Dodaj do ulubionych

PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 01:33
DEBILE, CHUJE, KUTASY, PIZDY I KURWY. OT CAŁA UW.
Obserwuj wątek
    • Gość: GMR Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:00
      Popieram! UW trzeba zlikwidować zniszcyć a jej majątek zlicytować i pokryć nim
      dziurę w budżecie a samych uwoli zesłać na banicje na Madagaskar albo do
      Izraela bez prawa powrotu do Polski
    • Gość: Edmund Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 16:38
      Precz! Precz! Precz!
      • radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI 17.12.01, 19:33
        Skad my to znamy panowie ? Toc to zywcem wziete z czasow UB oraz SB w PRL-u.
        Komuna wraca widac i to w przebraniu.

ze smutkiem
        radca
        • Gość: karol3 Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: 212.160.238.* 17.12.01, 21:36
          radca napisał(a):

> Skad my to znamy panowie ? Toc to zywcem wziete z czasow UB oraz SB w PRL-u.
          > Komuna wraca widac i to w przebraniu.
          >
          > ze smutkiem
          > radca

---------------------------
          Nie masz racji. Nie trzeba być komuchem żeby na sam temat o UW porzygać się.
          Przypomnij sobie debatę w Sejmie o budżecie na 2001r., kiedy "przehandlowano"
          Balcerowicza na prez.NBP, za poparcie przez UW budżetu. Niejaki Syryjczyk grzmiał
          z trybuny sejmowej, że budżet jest dobry i wyważony !!! Szczególnie on dobrze
          wiedział już wtedy o potwornej dziurze finansowej. Okazał się pospolitym
          oszustem, jak zresztą większość unitów.
          Jeśli chcesz, podam Ci więcej takich przykładów.
          • Gość: Jędrek Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.chello.pl 17.12.01, 21:49
            Szkoda, że Radcy (lubię i cenię tego sympatycznego Kolesia) pada ostatnio na
            mózg. Te bluzgi na U.W. to nie są rodem z SB, tylko od Tadzia Rydzyka i
            Prałaciny Jankowskiego !!! Kiedyś myślałem, że Radca tego nie rozumie - teraz
            wiem, że panicznie boi się "czarnych"

Żeby była pełna jasność - ja UW nie lubię za programową obłudę i fałsz, ale te
            teksty rozpoczynające wątek to wyjątkowe skurwysyństwo.
            • Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:02
              Jendrku,wlasnie o to samo mi chodzilo.Zawsze uwazalem,ze kazdy czlowiek ma prawo
              do wypowiadania swojej krytyki.Nie chodzi przeciez o to,aby sobie
              tylko "lakierowac i slodzic".Tylko jesli juz takie slowa i teksty-to nawet male
              dziecko umialoby sie lepiej zachowac.Ciekawy jestem-gdyby taka osoba miala
              pokazac swa twarz na forum,czy wtedy starczyloby odwagi ?

Jendrku piszesz,ze "panicznie boje sie czarnych".Wiem kogo sie tak okresla.
              Czytalem bardzo czesto tygodnik NIE ,wiec orientuje sie o kogo chodzi.
              Nie,nie boje sie.Boje sie tylko BOGA.

radca

• Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:05
              Jendrku,wlasnie o to samo mi chodzilo.Zawsze uwazalem,ze kazdy czlowiek ma prawo

radca

• Gość: radca Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? IP: *.adsl.highway.telekom.at 17.12.01, 22:05

radca

• lech.niedzielski Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI ??? 17.12.01, 22:24
                PAN LAGA jest totalnym idiotą. W jego przypadku brzmi to jak komplement.

W sprawie UW - zgadzam się z Jędrekiem i Karolem.
                • Gość: xyz Precz z Polską krajem Lagi, Pig Brothera i AWS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:32
                  Precz z Poznaniem, Precz Łodzią precz
                  Wszyscy precz

PRECZ Z PRECZ
                  • lech.niedzielski Re: Precz z Polską krajem Lagi, Pig Brothera i AWS 17.12.01, 22:46
                    Gość portalu: xyz napisał(a):

> Precz z Poznaniem, Precz Łodzią precz
                    > Wszyscy precz
                    >
                    > PRECZ Z PRECZ

Bardzo interesująca propozycja - Precz z Preczem. To brzmi jak prawo de Morgana:
                    Negacja negacji ... .

• j.bond Od każdej reguły jest wyjątek - od tej nie ma. 17.12.01, 22:53
                      Dobre?

PS
                      Laga to ten, o którym Lech W. myślał, że powinien znaleźć się pomiędzy lewą a
                      prawą nogą?
    • Gość: Joanna Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:29
      "Psy szczekają, karawana idzie dalej"
    • Gość: KWIATEK Re: PRECZ Z UNIĄ WOLNOŚCI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:42
      UNIA WOLNOŚCI - KURWY CHUJE I OŚCI.
    • Gość: Kibic Re: PRECZ Z UNIA˛ WOLNOS´CI IP: 164.106.77.* 18.12.01, 00:54
      Od kiedy to partie trzeba lubic czy kochac?
      Unia Wolnosci to paria na poziomie ktorej nie
      moga akceptowac ci co na poziomie nie sa.

Uzywanie brzytkich slow okreslajacych cala grupe ludzi
      swiadczy o slabosci oskarzyciela, ktory duzo nie
      rozumie i wierzy swiecie w swoja racje. Dla niego
      sa tylko dwa kolory, albo logika dwuwartosciowa.
      Swiat jednak moze byc szary i kolorowy.

• Gość: Laris do kibica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:58
        Te Kibel! Popraw ortografię ty spermojadzie Geremka.
        • Gość: Te Kibel Re: do kibica IP: *.208.165.169.Dial1.Washington2.Level3.net 18.12.01, 07:44
          Gość portalu: Laris napisał(a):

> Te Kibel! Popraw ortografię ty spermojadzie Geremka.

Jak sie ortografia nie podoba to ja popraw.
          A jak ci sie nie podoba co pisze to wiecej tego
          nie czytaj bo ci na nerwy szkodzi, czytaj swoich
          to cie uspokoi. A podniesienie poziomu wypowiedzi
          by ci sie przydalo.

twoj Te Kibel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka