Dodaj do ulubionych

Coś z kynologii

09.10.07, 23:29
Panie Tomku rozczarował mnie Pan, naprawdę uważa Pan, że ma owczarka
szwajcarskiego? NIE, NIE, NIE, Ma Pan pięknego BERNEŃSKIEGO PSA
PASTERSKIEGO. Proszę uważać potrafi się mocno obrazić.
Obserwuj wątek
    • agata135 Re: Coś z kynologii 10.10.07, 02:04
      absolutnie sie zgadzam , pan tomek ma Berneńczyka, znam go osobiscie chodzi w
      moim parku i bawi sie z dżekiem, niestety przeszedl ostatnio ciezka operacje na
      dysplazje stawu biodrowego , biedne zwierze to urocze psy są agata
      • Gość: DamaKier Re: Coś z kynologii IP: 83.18.220.* 10.10.07, 22:31
        Skoro osobiście znasz berneńczyka pana Tomka, to nie ma co się
        sprzeczać. Ale szwajcarski pies pasterski (appenzeller) istnieje
        również i trzeba przyznać, że Kwaśniewski wykazał się znajomością
        rzeczy, bo powiedział, że ten pies może Lisa wyciągnąć spod
        lawiny, a te psy rzeczywiście używane są jako psy ratownicze do
        wyszukiwania ludzi zasypanych lawinami albo gruzem.
        A wracając do Dorna i Saby - nie rozumiem czemu wszyscy
        przedstawiają Dorna jako miłośnika psów. Miłośnik psów nigdy by nie
        pozwolił jakiejś babie ciągnąć swego psa po sejmie tak, jak ta baba
        ciągnie biedną Sabę.
        • Gość: AGATA 135 Re: Coś z kynologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 02:36
          ZGADZAM SIE CO DO :BABY CIAGNACEJ SABE: ALE MYSLE , ZE MARSZALEK O TYM NIE
          WIEDZIAL, A OSOBA ZAOFEROWALA SIE ZE JĄ WYPROWADZI A SABA MĄDRE ZWIERZE NIE
          CHCIALA Z NIA ISC MÓJ DŻEK KOLEGA BERNEŃCZYKA TEZ NIE CHCE WYJSC Z NIKIM OBCYM.
          DORN JAKI JEST KAZDY WIDZI, ALE NAPEWNO KOHCA SABE, JEZELI ZARYZYKOWAL
          PRZYPROWADZENIE DO SEJMU BO SAMA JAK JEST TO WYJE SZNAUCERY TAK MAJĄ MÓJ DZEK
          JEST SZNAUCEREM MINIATURA I MUSZE GO WSZEDZIE ZABIERAC BO SAM WYJE I NISZCZY. TO
          DUZY KLOPOT ROZUMIEM MARSZALKA. A BERNENCZY K JEST PIEKNY I UROCZY . AGATA
          • mangold Sznausery wcale tak nie mają :P Moja sznaucerka 11.10.07, 08:39
            siedzi grzecznie sama po 6 godzin bez zadnych kłopotów.....Sąsiedzi się nie
            skarzą..Prosze o sprostowanie tej krzywdzącej sznaucery miniaturowe opinii :D
            pozdrawiam

Gość portalu: AGATA 135 napisał(a):

> DORN JAKI JEST KAZDY WIDZI, ALE NAPEWNO KOHCA SABE, JEZELI ZARYZYKOWAL
            > PRZYPROWADZENIE DO SEJMU BO SAMA JAK JEST TO WYJE SZNAUCERY TAK MAJĄ
            • Gość: Miron Re: Sznausery wcale tak nie mają :P Moja sznaucer IP: 217.96.16.* 11.10.07, 10:00
              Wszystko zależy od tego jak pies jest nauczony! Mój sznaucer średniak potrafi
              czekać w domu 8 godzin i nic nie robi. Wie, że jak przyjdziemy do domu z żoną to
              pójdzie na długi spacer i cierpliwie czeka. Pewnie Saba była przyzwyczjona, że
              ktoś z nią przebywa cały czas i dlatego szczeka jak zostaje sama.
    • Gość: Goddy psy z ADHD - to jest to :) IP: *.proxnet.pl 11.10.07, 15:19
      Panie Tomku, niech sie pan nie przejmuje. Okolice roku to generalnie u większych
      ras dość hmm ciekawy okres życia :) Zwłaszcza w przypadku tych aktywnych, które
      chcą być w kilku miejscach naraz, bo wychodzą z założenia, że przecież pewne
      rzecz trzeba zrobić teraz, natychmiast :) Ma pan sympatycznego, wesołego psa.
      Tak trzymać :)

Jedna uwaga - psy się SZKOLI, nie tresuje.

Pozdrawiam serdecznie

Goddy z 2,5 letnią (szaloną i wiecznie nakręconą) belgijką Desti

P.S. Spanielka p. Komorowskiego tez rozbrajająca :)
      • mangold Lepeiej mieć ADHD niż legitymacje PiS :P 11.10.07, 19:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka