07, 10:07 z cyrku, i tam opozycję wysłać, a nagłośniejszy klaun Kalisz nawet bez charakteryzacji może grać pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Wicepremier rządu IV Rzeszy Giertych ... . 08.09.07, 10:09 Najbardziej zaufany Nabzdyconego Wypierdka ! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday PiS w akcji 08.09.07, 14:50 paralela1 napisała: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,4471236.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 11:48 Chodzą słuchy,że Kurski oszukiwał nawet wtedy, kiedy posłom LPR pokazywał swojego wacka, czym chciał udowodnić,że nie jest Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 11:59 grek.grek napisał: > Chodzą słuchy,że Kurski oszukiwał nawet wtedy, kiedy > posłom LPR pokazywał swojego wacka, czym chciał > udowodnić,że nie jest Żydem. On im pokazał wibrator Anulki Sobeckiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 12:02 Wisisz mi obiad i kolację - po tym tekście nic już dzisiaj nie zjem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Podpaska = Szczypińska 08.09.07, 14:49 pav2 napisał: > Tylko dobre maniery nie pozwoliły nazwać J. Kurskiego tak jak sobie > na to zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Podpaska = Szczypińska 08.09.07, 14:51 prof.penduszko napisał: > Używana ? Chyba tylko przez Cymańskiego: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,4471236.html?i=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Na początku był Goebels 08.09.07, 15:35 potem był Urban , a teraz jest KURSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Oszust to nowa ksywa J. Kurskiego. 08.09.07, 15:49 Oszust i kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Nowa??? 08.09.07, 16:54 No co Ty nie powiesz... A słyszałeś już że Titanic zatonął? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Nowa??? 08.09.07, 17:22 Od zawsze Jacek Kurski ważany był za krętacza i oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś