Gość: Fajowo IP: 205.233.28.* 08.07.03, 18:06 Ech gdzie byly takie laski za moich czasow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate Re: Pijane nastolatki IP: *.sympatico.ca 08.07.03, 21:18 Gość portalu: Fajowo napisał(a): > Ech gdzie byly takie laski za moich czasow ? prostak z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Pijane nastolatki IP: *.citizensbank.com 09.07.03, 00:31 Ciekawe KTO sprzedaje nastolatkom ALKOHOL. W tym kraju nie sprawdza sie dowodu osobistego????????? Nie widac golym okiem ile takie dziecko mam lat? Ci, co sprzedali alkohol nieletnim powinni byc surowo ukarani. Kretynizm to entej potegi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verena Re: Pijane nastolatki IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.03, 01:21 Nastolatki! Przeciez to dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrobot Re: Pijane nastolatki IP: *.dyn.optonline.net 09.07.03, 02:38 ostatnio rozmawialem z takim chlopakiem ktory ma sklep i on opowiadal mi, ze przyszla do jego sklepu dziewczynka i poprosila o piwo (miala moze 13 lat) ten koles powiedzial, ze jej nie sprzeda!! ona popatrzyla na podloge i nic a za nia stal facet i powiedzial "poczekaj ja ci to piwo kupie"! i kupil!!! ciezko jest mi to podsumowac w jakis sensowny moral :( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Pijane nastolatki IP: 217.153.133.* 09.07.03, 09:26 Gość portalu: chrobot napisał(a): > ostatnio rozmawialem z takim chlopakiem ktory ma sklep i on opowiadal mi, ze przyszla do jego sklepu dziewczynka i poprosila o piwo (miala moze 13 lat) ten koles powiedzial, ze jej nie sprzeda!! ona popatrzyla na podloge i nic a za nia stal facet i powiedzial "poczekaj ja ci to piwo kupie"! i kupil!!! > ciezko jest mi to podsumowac w jakis sensowny moral :( > pzdr dokładnie tak. Będąc jeszcze w liceum (w starych dobrych czasach) raz nie chcieli mi w sklepie sprzedać alkoholu. Co zrobiłem? Podszedłem do najbliższego menela i poprosiłem o zakup. Kupił. Wypiłem. Wiem, że nie ma się czym chwalić ale wida,c że sie nie zmienia na lepsze a wręcz na gorsze :-( Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Pijane nastolatki 09.07.03, 10:57 kiedyś nie było takich alkoholi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elami Re: Pijane nastolatki IP: *.ifpan.edu.pl 09.07.03, 12:26 a moze jest to wina spoleczenstwa przecierz jak widzimy dziecko palace papierosy pijace alkohol przechodzimy obok dlaczego?poniewarz boimysie odezwac poleca takie epitety z ust mlodego czlowieka ze uszy puchna.pare razy spotkalam sie z taka sytuacja ,dziewczyna byla z matka /byla pijana/oberwalo mi sie jeszcze od matki.wiec doszlam do wniosku ze nie warto sie w tracac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś