rodant 04.10.07, 14:48 Wszystko robią by przerżnąć wybory - dajcie jakieś pomysły PO, ja skopiuję ten wątek i im wyślę do sztabu. Co wy na takie Powszechną Obronę RP ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 14:54 Proponuję debate Tusk i Pawlak kontra LPR i SO. W takiej debacie wskazana jest merytoryczność i pokojowość. W przeciwieństwie do debaty: Tusk , Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:12 To po to Tusk nie chciał się qrwić z Lepperem i Giertychem, żeby TERAZ ich uwiarygadniać???? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:20 Przynajmniej wiadomo,że ważniejszy dla PO jest interes własny, od interesu narodowego. I ty chcesz głosować na karierowiczów i szmalcowników, którzy dobro własnego narodu sprzedali za 4 wina ? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:24 grek.grek napisał: > Przynajmniej wiadomo,że ważniejszy dla PO jest interes własny, > od interesu narodowego. > I ty chcesz głosować na karierowiczów i szmalcowników, którzy dobro własnego na > rodu sprzedali za 4 wina ? Jakie wina? Te które wipił Kwach? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:30 grek.grek napisał: > Udajesz, czy naprawdę nie trybisz ? Trybię, że wymysliłeś sobie jakieś wina i przypisujesz je Tuskowi. A tymczasem to Kwach sie schlał i wystąpił pijany za granicą. A PiS i LiD sie dogadali na długo przed swoją debaciną , na którą celowo nie zaprosili Tuska. Takie są fakty czy ci się to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:55 Gadasz jak dziecko małe - przecież Tusk i Kaczor wydoili 4 wina,kiedy targowali się o termin wyborów. Sa granice udawania,że sie nie zna faktów... "Celowo nie zaprosili Tuska" - słuchaj, w tym kraju Tusk nie jest pępkiem i nikt nie ma obowiązku wszędzie go zapraszac. Chcieli pogadać sami, to pogadali i nic Tuskowi do tego. Ty histeryzujesz, kiedy cię sąsiad nie zaprasza na libację ? Faktami są 4 wina w Pałacu Prezydenckim,oraz to,że Olek i Kaczor mieli prawo sobie podebatować i nie musieli Donalda o nic pytać - nie ma jeszcze takiego zapisu w konstytucji,ale rozumiem,że jeśli PO wygra,to o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:05 Pieprzysz jak potłuczony. Ani ja ani sąsiad o ile mi wiadomo , nie jestesmy bylymi prezydentami , ani szefami parti. Wszystkich sąsiadów znam od lat i bardzo sie lubimy. Poza jednym kablem i kłamcą, który mieszka od niedawna. A na "libację" jak to powiedziałeś nie chadzam. Reszty twojego bełkotu nie chce mi sie komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:09 cassidy_i napisała: > Pieprzysz jak potłuczony. > Ani ja ani sąsiad o ile mi wiadomo , nie jestesmy bylymi > prezydentami , ani szefami parti. > > Wszystkich sąsiadów znam od lat i bardzo sie lubimy. > Poza jednym kablem i kłamcą, który mieszka od niedawna. > A na "libację" jak to powiedziałeś nie chadzam. > > Reszty twojego bełkotu nie chce mi sie komentować. > > Przeginasz - i to zdrowo - pałę, w tej niechęci do LiDu i adoracji dla PO... Szkoda bo w czasie trwania kadencji miałeś zdrowe poglądy na temat PiSu... :p Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:15 Jestem obiektywna. Skoro wam wolno pluć na PO , wymyslając kłamstwa , to dlaczego mam nie wyrazac swojej opini na temat faktów? Wybacz ale to nie z mojej winy Kwach sie upił i nie z mojej LiD dogadywał sie z PiS , i nie z mojej Kwach zignorował Tuska itd... Juz wiem na czym polega wasza wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:15 Dobrze,że nie pieprzę jak PO-tłuczony... Tusk i Kaczyński przy 4 winach targowali się o wybory.Jeden fakt. Nie ma ustawowego obowiązku zapraszania Tuska na trzeciego, do jakiejkolwiek debaty. Drugi fakt. Jeśli chcesz którykolwiek z nich zakwestionowac, to będziesz musiał pieprzyć jak tylko PO-tuskczeni umieją... Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:18 Nie ,nie ma utawowego przymusu dobrego wychowania i zasad jakiego brakuje Kwachowi , jaki posiada Tusk , a którego ty nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:23 cassidy_i napisała: > Nie ,nie ma utawowego przymusu dobrego wychowania i zasad jakiego > brakuje Kwachowi , jaki posiada Tusk , a którego ty nie rozumiesz. A te Tuskowe zasady dobrego wychowania kazały mu obrażać starsze kobiety nazywając je moherami?Tylko dlatego że nie zagłosowały na PO i Tuska?Dwója dla Tuska za jego tzw dobre(?)wychowanie i zero za liberalizm w demokracji wyborczej.Wzór dobrego wychowania Donalda składa się z samych plam! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 18:42 Starsze kobiety to obrażasz ty i tobie podobni i nie tylko starsze. A Tusk mówił o moherowej koalicji. Ale takie szuje jak ty co to tylko chca szkodzic Polsce i Polakom siedzą na forum i przekręcaja wszystko celowo , byleby tylko wygrał PiS.Że tez sie nie udławisz własna slina od tego plucia.Dzieki takim jak ty nie cierp[ie lewicy w Polsce.Choc lewica to za wielkie dla nich słowo.Na nazwę trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: PO zrób coś 04.10.07, 19:44 > A te Tuskowe zasady dobrego wychowania kazały mu obrażać starsze > kobiety nazywając je moherami? to Tusk uzywal zwrotow?: wyksztalciuchy lzeelity bure suki malpa w czerwonym spieprzaj dziadu jestescie tam gdzie stalo zomo Oto wzor dobrego wychowania Prezydenta, Premiera i calej reszty Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:28 Trzeci fakt - zapraszanie lub nie Tuska na debatę nie jest probierzem dobrego wychowania i zasad. Fanem Kaczyńskiego nie jestem, ale fakt faktem (czwartym,notabene),że Olek nigdy nie nazwał Kaczyńskiego "berbeciem i smarkaczem", co akurat zrobił Tusk. To był POPiS savoir vivre'u - tylko na billboardy go dać. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 18:46 grek.grek napisał: > Trzeci fakt - zapraszanie lub nie Tuska na debatę nie jest probierzem > dobrego wychowania i zasad. > > Fanem Kaczyńskiego nie jestem, ale fakt faktem (czwartym,notabene),że > Olek nigdy nie nazwał Kaczyńskiego "berbeciem i smarkaczem", co akurat zrobił T > usk. To był POPiS savoir vivre'u - tylko na billboardy go dać. Olek pokazał ostatnio ze jest wielkie nic.Jedyne co potrafi to robic dobre wrazenie. A ja naprawdę chciałam jak mało kto w Polsce lewicy z prawdziwego zdarzenia.Ale pokazujecie na każdym kroku i przy każdej okazji że jestescie obrzydliwi.Nigdy nie przypuszczałam ze to własnie lewica będzie sie tak usilnie starać zebym wolała POpis. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:30 grek.grek napisał: > Udajesz, czy naprawdę nie trybisz ? Nie trybi raczej,bo gdyby jarzyła to by pokazała choć 1 różnicę między PO i PiSem.Oczywiście oprócz różnic personalnych i ambicjonalnych.Ale w Sejmie przez 2 lata uchwalając ustawy szli ręka(noga)w rękę(nogę).Jeżeli poparli 80 % PiSich ustaw,to niech te 80 % PO przejdzie do PiSu,a 20 % PO niech przejdzie do opozycji pozaparlamentarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:36 Dlatego wolę rozmawiać z homosiem. Przynajmniej mnie nie obraża. A dogadali to sie LiD i PiS , ŻEBY UWALIC PO. Jesli LiD mysli że pomagająć PiSowi w wygraniu wyborów coś na tym zyska , to się myli. Myslisz że część PO przejdzie do LiDu i w ten sposób wzmocni tych karierowiczów rządnych władzy i łasych na stołki? Nie uda wam sie to.A wasz układzik z PiS wyjdzie wam bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:13 Co za upór myślowy?Tusk miał prawo układac się z kaczorami o skróceniu kadencji Sejmu nie pytając się o zdanie pozostałej opozycji?.Miał prawo!Teraz bełkocze o teoretycznej zmowie między PiS a LiD.Liberał(?)nie pozwoli innym nawet na teoretyczne koalicje?A kto to jest Tusk,Bóg ojciec i Machiawelli- książę kaszubski? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:16 Tusk sie z nikim nie układał.Nie kłam.Zagłosował tylko za wnioskiem pana Olejniczaka o skrócenie kadencji. Reszta to wasze kłamstwa i manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:23 masuma napisała: > To po to Tusk nie chciał się qrwić z Lepperem i Giertychem, żeby TERAZ ich > uwiarygadniać???? A kto mówi o uwiarygadnianiu ich? PO , na takiej debacie mogłoby tylko zyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PO zrób coś 04.10.07, 14:55 Są tacy mądrzy jak ich protoplaści z Unii Wolności,to skończą tak jak Unia-na śmietniku historii.Tusek-kameleon z opóżnionym zapłonem? Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: PO zrób coś 04.10.07, 14:56 Żadnych debat z LiD i PSL! Odłożyć spory w opozycji na po wyborach, teraz wszyscy przeciw PiSiakom! Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:05 A może by tak wszyscy pozostali sprzymierzyli się przeciwko ustaleniom POPiSu przy 4 butelkach wina w kaczym pałacu?Niech nie robią POPiSowej ściemy dla ciemnego ludu.Pod h...to Szweda,Polak się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:24 Tusk sie boi debaty z LiDem - cały ich cynizm polityczny, wylałby się jak szambo. Wystarczy kilka minut,w takiej debacie,żeby - nawet i z kartki - wyczytać przynajmniej z 10-15 rzeczy, które świadczą dobitnie o tym,że przez 2 lata mieliśmy POPiS, że to co mamy dzisiaj, to dziecko POPiSu, wreszcie - żeby się ludziom oczy otworzyły, bo PO to nie jest opozycją i nigdy nią nie była, co najwyżej w warstwie werbalnej, która w tym kraju psa z kulawą nogą nie obchodzi. Jedyną opozycją wobec PiSu, i POPiSu, jest LiD i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:39 grek.grek napisał: > Tusk sie boi debaty z LiDem To LiD sie przestraszył Tuska i dlatego zawarł układ z Kaczkami. A Kwach za 10 kieliszków wina zachował sie jak arogancki cham nie zapraszając na debatę Tuska tylko samego Kaczora. Fakty mówią same za siebie. Pomimo waszych kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:03 Megalomania PO przechodzi wszelką miarę, przebijacie Unię Wolności o całe lata świetlne - zagranie z pominięciem PO, to "aroganckie chamstwo"... no tak, bo PO to wielokrotna zwyciężczyni sondaży,więc inni nie mają prawa sobie pierdnąć bez zapraszania do tego PO. Zbastujcie, ludzie, bo wam żyłki w tyłku pękną i będzie problem... Kłamstw ? O,licz się ze słowami... Kłamstwa PO, to obnażane są, na tym forum także, od wielu dni - w odpowiedzi słychać jedynie obelgi i banały, a najczęściej po prostu kłopotliwe milczenie. Przykro mi, ale nie odbiegasz od standardów... "Za 10 kieliszków wina" - a skąd wiesz o tym ? Bo o 4 winach Tuska i Lecha K., poinformowano opinię publiczną nieomal oficjalnym komunikatem. Zejdź na ziemię, PO się LiD nie musi bac, bo może jej przywalić tak ostro, że Tusk pożałuje swojego parcia na debatę z lewicą. Jego stek farmazonów można puszczać mimo uszu, goovno zrobił, wszystko przegrał i polityk z niego jak z koziej trąbka, w dodatku 2 lata popierał PiS,Leppera i Giertycha w każdym szmabianym numerze jaki wycieli i teraz za późno, żeby się wybielić. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:07 To ty nie odbiegasz od standartów klamców i arogantów. Jak wiekszośc lidowców i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:21 Posługujesz się retoryką PiSowców : mówisz o kłamstwie, ale nie umiesz go udokumentować i udowodnić; mówisz o arogancji, ale tylko dlatego,że fakty są po mojej stronie i nie mam ochoty zrobić ci dobrze i się ich wyprzeć. Na tym polega problem - na tym,że POPiS się nie potrafi przyznać do błędów i oczywistych świństw. LiD,SLD czy zwij jak chcesz - potrafi. I dlatego lepiej rokuje,bo nie ma nic gorszego niż nieudolni megalomani, którzy wszystko robią najlepiej na świecie, we własnym mniemaniu rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 18:50 Bog mi swiadkiem że nie chciałam popisu(bo pisu nienawidze i mam ku temu wiele powodów) ale niech ci będzie. Od dzis wole popis od polidu.Nigdy nie przypuszczałam ze kiedykolwiek do tego dojdzie.Wypisuj sobie co chcesz , rzygac mi sie chce jak cie czytam.Masz prawdziwy dar wpierania komus czegos na siłę czego rzekomo sie obawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:11 Ps.Piszesz językiem z pod budki z piwem.Oto twoje standarty. O 10 swoich 10 KIELISZKACH MÓWIŁ SAM KWACH. Najwyrazniej wino mu nie służy.Żeby sie tak upić 10 kieliszkami i to przed wystąpieniem publicznym za granicą. Pewnie żona od bezy mu nie powiedziała że na czczo sie nie pije a do obiadu wypija sie co najwyżej dwa kieliszki. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:24 NIczego takiego nie słyszałem, ale ok - wierzę ci na słowo,że Olek tak powiedział.. Implikacja - co innego upić się przed wykładem dla studentów, a co innego po pijaku podejmować decyzje mające wpływ na 37 milionów obywateli. Skala jest nieporównywalna. A ostatnie 2 wersy, to zwykła złośliwośc, ale w dośc ubogiej formie i stylu. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
rodant Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:11 Znalazłem jedną fajną rzecz PO reszta do d..... www.youtube.com/watch?v=xXqcHI8peUA Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:26 koperczak5 napisał: > Żadnych debat z LiD i PSL! Odłożyć spory w opozycji na po wyborach, > teraz wszyscy przeciw PiSiakom! Z LiD nie.LiD juz miał swoją debatę , na która nie zaprosił Tuska , ze strachu.Jesli z LiD to i z Kaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Nic nie musi robić 04.10.07, 15:10 Kaczory same pracują na wysoką frekwencję. Wystarczy pójść na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia :)))) 04.10.07, 15:21 haen1950 napisał: > Kaczory same pracują na wysoką frekwencję. Wystarczy pójść na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A ty aby nie ze sztabu PIS? 04.10.07, 15:25 masuma napisała: > Te skunksy stać na wszystko Oczywiście. Wiesz, wyborów nie wygrywa się na forum ani w TVPis. Wybory wygrywa się w okręgach i regionach. Tam głosuje się na ludzi, nie na Kaczora. W Warszawie Kaczory dostały bęcki już raz dzięki frekwencji, teraz to już będzie klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdaro Pomóżmy PO 04.10.07, 16:43 wejdźcie na YouTube musicie to zobaczyć www.youtube.com/watch?v=xXqcHI8peUA Dawajcie komentarze przeciwko PiS niech widzą gniew ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:27 Najlepszy pomysł już przeyebali - powołanie rządu technicznego i wypierniczenie na zbity ryj z posad PiSowskich skunksów,z Kaczyńskim,Ziobrą i Antosiem na czele. Podobno zrobili tak,żeby się nie splamić współnym głosowaniem z Giertychem, z którym przegłosowali becikowe i ulgę prorodzinną dla bogatych. Chcą wygrywać zapasy w błocie, a boją się ubrudzić dymem papierosowym - to jest klasa, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:25 Pokazali przy tym, ze wlasciwie chca tylko dupy grzac w parlamencie. Na rzadzeniu panstwem im nie zalezy i jak tylko teraz jakas PO-wska menda mialknie na kaczora, to tylko w morde lac i patrzec czy rowno puchnie. Usuniecie kaczorow od rzadzenia przed wyborami bylo naczelnym priorytetem. Dlaczego ten kretacz tusk temu sie wzbranial pozostanie tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: PO zrób coś 04.10.07, 16:36 Wiesz, 6 lat w opozycji, naoglądali się jak byle kmiecie od Leppera ryje w słoiku z konfiturami maczają, na dołach ciśnienie... Przypiliła władzunia, w cewce moczowej zaswędziało,więc po nich choćby potop. Nie ma nic gorszego niż rządy PiSu - true. Ale, qrna mać, przeciez PO popierała ich wszystkie debilizmy !,PO uwaliła cały niemal plan Hausnera za SLD - dla własnego partyjnego interesu - czy naprawdę wszystkim gały zaropiały, czy ki hooj ? Kto Jarucką się posługiwał ? Kto zbrutalizował publiczną debatę i sprowadził ja do rynsztoka za pomocą kolportażu pomówień i pustych oskarżęń, jak nie POPiS przy pomocy mediów czyhających na byle plotkę, którą można uderzyć lewicę ? Przecież ten cholerny POPiS w 4 lata zaszkodził Polsce gorzej niż tysiąc Pęczaków z tysiącem Łapińskich na dokładkę. Gdzie ludzie mają te swoje gały... w doppie chyba,którą mylą z głową, co poniektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Gratuluję :))) 04.10.07, 17:01 "wlasciwie chca tylko dupy grzac w parlamencie" więc zagłosowali za skróceniem kadencji tegoż parlamentu. Oj chłopczyku w krótkich spodenkach ;-) Podobno każdy Polak zna się na polityce i medycynie. To by wyjaśniało dlaczego akurat te dwie dziedziny najbardziej kuleją. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Gratuluję :))) 04.10.07, 17:06 Hola,hola... mając wszelkie widoki na jeszcze większe poparcie w następnych wyborach PO głosowała w istocie za "grzaniem doop w parlamencie", i to większej ilości owych części ciała niż dotychczas. Nie mówiąc już o tych doopach, które się załapią na rządowe posady,posadki,posadunie i posadeczki. Więc ci, którzy mają widoki na intratne stanowiska, a więc jaczejka - zdecydowali o szybszych wyborach. Doły też się cieszą, bo wiadomo,że jak góra idzie w przód, to i im coś skapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Przecież 04.10.07, 17:08 to nie do Ciebie :-) Ale skoro już odpisałeś - to nie odwracaj kota ogonem. Na to Jarkacz ma monopol. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Przecież 04.10.07, 17:20 Hehe, nie no, wiesz, chłop się pechowo machnął i dobrze to wychwyciłeś,ale jak się tak przyjrzeć z bliska, to ta pomyłka może być fajnym paradoksem :) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Gratuluję :))) 04.10.07, 17:16 Ci POdejrzani stratedzy nie chcieli skrócenia kadencji Sejmu wcześniej bo sondaże nie były tak pomyślne.Kunktatorzy walczący o stołki a nie dobro Polski.I o czym tu gadać! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Gratuluję :))) 04.10.07, 17:23 Dziwnym trafem, a może nie trafem, media, za tę decyzję, ustroili ich w szatki szlachetnych bezinteresownych Samarytan. Cyrk na kołach... Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Gratuluję :))) 04.10.07, 18:03 No dobrze, ze matus sprawila ci dlugie spodnie wiec masz powod do dumy i medrkowania. Uwazaj moj ty synku tylko, by sie twoj czerep nie przegrzal, a ze sie grzeje to widac a nawet slychac na zlaczach. Niby widzisz a jestes slepy jak nowonarodzony kot. Gowniazeria z PO NIE CHCE wladzy. Punkt. Gowniazerie z PO ZADAWALA wynik sondazy. Punkt. Gowniazeria z PO nie ma POJECIA, NIE MA KONCEPTU sprawowania wladzy chlopczyku w przydlugich spodenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No prosze a PO to podobno sami tacy wyksztalceni 04.10.07, 15:33 inteligentni a trzeba im w kampanii pomagac bo sami sobie nie radza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: PO zrób coś 04.10.07, 15:55 Już nie musisz się martwić.Tusk ogłosił debatę. Będziecie mieć swoją debatę Tuska z Kwachem. Odpowiedz Link Zgłoś
czapka-nie-widka-online Niech sie Tusk poda do dymisji 04.10.07, 22:23 a PO niech sie rozwiaze. To najlepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdaro Re: Niech sie Tusk poda do dymisji 04.10.07, 22:25 A co wybierasz się do Irlandii i wszystko Ci wisi ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PO zrób coś 04.10.07, 23:29 PO powinna jak najszybciej zmienić szefa i wyrzucić z partii Tuska, Komorowskiego, Schetynę i Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: PO zrób coś 05.10.07, 00:21 Ano wlasnie. Ty wiesz, ja wiem, oni wiedza. Tylko nie te PO-wskie dutki. Znasz recepte, ktora bym sam tym kalmukom przepisal, ale ta holota sie przed tym broni. Woli grzac dupy na opozycyjnych fotelach niz myslec o przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdaro Re: PO zrób coś 05.10.07, 08:25 Teraz za późno i nie pora zmieniać władze partii, w trakcie wyborów ?. Ja się zastanawiam czy mogą jeszcze w kampanii coś zrobić by wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś