pisduch 25.10.07, 23:45 Powinni to zrobic dla pomniejszenia hanby polskiego parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pla_cebo Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 25.10.07, 23:47 A swira Kutza ktos bojkotowal? Odpowiedz Link Zgłoś
08092007pl Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 26.10.07, 01:09 a w Ameryce biją murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna Niech sie PiSuary dalej osmieszaja. To ich kosztow 26.10.07, 15:10 alo wladze. Teraz moze ich to zmiesc z powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 26.10.07, 00:27 Bojkotować powinni tego kłamcę oświęcimskiego i starego totumfackiego peerelowskiego reżymu nie tylko senatorzy. Jego obecność w polskim parlamencie jest hańbą dla tych, którzy na niego głosowali, ale nade wszystko dla partii, która ujęła go na swojej liście wyborczej i dla tego, który go wskazał jako seniora mającego otworzyć inauguracyjne posiedzenie senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Hańbą dla Lublina jest fakt... 26.10.07, 15:08 ... że co trzeci tamtejszy wyborca oddał głos na Bendera. Prawdę mówiąc, nie wiem, co powinna teraz zrobić Platforma. Powaga Senatu ucierpi tak samo wskutek otwarcia obrad przez Bendera, jak i wskutek nieobecności 60% senatorów. Może wymyślą jakąś kompromisową demonstrację dezaprobaty. W każdym razie nie da się usunąć tego PRONtozaura z Senatu Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Hańbą dla Lublina jest fakt... 26.10.07, 15:12 jasne ze wymysla kompromisowa demonstracje np zrzuca sie na adwokata dla Sawickiej ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Jeśli bawi cię, że obrady otwiera peerelowski... 26.10.07, 15:24 ... koncesjonowany patriota, to gratuluję pogody ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Niech nie przychodzą przez... dwa lata 26.10.07, 15:13 Tyle bowiem, będzie rządzić PO. Zresztą mogą wcale nie przychodzić. Nikt nie będzie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Jak się obsadziło 39 miejsc w Senacie... 26.10.07, 15:21 ... to może lepiej się nie wymądrzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam shalom eres 26.10.07, 15:11 wy możecie dyktować sobie nawzajem jakich parlamentarzystów wybierac- ale jedynie tam, u was w israelu - pozwolisz, ze my tutaj sami bedziemy o tym decydowac Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Love me Bender 26.10.07, 15:21 love me sweet, never let me go. You have made my life complete, and I love you so…. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Re: shalom eres 26.10.07, 21:15 Należysz Ratatatam do tych żałosnych forumowiczów, którzy nie dysponując polemiczną rzeczowością sięgają do inwektyw, a nade wszystko do argumentu – wg nich zabójczego - przypisując adwersarzowi pochodzenie żydowskie. Uznają oni i Ty ten fakt za pejoratywny, czym wystawiają sobie określone świadectwo (bratnie dusze Bendera?). Muszę sprawić Ci głęboką przykrość - nie jestem Żydem, ani wyznawcą judaizmu. Jestem Polakiem (ale nie z tych „prawdziwych”!), jestem praktykującym katolikiem i jako taki postępuję w odniesieniu do Żydów i każdej innej mniejszości narodowej, jak i konfesyjnej, tak, jak naucza mój Kościół. Nie jestem Żydem, ale nie należę do ludzi im niechętnych. Nie należę do tych ostatnich choćby dla faktu, iż wiele złych doświadczeń doznanych przez Żydów w latach niemieckiej okupacji było udziałem mojej rodziny i moim. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Sam cimoszewicz nie zbojkotuje 26.10.07, 15:15 pisduch napisał: > Powinni to zrobic dla pomniejszenia hanby polskiego parlamentu. a prawicowym zależy już tylo na poprawie stosunków z Bonaparstkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Sam cimoszewicz nie zbojkotuje 26.10.07, 17:15 Nwet wysiusianie sie w jednym kiblu z Benderem to powod do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Miejmy nadzieje. 26.10.07, 17:19 pisduch napisał: > Powinni to zrobic dla pomniejszenia hanby polskiego parlamentu. Miejmy nadzieje. P. S. Bender do pierdla za uwłaczanie ofiarom zagłady hitlerowskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
gwendal Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 26.10.07, 17:28 Ludzie, a może by tak dać spokój? Jaki Bender jest, każdy widzi. Jaki jest prezydent, też każdy widzi. Więc o co chodzi? Można czuć niesmak, ale bez przesady. Wytrzymaliśmy kilka lat Leppera i jego pretorian w Sejmie, wytrzymamy też jedno oficjalne wystąpienie marszałka-seniora Bendera. Ważne, żeby później było w tej instytucji lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 26.10.07, 17:32 Może z emocji wukituje na zawał? Tez pozytek. Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: Czy senatorzy zbojkotuja Bendera ? 26.10.07, 18:30 Należy sie spodziewać, że senatorzy PiS będą mu sie podlizywać, licząc na względy u Ojca Dyrektora. Tylko to im zostało. Odpowiedz Link Zgłoś