Gość: PAN LAGA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 01:33 DEBILE, CHUJE, KUTASY, PIZDY I KURWY. OT CAŁA UW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:00 Popieram! UW trzeba zlikwidować zniszcyć a jej majątek zlicytować i pokryć nim dziurę w budżecie a samych uwoli zesłać na banicje na Madagaskar albo do Izraela bez prawa powrotu do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 16:38 Precz! Precz! Precz! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI 17.12.01, 19:33 Skad my to znamy panowie ? Toc to zywcem wziete z czasow UB oraz SB w PRL-u. Komuna wraca widac i to w przebraniu. ze smutkiem radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol3 Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: 212.160.238.* 17.12.01, 21:36 radca napisał(a): > Skad my to znamy panowie ? Toc to zywcem wziete z czasow UB oraz SB w PRL-u. > Komuna wraca widac i to w przebraniu. > > ze smutkiem > radca --------------------------- Nie masz racji. Nie trzeba być komuchem żeby na sam temat o UW porzygać się. Przypomnij sobie debatę w Sejmie o budżecie na 2001r., kiedy "przehandlowano" Balcerowicza na prez.NBP, za poparcie przez UW budżetu. Niejaki Syryjczyk grzmiał z trybuny sejmowej, że budżet jest dobry i wyważony !!! Szczególnie on dobrze wiedział już wtedy o potwornej dziurze finansowej. Okazał się pospolitym oszustem, jak zresztą większość unitów. Jeśli chcesz, podam Ci więcej takich przykładów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.chello.pl 17.12.01, 21:49 Szkoda, że Radcy (lubię i cenię tego sympatycznego Kolesia) pada ostatnio na mózg. Te bluzgi na U.W. to nie są rodem z SB, tylko od Tadzia Rydzyka i Prałaciny Jankowskiego !!! Kiedyś myślałem, że Radca tego nie rozumie - teraz wiem, że panicznie boi się "czarnych" Żeby była pełna jasność - ja UW nie lubię za programową obłudę i fałsz, ale te teksty rozpoczynające wątek to wyjątkowe skurwysyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:02 Jendrku,wlasnie o to samo mi chodzilo.Zawsze uwazalem,ze kazdy czlowiek ma prawo do wypowiadania swojej krytyki.Nie chodzi przeciez o to,aby sobie tylko "lakierowac i slodzic".Tylko jesli juz takie slowa i teksty-to nawet male dziecko umialoby sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem-gdyby taka osoba miala pokazac swa twarz na forum,czy wtedy starczyloby odwagi ? Jendrku piszesz,ze "panicznie boje sie czarnych".Wiem kogo sie tak okresla. Czytalem bardzo czesto tygodnik NIE ,wiec orientuje sie o kogo chodzi. Nie,nie boje sie.Boje sie tylko BOGA. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:05 Jendrku,wlasnie o to samo mi chodzilo.Zawsze uwazalem,ze kazdy czlowiek ma prawo do wypowiadania swojej krytyki.Nie chodzi przeciez o to,aby sobie tylko "lakierowac i slodzic".Tylko jesli juz takie slowa i teksty-to nawet male dziecko umialoby sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem-gdyby taka osoba miala pokazac swa twarz na forum,czy wtedy starczyloby odwagi ? Jendrku piszesz,ze "panicznie boje sie czarnych".Wiem kogo sie tak okresla. Czytalem bardzo czesto tygodnik NIE ,wiec orientuje sie o kogo chodzi. Nie,nie boje sie.Boje sie tylko BOGA. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:05 Jendrku,wlasnie o to samo mi chodzilo.Zawsze uwazalem,ze kazdy czlowiek ma prawo do wypowiadania swojej krytyki.Nie chodzi przeciez o to,aby sobie tylko "lakierowac i slodzic".Tylko jesli juz takie slowa i teksty-to nawet male dziecko umialoby sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem-gdyby taka osoba miala pokazac swa twarz na forum,czy wtedy starczyloby odwagi ? Jendrku piszesz,ze "panicznie boje sie czarnych".Wiem kogo sie tak okresla. Czytalem bardzo czesto tygodnik NIE ,wiec orientuje sie o kogo chodzi. Nie,nie boje sie.Boje sie tylko BOGA. radca Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? 17.12.01, 22:24 PAN LAGA jest totalnym idiotą. W jego przypadku brzmi to jak komplement. W sprawie UW - zgadzam się z Jędrekiem i Karolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Precz z Polską krajem Lagi, Pig Brothera i AWS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:32 Precz z Poznaniem, Precz Łodzią precz Wszyscy precz PRECZ Z PRECZ Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Precz z Polską krajem Lagi, Pig Brothera i AWS 17.12.01, 22:46 Gość portalu: xyz napisał(a): > Precz z Poznaniem, Precz Łodzią precz > Wszyscy precz > > PRECZ Z PRECZ Bardzo interesująca propozycja - Precz z Preczem. To brzmi jak prawo de Morgana: Negacja negacji ... . Odpowiedz Link Zgłoś
j.bond Od każdej reguły jest wyjątek - od tej nie ma. 17.12.01, 22:53 Dobre? PS Laga to ten, o którym Lech W. myślał, że powinien znaleźć się pomiędzy lewą a prawą nogą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:29 "Psy szczekają, karawana idzie dalej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATEK Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:42 UNIA WOLNOŚCI - KURWY CHUJE I OŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: PRECZ Z UNIA˛ WOLNOS´CI IP: 164.106.77.* 18.12.01, 00:54 Od kiedy to partie trzeba lubic czy kochac? Unia Wolnosci to paria na poziomie ktorej nie moga akceptowac ci co na poziomie nie sa. Uzywanie brzytkich slow okreslajacych cala grupe ludzi swiadczy o slabosci oskarzyciela, ktory duzo nie rozumie i wierzy swiecie w swoja racje. Dla niego sa tylko dwa kolory, albo logika dwuwartosciowa. Swiat jednak moze byc szary i kolorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laris do kibica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:58 Te Kibel! Popraw ortografię ty spermojadzie Geremka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te Kibel Re: do kibica IP: *.208.165.169.Dial1.Washington2.Level3.net 18.12.01, 07:44 Gość portalu: Laris napisał(a): > Te Kibel! Popraw ortografię ty spermojadzie Geremka. Jak sie ortografia nie podoba to ja popraw. A jak ci sie nie podoba co pisze to wiecej tego nie czytaj bo ci na nerwy szkodzi, czytaj swoich to cie uspokoi. A podniesienie poziomu wypowiedzi by ci sie przydalo. twoj Te Kibel Odpowiedz Link Zgłoś