Gość: Wojo!!!! IP: 213.8.128.* 13.04.01, 20:25 ,obrazliwych napisow (swiatecznych) przez Biskupa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.mi.sprintbbd.net 17.04.01, 21:06 Gość portalu: Wojo!!!! napisał(a): > ,obrazliwych napisow (swiatecznych) przez Biskupa!!! Ci zydzi panosza sie za duzo w naszym kraju!!Kiedy wreszcie przstana sie wtracac w nasze sprawy!!!!!Dlaczego pralat Jankowski usunal te napisy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek zmuszony IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 17.04.01, 21:39 No wlasnie! Po co ma usuwac? Niech bluzga piana w obliczu swego Pana. Kto nim by nie byl. Ktos mu zawsze odpusci za kilka zdrowasiek. Niech mu bedzie, bo nie wie co czyni. Ten kto sieje nienawisc bedzie zbieral... Jedwab... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.04.01, 01:49 Gość portalu: S napisał(a): > Gość portalu: Wojo!!!! napisał(a): > > > ,obrazliwych napisow (swiatecznych) przez Biskupa!!! > Ci zydzi panosza sie za duzo w naszym kraju!!Kiedy wreszcie przstana sie > wtracac w nasze sprawy!!!!!Dlaczego pralat Jankowski usunal te napisy????? Prawdziwy Polak i patriota prałat Henryk Jankowski usunął te napisy, bo tak mu kazał panoszący się w naszym kraju Żyd, arcybiskup Gocłowski ( prawdziwe nazwisko chyba Gotzlower), zapewne w porozumieniu z innym, panoszącym się u nas Żydem, prymasem Glempem (prawdziwe nazwisko: Josek Glempbaum). Temu wszystkiem patronował bez wątpienia inny Żyd, ukrywający się w Watykanie pod imionami Jana Pawła II (dawniej chyba: Chaim Voitiler). To w efekcie wrednego spisku wymienionych trzech Żydów, prawdziwy Polak i prawy polski kapłan Jankowski zmuszony był wyprzeć się prawdy i swoich poglądów. A swoją drogą nie myślałem, że tak łatwo ulegnie bezczelnym żydowskim żądaniom! Biorąc pod uwagę jego ascetyczny tryb życia, sądziłem, że jest z niego świetny materiał na męczennika świętej sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Przymus... IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 18.04.01, 07:45 Biorąc pod uwagę jego ascetycz > ny > tryb życia, sądziłem, że jest z niego świetny materiał na męczennika świętej > sprawy... Salve Luzer! Szkoda, ze tak niewielu ludzi Twojego kalibru na tej stronie sie spotyka. Humor i inteligentny takowy -to rzadkosc. Z drugiej zas strony: kto powiedzial, ze Bozia sprawiedliwie Rozum rozdzielila? Polska nie jest wyjatkiem w tym wzgledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Przymus... IP: *.almda1.sfba.home.com 18.04.01, 09:10 Nie rozumie co zlego jest w tym co robi ks. Jankowski w "swoim" kosciele dla "swoich" ludzi cytujac fragment Pisma Swietego. Czy jest cos takiego, ze jeden fragment z biblii moze cytowac bo na to jest zgoda jakiegos rabina, a na inny fragment juz nie ma zgody, wiec nie mozna cytowac. Pytam sie, czy Polska wolna jest tylko z nazwy? O co jeszcze musimy My Polacy pytac was ZLYCH Zydow by nie podpasc pod juz nic nie znaczacy antysemityzm. Moze najpierw wezcie za pysk i uspokujcie swoich rabinow, ktorzy nawoluja do jawnej dyskryminacji Polakow w Ameryce - to jest dopiero rasizm! Acha, sam pomysl ks. Jankowskiego z ta stodola z Jedwabne jest bardzo aktualny ze wzgledu na nagonke jaka rozpetala sie ostatnio za sprawa ZLYCH ZYDOW przeciwko Polakom w Polsce i na swiecie. Ks. Jankowski tak jak za dawnych czasow broni nas Polakow jak umie i za to nalezy mu sie WIELKIE DZIEKI od kazdego Polaka bez wzgledu na wyznawana wiare lub niewiare, poniewaz to chodzi o Polske i wszystkich bez wyjatku Polakow (nawet zdrajcow). ZLY ZYD jest innego zdania, to jest zrozumiale ze wzgledu na jego podla i zwyrodniala od wiecznego rasizmu nature. Niech Bog ma w opiece ks. Jankowskiego i uchroni Go od jadu nienawisci zwyrodnialych ZLYCH ZYDOW. Modlmy sie o takich Polakow jak ks. Jankowski aby bylo jak najwiecej w Polsce i poza Jej granicami, a bramy piekielne ze ZLYMI ZYDAMI Polski nie przemoga.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: Przymus... IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 27.04.01, 19:52 Gość portalu: kulka napisał(a): Módlmy sie o takich Polakow jak ks. Jankowski, aby bylo ich jak najwiecej w Polsce i poza Jej granicami, a bramy piekielne ze ZLYMI ZYDAMI Polski nie przemoga.Amen. ...a bedziemy w tej samej lidze co Afganistan, Iran lub Albania pogrywali. Milosierdziem otoczymy wszelkie slady innowierców, laske pokazemy nasza kamieniom na ich grobach. Daj nam tego Boze, o to Cie blagamy Oj, ty Kulko, Kulko. Niczego ci nie wyrzucam, bo nie mi ciebie sadzic. Mosiek -majacy do Polski uczucia zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Przymus... IP: *.almda1.sfba.home.com 28.04.01, 06:30 Mosiek -majacy do Polski uczucia zabronione Mosiek, jesli jestes uczciwy, prawdomowny no i masz uczucia do Polski pozytywne czyli Polsce i Polakom dobrze zyczysz, a sam nie czujesz sie Polakiem to i tak jestes mi blizszy od nie jednego Polaka. Czasami bywa tak, ze rodzony brat cie sprzeda, a w obcym znajdujesz dusze czlowieka. Obcemu mozna wybaczyc wiele, ale rodakowi, ktory zdradza swoja Ojczyzne bo widzi w tym dorazne korzysci nie latwo sie wybacza, albo wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Levy Do p. Jankowskiego i jemu podobnych IP: *.*.*.* 18.04.01, 09:47 Szanowny Panie (Księże?) Jankowski! Skoro ten Kościół tak Pana dyskryminuje, tak Panu na złość robi - to czemu Pan nie opuścisz ten Kościół i nie założysz Pan swojego? Po cóż trwać w obłudzie będąc podczepionym pod Watykan skoro oni wszyscy też Żydy:)) A poza tym - to chyba codziennie modlisz się Pan przed wizerunkiem pewnego Żyda na krzyżu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Do p. Jankowskiego i jemu podobnych IP: *.wroclaw.tpnet.pl 18.04.01, 13:47 Gość portalu: Levy napisał(a): > Szanowny Panie (Księże?) Jankowski! > Skoro ten Kościół tak Pana dyskryminuje, tak Panu na złość robi - to czemu Pan > nie opuścisz ten Kościół i nie założysz Pan swojego? Po cóż trwać w obłudzie > będąc podczepionym pod Watykan skoro oni wszyscy też Żydy:)) > A poza tym - to chyba codziennie modlisz się Pan przed wizerunkiem pewnego Żyda > > na krzyżu? > > No i wiadomo dlaczego LEVY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC A ja nie rozumiem dlaczego LEVY IP: 213.77.91.* 18.04.01, 14:38 >No i wiadomo dlaczego LEVY! A ja nie rozumiem dlaczego LEVY ??? Mógłbyś rozwinąć temat ??? Zdziwiony CCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artwi Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 14:40 To nie są napisy antysemickie, tylko conajwyżej nieprzyjazne żydom (arabowie też są semitami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:38 Gość portalu: Wojo!!!! napisał(a): > ,obrazliwych napisow (swiatecznych) przez Biskupa!!!! Przepraszam, ale dlaczego od razu ANTYSEMICKICH???? antisocial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.imperial.com.pl 27.04.01, 18:45 Ks. Jankowski zawsze robił dosadne i "na czasie" groby i wszystkim łącznie z Czarnymi Braćmi to się podobało. Ciekawe co im się nagle odwidziało? Czyżby grożba obcięcia "kieszonkowego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 28.04.01, 08:27 Gość portalu: A-social napisał(a): ! > > Przepraszam, ale dlaczego od razu ANTYSEMICKICH???? > antisocial > Ty jeszcze nie przepraszaj, bo na razie jeszcze niczego nie zrozumiales. Zamach stanu w Twojej duszy jest chyba konieczny, bys do czegos doszedl. Czego Ci zycze. A z miejsca Ci lzej sie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 15:56 Gość portalu: Mosiek napisał(a): > Gość portalu: A-social napisał(a): > ! > > > > Przepraszam, ale dlaczego od razu ANTYSEMICKICH???? > > antisocial > > > > Ty jeszcze nie przepraszaj, bo na razie jeszcze niczego > nie zrozumiales. > Zamach stanu w Twojej duszy jest chyba konieczny, bys do > czegos doszedl. Czego Ci zycze. A z miejsca Ci lzej sie > zrobi... Badz tak dobry, mistrzu, i napisz co rozumiesz pod pojeciem "antysemityzm". antiscoial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosiek Re:Jankowski zmuszony przez Biskupa -po co przymus? IP: *.200.152.18.cm-upc.chello.se 28.04.01, 19:04 Gość portalu: A-social napisał(a): > Gość portalu: Mosiek napisał(a): > > > Gość portalu: A-social napisał(a): > Badz tak dobry, mistrzu, i napisz co rozumiesz pod pojeciem "antysemityzm". OK. Widze, ze jednak Cie to nurtuje i masz szczery zamiar zrozumiec. Pomijam Twoje "Panie Pulkowniku" pod adresem sierzanta... Otóz: antysemityzm to choroba, której sie wlasnie obawiasz. Zacytuje Ci: " Antysemityzm to choroba, która grasuje wsród wielu narodów, a której ofiarami padaja wylacznie Zydzi". Czuje sie takze zmuszony wyprzedzic Twój komentarz o tym ,ze i Arabowie sa Semitami. Dziwnie sie sklada, ze bardzo zaluja nieudolnosci tego z wasikiem (AH) i w wiekszosci arabskich podreczników szkolnych traktuja go jako jednego z najwiekszych ludzi Zachodu. Co nader: wykret takiego typu (ze Semici...) jest i byl charakterystycznym cwiczeniem dla wszystkich komunistycznych podzegaczy uzywajacych eufemizmów (nowotworów slownych) w swojej domniemanej walce z imperializmem (!) i jego szczególna dla nich skrajnoscia: syjonizmem. A to juz zupelnie inna dyskusja. Jako chalupnik-marzyciel, od 32 lat poza Polska, lubie odswiezac sobie mój polski, próbujac wyrazic taka czy inna mysl. Musze przyznac, ze jest mi czasem wstyd za moja dbalosc o polszczyzne. Szczególnie gdy czytam poglady skrajnie faszystowskie, wyrazane po polsku... i pisane zenujaco bladym jezykiem. Juz o ortografii nie mówiac. A Ty az taki asocjalny nie jestes, bo w koncu widze, ze szukasz kontaktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-social Re:Jankowski zmuszony przez Biskupa -po co przymus? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 00:51 Gość portalu: Mosiek napisał(a): > Gość portalu: A-social napisał(a): > > > Gość portalu: Mosiek napisał(a): > > > > > Gość portalu: A-social napisał(a): > > > Badz tak dobry, mistrzu, i napisz co rozumiesz pod pojeciem "antysemityzm" > . > > OK. Widze, ze jednak Cie to nurtuje i masz szczery zamiar > zrozumiec. Pomijam Twoje "Panie Pulkowniku" pod adresem > sierzanta... > Otóz: antysemityzm to choroba, której sie wlasnie > obawiasz. > Zacytuje Ci: " Antysemityzm to choroba, która grasuje > wsród wielu narodów, a której ofiarami padaja wylacznie > Zydzi". > Czuje sie takze zmuszony wyprzedzic Twój komentarz o tym > ,ze i Arabowie sa Semitami. Dziwnie sie sklada, ze bardzo > zaluja nieudolnosci tego z wasikiem (AH) i w wiekszosci > arabskich podreczników szkolnych traktuja go jako jednego > z najwiekszych ludzi Zachodu. > Co nader: wykret takiego typu (ze Semici...) jest i byl > charakterystycznym cwiczeniem dla wszystkich > komunistycznych podzegaczy uzywajacych eufemizmów > (nowotworów slownych) w swojej domniemanej walce z > imperializmem (!) i jego szczególna dla nich skrajnoscia: > syjonizmem. > A to juz zupelnie inna dyskusja. > > Jako chalupnik-marzyciel, od 32 lat poza Polska, lubie > odswiezac sobie mój polski, próbujac wyrazic taka czy inna > mysl. Musze przyznac, ze jest mi czasem wstyd za moja > dbalosc o polszczyzne. Szczególnie gdy czytam poglady > skrajnie faszystowskie, wyrazane po polsku... i pisane > zenujaco bladym jezykiem. Juz o ortografii nie mówiac. > A Ty az taki asocjalny nie jestes, bo w koncu widze, ze > szukasz kontaktu... Kurcze, ja ci zadaje proste pytanie, a ty piszesz manifest nie na temat. Dlatego sobie nie pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pralat Jankowski zmuszony przez Biskupa do usuniecia antysemickich IP: *.pp.rzeszow.pl 02.06.01, 18:23 gg Odpowiedz Link Zgłoś