crotalus1 15.10.07, 21:28 Umiarkowanych antykomunistów. Kaczka chora, chorsza, trup... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder W czym Kwachu swoim"darem wymowy"dzis skutecznie 15.10.07, 21:32 ...PO dopomogl. Ludzie coraz bardziej obawiaja sie ewentualnego sojuszu powyborczego komuszystow z LiD i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe bzdury waść prawisz 15.10.07, 21:35 ja bardzo chętnie zagłosowałbym na PO, tylko się boję POPISU Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie bedzie POPisu, oczywiscie moim zdaniem.. 15.10.07, 21:37 ...mozliwy jest sojusz PO z PSL i migracja konserwatywno-liberalnych poslow z PiS wprost do PO lub zawiazujacych niezalezny klub stowarzyszony z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Nie bedzie POPisu, oczywiscie moim zdaniem.. 15.10.07, 21:59 marouder napisał: > ...mozliwy jest sojusz PO z PSL i migracja konserwatywno- liberalnych poslow z > PiS wprost do PO lub zawiazujacych niezalezny klub stowarzyszony z PO. no i Demokratów z LiDu. Najważniejsze to odsunąć pis od władzy. LiD nie ma na to szansy, a PO jak najbardziej. Jeżeki elektorat antypisowy podzieli sie między PO i LiD, obydwie partie przegrają i będziemy mieć rządy PiS na 100% A jeżeli poprzemy silniejszą partię antypisową, jest szansa, że pisiory odejdą do przeszłości. W samej PO frakcja konserwatywna praktycznie nie nie ma nic do powiedzenia - nie ma już Rokity, a i sam Gowin wyklucza POPiS. Po wtóre, w PO wiedzą, że ich elektorat nie wybaczyłby im POPiSu, więc nie zrobią czegoś, co im się po prostu nie opłaca. Nie po to przez 2 lata budowali swój wizerunek partii antypisowej, by teraz wejść z nimi w koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Co wy wiecie o elektoracie PISu.... 15.10.07, 21:40 Nie mówię o tobie idioto, ale o normalnych ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie Opowiedziałeś nam kolejny mokry sen 15.10.07, 21:44 a teraz możesz iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Opowiedziałeś nam kolejny mokry sen 15.10.07, 21:46 Widziałem ciebie, Kaczkę i Ziobro tulących się do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Bzykali sie, powiedzmy to wprost:) 15.10.07, 22:01 Ja im zreszta, jako heteryk, nie zazdroszcze:) crotalus1 napisał: > Widziałem ciebie, Kaczkę i Ziobro tulących się do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Bzykali sie, powiedzmy to wprost:) 15.10.07, 22:08 PO tej wizji biorę prozak, na chęć życia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś