douglasmclloyd 17.09.07, 16:44 Polacy ze wschodu wybierają konusów, żeby wszyscy w Polsce mieli przewalone tak jak oni. Dopóki Polska B nie zacznie myśleć kategoriami Polaków z Polski A nic się w Polsce B na lepsze nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Na wschodzie same Bolki? 17.09.07, 17:14 To pewnie dlatego PiS tam wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wlasnie_ze_nie_zyt Polska B czyta się polska be czy polska by? 17.09.07, 17:18 a jeśli be to pamietajmy , ze cacy jest cyklon be Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 17:26 Polska A,powinna Polskę B mieć w D.Za jej wyborcze preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 17:37 Panowie Douglas i 440417mz ,bo nie będę z wami gadac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 17:42 jdbad napisała: > Panowie Douglas i 440417mz ,bo nie będę z wami gadac:((( jdbad-I'm awfully sorry.Ja cytowałem tylko przedwojenne powiedzenie które jeszcze pamiętam.Facetiousness!Cytata:Fałszowanie przez przytoczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 17:44 Żeby mi to był ostatni raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 17:50 jdbad napisała: > Żeby mi to był ostatni raz:) Na bramie mojego uniwersytetu był napis niestety:Nie idż za mną!Ale i tak głupota nie jest moją silną stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 to podaj źródlą jeszcze tego cytatu... 17.09.07, 18:41 przed wojną Warszawa leżała na kresach prawie że zachodnich.... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 18:27 440417mz napisał: > Polska A,powinna Polskę B mieć w D.Za jej wyborcze preferencje. Polska B to XIX wieczny zaścianek. Kaczory na tym żerują. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 18:31 Polska B to XIX wieczny zaścianek. Kaczory na tym żerują. nawet nie wiesz co piszesz > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 18:49 rzewuski1 napisał: > Polska B to XIX wieczny zaścianek. Kaczory na tym żerują. > > nawet nie wiesz co piszesz Jak zwykle moher wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 18:54 wiem gdzie mieszkam nie ma duzej róznicy,miasta wygładaje tak samo jak nie lepiej sa troszke mniejsze ale nawet ładniejsze,zarobki podobne prawdziwy zachód jest na zachodzie Europy a nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Polska ma z Polską B same kłopoty 17.09.07, 19:02 rzewuski1 napisał: > wiem gdzie mieszkam > nie ma duzej róznicy,miasta wygładaje tak samo jak nie lepiej > sa troszke mniejsze ale nawet ładniejsze,zarobki podobne > prawdziwy zachód jest na zachodzie Europy > a nie tutaj Od razu widać, że w kieleckim nie byłeś. Przejedź się z Częstochowy do Rzeszowa kierując się na Jędrzejów, Chmielnik, Mielec, Kolbuszową to zobaczysz kolosalną różnicę. To nie jest nawet Polska B, tylko C, a może i D. Znajomy opowiadał mi kiedyś, że gdy jeździł po tamtejszych wsiach, to raz był świadkiem, jak chłop babą pole orał, tzn. baba ciągnęła jakieś radło. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 demokrata pełnom gembom...;)) niech zgadne... 17.09.07, 18:40 wyznafca (przez "f") Gieremka...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
s_berkowicz Re: hehe, wyzbadz sie zabobonow ciemniaku :):) 17.09.07, 17:41 bezrobocie w wojewodztwach gdzie wygrali tusk i kaczor: WARMIŃSKO - MAZURSKIE__27,2______TUSK ZACHODNIOPOMORSKIE_____25,2______TUSK LUBUSKIE_______________23,7______TUSK KUJAWSKO-POMORSKIE_____22,1______KACZYNSKI DOLNO ŚLĄSKIE__________20,4______TUSK ŚWIĘTOKRZYSKIE_________20,3______KACZYNSKI POMORSKIE______________19,9______TUSK OPOLSKIE_______________18,2______TUSK PODKARPACKIE___________17,9______KACZYNSKI ŁÓDZKIE________________17,7______KACZYNSKI LUBELSKIE______________16,6______KACZYNSKI ŚLĄSKIE________________15,7______TUSK PODLASKIE______________14,8______KACZYNSKI WIELKOPOLSKIE__________14,5______TUSK MAZOWIECKIE____________13,9______KACZYNSKI MAŁOPOLSKIE____________13,6______KACZYNSKI <<30 letni przedsiębiorca ze Szczecina głosujący na PO mający wykształcenie i dochody to jednak ?noworysz" i jak mawia się w Galicji ?gołodupiec? przy przeciętnej babci z Podkarpacia (elektorat kobiet jest tam o 11,9% większy niż mężczyzn) mającej własny dom (średnia pow.139 m2), przed nim dwa auta, w banku odpowiedni depozyt. Być może wskazany w tekście ankieter został przepędzony bo zamiast odezwać się do dobrodziejki Wielmożna Pani to zaczął od towarzyszko staruszko. No i dojący u babci krowy gastarbaiter Wasylko poszczuł go hartami.>> wiecej danych > prawica.net/index.php?q=node/1812 wykorzystanie srodkow unijnych: polska B > polska A matury: <<Większą sensacją niż kiepskie wyniki tegorocznych matur jest to, że najlepiej wypadła Polska B, czyli w dużej części tzw. ściana wschodnia. Ośla ławka, wbrew potocznym wyobrażeniom, należy się ścianie zachodniej.>> itd, itp :):) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 a skąd ty jestes jeszcze się przyznaj, tylko nie 17.09.07, 18:37 mów, że z Warszawy, bo to juz Polska B...;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: a skąd ty jestes jeszcze się przyznaj, tylko 17.09.07, 18:50 bard333 napisał: > mów, że z Warszawy, bo to juz Polska B...;) Ślązak częstochowski ;) Odpowiedz Link Zgłoś