zapijaczony_ryj 17.11.07, 08:22 Czy to jest w porzadku? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=67853 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:27 Co za kretyn? Dzisiejsze techniki przeciw intruzom wcale nie wymagają takich zapór mechanicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:29 haen1950 napisał: > Co za kretyn? Dzisiejsze techniki przeciw intruzom wcale nie > wymagają takich zapór mechanicznych. Ale jak się jest niedzisiejszym? TYlko z połowy XX wieku? > Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:28 Drut kolczasty. Jeszcze klamki pozdejmowac i bedzie mu tam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:32 Kapuściński w swoim "Imperium" doskonale ujął sprawę drutu kolczstego w ZSRR. Moze on się zaczytał i zatęsknił za ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:29 Przecież naród go kocha a on sam marzy o reelekcji to po co takie ogrodzenie, żeby przeżyć do wyborów ? Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 08:31 ten qtas ma alzheimera. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:01 To objaw zadawnionej tesknoty do wlasnego podworka a zarazem leku przed laniem z rak podworkowych towarzyszy zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:07 Fantastycznie!! Komuch Kwaśniewski, podobno znienawidzony przez naród się nie bał, a ten uwielbiany przez wszystkich ma takiego pietra?? P.S. Takiego rodzaju zabezpieczenia obiektów państwowych są bardzo popularne w Rosji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:12 daktylek napisał: > Fantastycznie!! Komuch Kwaśniewski, podobno znienawidzony przez > naród się nie bał, a ten uwielbiany przez wszystkich ma takiego > pietra?? > > P.S. Takiego rodzaju zabezpieczenia obiektów państwowych są bardzo > popularne w Rosji :)) Kapuściński w "Imperium " to ładnie opisuje Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 I dodać łopatkę i wiadereczko? 17.11.07, 11:08 I piłkę plażową do pokulania? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:15 "Sistiema" nr 2. Poza tym gazeta słusznie zauważyła, że grodzenie brzegu morskiego jest w RP zabronione (nie dotyczy terenów portów morskich) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:19 Ale burmistrz Helu siedzi, podobno za łapówkę ... A może chodziło o to, że się nie zgadzał na grodzenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:20 kotek.filemon napisał: > "Sistiema" nr 2. Poza tym gazeta słusznie zauważyła, że grodzenie brzegu > morskiego jest w RP zabronione (nie dotyczy terenów portów morskich) > > To moze w ramach taniego państwa sobie porcik zafunduje .prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:34 Czasami, latem wyjeżdżam powędkować. Mam takie miejśce, gdzie wędkuję już sporo lat. Czasami się zdarza, że odwiedza mnie taki zapijaczony ryj, były pracownik PGR. Teraz staje się już namolny i krzykliwy. I wiecie, chętnie bym się odgrodził..... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:55 zwykly322 napisał: > Czasami, latem wyjeżdżam powędkować. Mam takie miejśce, gdzie > wędkuję już sporo lat. Czasami się zdarza, że odwiedza mnie taki > zapijaczony ryj, były pracownik PGR. Teraz staje się już namolny i > krzykliwy. I wiecie, chętnie bym się odgrodził..... A nie lepiej od razu w ryja, albo w pape, niech do tego zafajdanego PGRu sp..dala. Swołocz jedna. Jeszcze pewnie się na podwórku chowała ,a tu pan taki "intligent" z PiS da wędkować przyjechał. Gonić hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 12:27 Przykro mi że Cię uraziłem, nie chciałem, myślałem że użycie np. poranna kawa nie było by tak wyraziste, co do mojego zdania na temat płotów. Więc Sorry. A teraz za Wikipedią; Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 12:00 On tam ma swoj "porsik" - kolek do cumowania dmuchanego...labadka ("brzydkie kaczatko" wg Andersena). Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 11:27 Watahy kaczego bydła się odgrodzą?To raczej bydło trzeba odgrodzić,tak jak w ZOO się odgradza czasem śmieszne,a czasem niebezpieczne osobniki. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "wysokość dwóch metrów" 17.11.07, 11:30 tak, to na pewno wystarczy, aby nikt nie podglądał przechadzającego się prezydenta. Dobrze, że jest on - jak na faceta - malutki, bo inaczej ogrodzenie musiałoby być wyższe, a co za tym idzie - droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 12:36 zapijaczony_ryj napisał: > Czy to jest w porzadku? Pewnie tak. Sprawdzałem w ZOO i rzeczywiście tak się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 13:27 W ZOO zwierzęta myślą że to ludzie są za ogrodzeniem.Kaczory przyjęły taki punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 13:31 I właśnie z uwagi na pewien szczególny rodzaj symetrii porównanie z ZOO nasunęło mi się natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 14:12 No cóz,jak lubi? Z czasem naród wymyśli przydomek:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 15:49 allspice napisała: > No cóz,jak lubi? Z czasem naród wymyśli przydomek:) Przydomek będzie raczej nawiazywał do dyspepsji Odpowiedz Link Zgłoś
neitt_neitt Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 16:08 tytuł wątku jak i nagłówki artykułów w prasie polskojęzycznej są prostackim nadużyciem i szkodliwe dla Polski. Nagonka medialna trwa. *** Vulgus Vult Decipi Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy_glupek Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 16:11 neitt_neitt napisała: > tytuł wątku jak i nagłówki artykułów w prasie polskojęzycznej są prostackim > nadużyciem i szkodliwe dla Polski. > Nagonka medialna trwa. > *** > Vulgus Vult Decipi Dla POlski jest szkodliwe odgradznie sie prezydenta od narodu Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Odgrodzi się drutem kolczastym od narodu 17.11.07, 16:22 zapijaczony_ryj napisał: > allspice napisała: > > > No cóz,jak lubi? Z czasem naród wymyśli przydomek:) > > Przydomek będzie raczej nawiazywał do dyspepsji > > Kaczor na koniku na biegunkach(biegaczkach).Durchfall jest jak widać potężny,potrzebuje tak dużego basenu bałtyckiego na Helu.Co na to Szwedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.pl Obciąć zasrańcowi budżet i będzie spokój. 17.11.07, 15:52 Zostawić na żarcie, papier toaletowy i bilet kolejowy drugiej klasy na Hel raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Nudysta znaczy się z naszego prezia 17.11.07, 16:23 skoro chce sobie urządzić tajny ośrodek sodomii i gomorii. To ja proszę nowy rząd o to,żeby obciąć preziowi fundusze. Stop zgorszeniu narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
kuurdupel Re: Nudysta znaczy się z naszego prezia 17.11.07, 17:12 W hełmie? www.se.com.pl/_gAllery/12/46/28/124628.jpg Odpowiedz Link Zgłoś