zaba_pelagia 08.11.07, 14:11 niech weźmie Romana ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:12 Ziobro tez sie moze zaczac uczyc wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:13 Chcesz, żeby dziesiąty raz próbował na aplikację? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:14 ale przynajmniej darmowy bedzie dla pana premiera Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:23 A ja ci mówię, że zażąda zapłaty w naturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:13 no nie wiem, zbyt bliskie związki miedzy prawnikiem a jego klientem mogą czasem przeszkadzać ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:12 zaba_pelagia napisała: > niech weźmie Romana ;-)))) Taką samą ideę miałem :) Romuś teraz biznes rozkręca, potrzebne mu są referencje. Taka sprawa to by było coś! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja proponuję króregoś z wychowanków brata 08.11.07, 14:13 To wybitni prawnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Roman wprawdzie wspominał o jakiejś zniżce... 08.11.07, 14:14 ...ale dla dziennikarzy (a na temat byłych premierów nawet się, sqbany, nie zająknął ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:14 Pewnie, może rabat by dostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: pan premier szuka taniego prawnika 08.11.07, 14:15 Pan Premier sam jest tanim prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pan premier szuka taniego prawnika 08.11.07, 14:17 wariant_b napisał: > Pan Premier sam jest tanim prawnikiem. eee, od bylego premiera by sciagnal haracz tylko brata i Ziobro moglby zmusic by pracowali dla niego za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: pan premier szuka taniego prawnika 08.11.07, 14:21 Ziobro to świetny pomysł. Wreszcie będzie miał okazję potwierdzić swoją klasę. Jak sądzę, o stosowne papiery już zdążył zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:18 Kto się za pchłami ugania,ten w końcu i tak na psa trafi.Wtedy i immunitet nie pomoże.Bo i za najlepszej tarczy trzeba kiedyś wytknąć głowę.Po co ten mały człowieczek narobił sobie tylu wrogów? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:23 Niech weźmie brata. Przecież to znakomicie wykształcony prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Po starej znajomości, to może przejść:))) 08.11.07, 14:26 Do historii kabaretu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:26 Edgar, Edgar, Edgar! PS Prawników w PiS jak P(i)Sów, a ten szuka pomocy w błahej sprawie? Przy pisaniu ustaw nie była potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:27 A kto Edgarowi togę zapnie, przecież on tymi raczkami nie sięgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:29 yoma napisała: > A kto Edgarowi togę zapnie, przecież on tymi raczkami nie sięgnie. Putra jeszcze go rozkosznie wąsem polechcze zapinając;) Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:34 a po co do sadu? sady sa z ukladu niech do cba odda sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:35 mesty8 napisał: > a po co do sadu? > sady sa z ukladu niech do cba odda sprawe. Sprawa zostanie rostrzygnięta w trybie uproszczonym. Kolbą w ryj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: pan premier szuka taniego prawnika - mam suge 08.11.07, 14:37 wyrok oglosi min. kaminski na konferencji prasowej z uzyciem rzutnika slajdow i magnetofonu szpulowego zrk145, wczesniej ktoras z agentek cba rozkocha w sobie michnika i go uzalezni od swoich wdziekow. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Znowu? Zamiaruje formowac "tani rząd"? 08.11.07, 14:45 Czemu, gdy z owych ust słyszę "tani", mam uzasadnione podejrzenie, że chodzi o coś co znów będzie drogie, krętackie, wkurzające i do ogólnie do d*py? -- Re: pan premier szuka "taniego prawnika" do odkręcenia skutków sprawiedliwości wymierzonej mu przez wyborców Odpowiedz Link Zgłoś