bogucjusz 07.10.07, 15:08 Wrócili do domów po mszy, wypili już setę po obiedzie i - hajda! Za chwile im husarskie skrzydła z pleców wyrosną :-))) --- Szambo i Obrzydliwość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Miło mi że ktoś w końcu .. 07.10.07, 15:16 zwrócił na to uwagę. Żenujący jest niestety poziom niektórych postów. Tępa agitka po prostu. Ale najbardziej przerażają mnie teksty pieniaczy o agresywności Po, ludzi którzy prezentują w tym moralność swojego wodza. Nie ma u nich miejsca na dyskusję czy choćby odrobinę obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: Miło mi że ktoś w końcu .. 07.10.07, 15:22 agresja i pogarda P to jest fakt! wystarczy się wsłuchać z jaką pogardą traktują oni ludzi starszych oraz mieszkańców wsi i małych miasteczek, tudzież mieszkańców Polski wschodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz He, he... Uderz w stół... 07.10.07, 15:24 Napisz coś jeszcze, mordko ty moja. Dzisiaj mam ochotę się pośmiać z proleciuchowych bełkotków. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky gzdie się wcinasz, nie widzisz że.. 07.10.07, 15:25 tu porządni ludzie dyskutują. Tu wątek dla Ciebie jest. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70133456 Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski [...] 07.10.07, 16:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: hehehe...:))) kultura rodem z wiecu PO...;))) 07.10.07, 16:30 Wypraszam sobie. Poza tym na żadne wiece nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ale ten powyżej chodzi...:))) 07.10.07, 16:32 co widać, słychać i czuc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: ale ten powyżej chodzi...:))) 07.10.07, 16:38 Mamo, a Olek to się przedrzeźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 olka to goelń boli...;))) a wpisałem sie pod tym 07.10.07, 16:43 powyżej nie pod Twoim wpisem... chyba, że jak ktoś juz wczęsniej pięknie napisał: "...uderz w stół a nożyce...";))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jest nas większość, dlatego 07.10.07, 15:31 Was, nas. To właśnie jest ten ogląd świata wg kaczek. Ja do żadnej partii nie należę i potrafię mieć swoje krytyczne zdanie nawet w stosunku do ludzi którym kibicuję. A Wy ? Tylko tępo wierzycie w to co powie wódz i tym się własnie różnimy jeśli już tak chcesz jakiegoś podziału. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Od intensywności ujadania się nie pomnożycie :-) 07.10.07, 15:31 Ale poobserwuję sobie wasze pokraczne próby zaprzeczania powyższemu faktowi. Będę miał niezły ubaw. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:29 A rośnie stadko, rośnie. Clamor popular. Co jest szambem i obrzydliwością? Msza, setka po obiedzie czy husarskie skrzydla? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:32 elena4 napisała: > A rośnie stadko, rośnie. Clamor popular. > Co jest szambem i obrzydliwością? Msza, setka po obiedzie czy > husarskie skrzydla? Wszystko po kolei: seta po mszy i husarskie skrzydła przypinane po secie... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:38 Daj adres. Jak PIS wygra to ci podeślę krzynkę ślachetniejszego trunku Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:34 > Co jest szambem i obrzydliwością? Obecny status quo. To oczywista oczywistość. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:36 to jak nazwać poprzedni status quo? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:42 Status quo ante --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:44 thank you very mucho with czomąto na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:29 bogucjusz napisał: > Wrócili do domów po mszy, wypili już setę po obiedzie i - hajda! Za chwile im > husarskie skrzydła z pleców wyrosną :-))) > > > --- > Szambo i Obrzydliwość ... chcą zakrzyczeć.... po 21szym, będą tupać.... - będą chcieli zatupać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:32 www.youtube.com/watch?v=vhSBMSbbWYA&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 15:33 > Wrócili do domów po mszy i przyjeciu sakramentow i teraz odrabiaja pokute zadana przez ojca dyrechtora a metody maja rozniste wiadomosci.onet.pl/1619217,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder PiS, czyli wylaly na forum dwie kategorie.. 07.10.07, 15:37 ..nieczystosci, Pomyje i Szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: PiS, czyli wylaly na forum dwie kategorie.. 07.10.07, 15:41 Maruder uciekaj stąd. Do jaskini marsz. Wczoraj pokazałeś swoją klasę Chyba byłeś po po całym półlitrze Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Eleno.. 07.10.07, 15:47 ..czy Elena nalezy do ktorejs z wymienionych przeze mnie kategorii? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Eleno.. 07.10.07, 16:28 ...po uprzednim uzyskaniu odpowiedzi na pytanie, czym urazilem twoje poczucie smaku, poczucie sprawiedliwosci etc. w dniu wczorajszym? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Eleno.. 07.10.07, 16:36 Widzisz? Nawet nie wiesz. Obywatelu, piłeś nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Eleno.. 07.10.07, 16:39 Pytalem nie o moj sad n/t moich wczorajszych watkow i postow, lecz o twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 [...] 07.10.07, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Skąd w naszej pięknej ojczyźnie... 07.10.07, 15:44 Nie przesadzaj. Na tym forum można ich policzyć na palcach jednej, góra dwóch rąk. Nadrabiają mnożeniem wątków (i nicków). --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Lucusie się zasług dorabiają... 07.10.07, 16:01 ...mażą po kiblach, szczają po krzakach, plują pod posterunkiem, husarskie skrzydła przymierzają. Jak to Lucusie... Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ściekach... 07.10.07, 16:26 Póki co czytam same ataki na pis, jeden przez drugiego bredzicie o tym, jacy to ich wyborcy buaraki i nie wychowane chamy... A bluzgów przy tym... Normalnie jak zjazd sfrustrowanych nienawistników... ochłoncie trochę, może faktycznie setka by wam pomogła... ja tam wole szklaneczke whisky i dobre cygaro, ale o gustach sie nie dyskutuje... POczytajcie sobie troche to co nabazgraliście, odsuncie sie od ekranu, nabierzcie dystansu, zastanówcie sie (hmmm...?) i powiedzcie ile jadu i żółci byście wylali gdyby ktoś napisał coś takiego o was... Nie sądzę jednak, by cokolwiek do was dotarło, więc z tą szklaneczka whisky w jednej ręcę, cygarem w drugiej, pośmieje sie widząc "kulturalnych" ludzi w czasie dyskutusji...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tak.., a kto kolo ciebie siedzi? 07.10.07, 16:32 Pytam w sensie cygara. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie koło mnie, tylko w pokoju obok i nie siedzi 07.10.07, 16:35 a leży...;))) mój Aniołek oczywiście...:)) a masz cos do cygar? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 pierwszy raz słysze taki przypadek, by 07.10.07, 16:41 cygara rozbiły rodzinę... słyszałem, że alkohol czasem tak czyni, ale tytoń...? to cos nowego...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 16:33 Jeszcze raz sobie wypraszam te uwagi. Pokaż mi moje bluzgi i obelgi. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 16:39 Akurat Ty nie bluzgasz, poczytaj sobie resztę... Poza tym ..."tępa agitka i brak realnego spojrzenia...." tja... każdy kto ma inne zdanie i o tym pisze to już "nie patrzący realnie na świat tepy wyborca PISu, zatrudniony w ich sztabie...";))) Miej sobie jakie chcesz poglądy, to Twoja sprawa, ale nie oczekuj że wszyscy będą kochać Twojego wodza, przy śniadaniu czytac brednie Pacewicza, a dzień żegnać Lisem... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:00 Pacewicza też sobie wypraszam i żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:02 Nigdy nie ukrywałem, że mam ubaw oglądając pocieszne autoprezentacje poziomu elektoratu PiS. Zwłaszcza teraz, kiedy jakże typowy dla siebie ładunek agresji nieporadnie próbują przypisać PO. A że akurat dzisiaj zjawisko to nasiliło się w sposób widoczny - zasygnalizowałem. Bez bluzgów, w tym zwolenników PiS nikt nie doścignie. Sączę Montagne Saint Emilion, rocznik 1996. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:29 Coś waćpan tu projektujesz. Poziom elektoratu PIS na tle poziomu smarkaterii antypisowskiej prezentuje się całkiem niekiepsko. A przypisywać PO nic nie potrzeba. U nas w zagrodzie uzywało się takiego powiedzenia- sama świnka wór drze i sama kwiczy. Toast wznoszę za zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:44 Nie znam się na zagrodowych porzekadłach, ani świńskich kwikach, oddaje tutaj pierwszeństwo przedmówczyni. Co do przypisywania - to nie Tusk wyzywa swój naród od lumpenliberałów, wykształciuchów, ZOMOwców, mieszkańców UBkistanu, hołoty, łżeelit, etc, itd, itp. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:48 Ma pan rację. Tusk wyzywa tylko nie swój naród. Ma pan coś przeciwko swinkom? Bardzo przyjemne zwierzaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:55 elena4 napisała: > Ma pan rację. Tusk wyzywa tylko nie swój naród. Czyj zatem? Jakieś przykłady? Cytaty? Linki? > Ma pan coś przeciwko swinkom? Bardzo przyjemne zwierzaczki. Nie znam się. Z miasta jestem. Świnie widuję jedynie w telewizorze. --- PiS wygra! Nowotyry, kikunie, palnicki i wallusie nie mogą się mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Bożżż... ależ uwielbiacie pławić się w ścieka 07.10.07, 17:59 Z miastaście a gapaście i nawet mało trendy. Prosiaczki to teraz na smyczach się prowadza, jak pudelki Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Ależ wysyp kaczojęzycznych... 07.10.07, 16:50 A ty mnie na wyspy kacze zawieź, wiatrem łagodnym pióra jak kwiaty rozwiej, zadziob, ty mnie ukołysz i uśpij, kwakaniem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach kaczych nie przebudź ze snu. (prawie Gałczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Erotyk Szczypinskiej..cd.. 07.10.07, 17:33 ...i kaczego nie skap puchu Z piersi swej tlustej wyskub go na loze Abysmy wojowali w ciszy Abysmy tarzali sie miekko Jaroslawie, wedrowcze z sadzawki O jakzem czula, jakzem dzisiaj skora Dlugo czekalam, dlugo szlam samotna A dzisiaj bialka twoich oczu Blyskaja z okolicy pepka w nagrode.. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wystarczy nie podbijać wątków 07.10.07, 16:51 nowotwora, nienormalnego, kikuni czy piaseczna Odpowiedz Link Zgłoś